Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 461549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #4035 : 27 Mart 2021, 00:04:00 »
Asıl Kenan’ı neden hiç düşünmedi koç hiç anlamadım, sağlıklı top dağıtımı ve takımı oynatma konusunda Lorenzo’dan birkaç adım önde şu an bu çocuk ve kötü de oynamadı oyunda olduğu sürede..
Kenan’da gelişme var. Dakikaları artmalı katılıyorum. Ama sorumluluğu alacak düzeyde değil. Bu maçı pekala verebilirdik. Benzerini Barça ve Çeska’ya yaptılar iç sahada. Nando ve Guduriç ne olursa olsun bu anlarda sahada olmalı diye düşünüyorum. Basketbolda maçları kalite kazanır. Bu EL’de de böyle NBA’de de. Dört direkt adamımız var bu anlarda sahada olması gereken. Koç da onlarla oynadı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4036 : 27 Mart 2021, 00:08:26 »
Gudu’nun cenazesi de etkiledi muhtemelen kafası çok dağınıktı, başı sağolsun kolay değil böyle zamanlarda çıkıp oynamak.

Kenan yine de birkaç dakika daha süre almayı haketmişti oynadığı oyuna göre ancak koç cesaret edip atamadı sahaya.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #4037 : 27 Mart 2021, 00:09:33 »
Kenan’da gelişme var. Dakikaları artmalı katılıyorum. Ama sorumluluğu alacak düzeyde değil. Bu maçı pekala verebilirdik. Benzerini Barça ve Çeska’ya yaptılar iç sahada. Nando ve Guduriç ne olursa olsun bu anlarda sahada olmalı diye düşünüyorum. Basketbolda maçları kalite kazanır. Bu EL’de de böyle NBA’de de. Dört direkt adamımız var bu anlarda sahada olması gereken. Koç da onlarla oynadı.
Abi kalite konusunda çok haklısın olması gereken 4 artı maçına göre gününde olan birisi ancak oyuncular da insan nefes nefese fiziksel olarak yorgun oynamak var , maç sonuna diri kalmış şekilde oynamak var.

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Ynt: Olympiakos:71 Fenerbahçe Beko:76 | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #4038 : 27 Mart 2021, 00:11:13 »
Koç oyunculara inanılmaz saygı duyuyor. Belki biraz gereğinden fazla.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #4039 : 27 Mart 2021, 00:11:49 »
Abi takıma kızmıyoruz göz göre göre gelen şeylere müdahale edilmemesine isyanımız. Markonun gelişi sonrası çok güzel bir hava ve seri yakaladık o kadar emek verildi. Verilen emeğe yazık olmasın. Lorenzo konusunda da dikkat edersen çeyrek ortası Nandoyu dinlendirsin dedim. Maç sonu zorunda olmadıkça topu almasını isteyecek kadar aklımı yitirmedim.
Laf aramızda Nando sıçtı batırdı :) Ama bu adamla ilerleyebiliriz ilerleyeceksek. Ne olursa olsun sahada kalmalı bence. Marko da duygusal bir gün geçirmiş.

Kalan üç maçtan ikisini alacağımızı ümit ediyorum kardeşim. Bu takım Zalgiris maçında ve bu maçın ilk yarısında oynadığı basketbolu oynama potansiyeline sahip. İkinci yarıdaki oyunu da tekrarlarız hiç şüpheniz olmasın :)

...Sonuca bakacağız...
« Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 00:15:28 Gönderen: Sapere »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4040 : 27 Mart 2021, 00:13:57 »
Rakip seçme durumumuz yok yukarılara tırmanalım dedik ama böyle biterse rakip Ergin Beyin takımı. ;D :) ;)

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #4041 : 27 Mart 2021, 00:14:35 »
31. hafta sonunda 19 galibiyet 12 maglubiyet; dusununce ilk 15 maclik sekansta (5 galibiyet - 10 maglubiyet) evimizde uzatmada yenildigimiz CSKA ve ilk yarisini farkla onde bitirdigimiz Bayern maclarini kazanmis olsak su an 21-10 ile play-off'u garantilemis olacaktik.
Inisler cikislar oldu evet, hatta bir donem dibi gorduk, bu sezon boyleymis dedigimiz bile oldu ama takim gercekten cok muazzam bir geri donus yapti. Ozellikle Vesely inanilmaz bir sezon geciriyor. Bu sezon sonunda o forma salona asilacak.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #4042 : 27 Mart 2021, 00:19:17 »
Laf aramızda Nando sıçtı batırdı :) Ama bu adamla ilerleyebiliriz ilerleyeceksek. Ne olursa olsun sahada kalmalı bence. Marko da duygusal bir gün geçirmiş.

Kalan üç maçtan ikisini alacağımızı ümit ediyorum kardeşim. Bu takım Zalgiris maçında ve bu maçın ilk yarısında oynadığı basketbolu oynama potansiyeline sahip. İkinci yarıdaki oyunu da tekrarlarız hiç şüpheniz olmasın :)

...Sonuca bakacağız...
Abi ağzına sağlık umarım ümit ettiğin şekilde tamamlarız sezonu. O kadar algıya üvey evlat muamelesine rağmen şubenin ,takımın emeğinin karşılığını almasını yürekten istiyorum. Sağlıcakla ☺

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4043 : 27 Mart 2021, 00:41:19 »
Barca, Alba ve Maccabi'yi yenerse bizim maça liderliği garantilemiş olarak çıkacak.

Hiç mühim değil barcelona'nın diğer maçlarda ne yaptığı. Sezonun vites yükseltme dönemindeyiz artık. İddialı takımlar, sıralaması garanti diye rölantiye almaz. Alırsalar toparlayamazlar. Sön rötüşları yapmak için mümkün olduğunca maksimumda oynamaya çalışır bence barcelona.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4044 : 27 Mart 2021, 00:43:00 »
PIR da ciddi üstünlüğümüz var bu arada, her şeye rağmen epey ağır bastığımızı gösteriyor bu istatistik.

Şu üçlük yüzdemizin maç maç bu kadar dalgalanması çok sakat yalnız daha istikrarlı şut sokmamız gerek artık normal sezon bitiyor fazla zaman kalmadı.

Bayern maçıyla birlikte tüm oyuncular zirve performansa doğru gelmeli. Nando ve Guduric’in kötü oynama haklarını bu maç kullanmaları çok iyi oldu bir taraftan, Bayern maçında ikisi de çok daha iyi olur diye bekliyorum.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4045 : 27 Mart 2021, 00:45:05 »
Rakip seçme durumumuz yok yukarılara tırmanalım dedik ama böyle biterse rakip Ergin Beyin takımı. ;D :) ;)

2 galibiyet lazım bize kalan maçlarda. 3/3 yaparsak 4. oluruz, 2/3 yaparsak 5. oluruz;  iki durumda da rakip milano olur. Turu geçeriz bence. 1/3 yaparsak 7. oluruz, efes gelir.

4 veya 5 olmanın güzel tarafı yarı finalde efes ile eşleşmemek.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 00:46:37 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4046 : 27 Mart 2021, 00:49:46 »
Kenan:
4:43 dakikada, %100 saha içi isabetle 5 sayı, 1 top çalma, 0 top kaybı, 7 PIR

Bu çocuk daha çok süre almak için daha ne yapacak? Koç daha cesur olmanı bekliyorum şahsen, sahada olmayı hak eden isminden bağımsız o dakikayı almalı.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4047 : 27 Mart 2021, 00:57:22 »
Erteleme maçları sezon devam ederken tamamlanmalıydı komedi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4048 : 27 Mart 2021, 02:19:29 »
Bu forum nefis yer.Hem arkadaşların bilgi birikimi yüksek hemde basketbolü algılama şekli.

Ömer Koçsanı beğenirim yıllarca hizmet etti maç anlatımını kadın baskete kattıkları.Ancak erkek basketbol takımı başarılı gidiyor diye karalar bağlamış durumda.Ne isteniyordu bu takımdan ederi bu.

Obradoviç kırmızı çizgimiz ama sanki takım başarısız olsunda laf çakayım modunda yakışmıyor.

Eksikler burda da dile getiriliyor zaten.Amaç fenerbahçenin başarısı.Eksikler belli.

Belli dönem hariç güzel basketbol oynadık.Düşüşler olacak doğal.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 02:20:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4049 : 27 Mart 2021, 02:51:00 »
Play-offun ne kadar zor bir iş olduğunu yaşayarak öğreniyoruz.Bunu bize kolay gösteren koçumuza sevgiler ve saygılarımı sunarım havalanmıştık şimdi hesap kitap yapıyoruz. :D :)
« Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 03:23:45 Gönderen: Tom Hanks »