Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 460393 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Bayern Münih-Fenerbahçe Beko | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #4065 : 29 Mart 2021, 11:16:57 »
İlk maçı, hem ikilik hem üçlük yüzdesinde hem de asist/top kaybı oranında önde olmamıza rağmen, ribaund'larda 40-27 ezilerek vermiştik. Başta Reynolds olmak üzere içeriyi ciddi domine etmişlerdi. Hamilton hiç bir varlık gösterememişti, Vesely'nin de hem hücum hem savunmada savaşmaktan perti çıkmıştı.

Bayern burada maden bulduğunu anlayınca hücum ribaund'larına ailecek saldırmış ve 14 hücum ribaund'u almıştı. Bunun sonucunda da bizden tam 15 atış (4 ikilik 11 üçlük) fazla kullanmışlardı. %24 gibi kötü bir yüzdeyle üçlük atmalarına rağmen ribaund'larda bu kadar ezilip ikinci üçüncü şansları verince kaybetmemiz kaçınılmaz olmuştu.

Yarın akşam ribaund konusu aynı şekilde maçın belirleyici istatistiği olabilir. Vesely, Kyle yanında Barthel, Pierre, Ahmet ve kısalarımızdan özellikle Gudu ve Nando'dan  ribaund katkısı alabilmeliyiz. Kendi pota altımızda kaya gibi sert durmalıyız, rakip bizim pota altında ribaund'a girerken çekinmeli biraz, kolay cesaret edememeli.

Guard'larımıza top kaybı yaptırmak için çok sert baskı yapacaklar muhtemelen. Özellikle Nando'ya fazla dayak yedirmemek ve maçın sonuna diri götürmemiz çok kritik olacak, maç içinde mutlaka sakınmalıyız. Kenan son haftalardaki yükselen performansı ile daha çok süre alacaktır diye umuyorum. Son olarak ilk maçta olmadığını da düşünürsek Gudu'nun performansı bizim adımıza çok kritik ve belirleyici olacaktır.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #4066 : 29 Mart 2021, 13:43:47 »
Son maçlarda üçlük yüzdemizde ciddi düşüş var. Bizim takım o kadar kötü üçlük atacak bir takım değil ve Bayer maçında kendi yüzdemizi bulacağız gibi bir his var içimde. Evimizde almış olduğumuz o can sıkıcı mağlubiyeti elbette oyuncularımız da unutmamış ve ona göre oynayacaktır. Psikolojik olarak çok zor bir maça çıkacağız. Bizim için ne kadar zorsa Bayer için de ondan daha zor bir maç. Bu maçı alacak takımın ciddi kazanımlar elde edeceğini düşünüyorum.  Reynolds'u erken faul problemine sokabilirsek bizim için avantaj olur. Ayrıca Lucic'in atışlarını çok iyi kontrol etmemiz gerekiyor. Birçoğunda atış anında faul almayı başarıyor ki özellikle bu fauller en kritik yerlerde geliyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4067 : 29 Mart 2021, 16:00:39 »
Maç şifresiz kanalda yayınlanacak bu arada. Ulanovas bu maçta da sakatlığı yüzünden yokmuş. Oynaması zarar olmaması yarar kısmını geçtim bu adam yanlış hatırlamıyosam euroleague'de zalgirisle son 3 sezonda sadece 1maç kaçırıp geri kalan tüm maçlarda oynamıştı. Fiziksel devamlılığı yüksek olan bi oyuncuydu. Zalgiriste sergilediği performansın yanında biyonik özelliğini de kaybetti bize gelince, resmen dibin dibini gördü :)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2021, 16:24:16 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #4068 : 29 Mart 2021, 20:27:00 »
Yarın ben hocanın eddieyi oynatacağını ve onun dışlar atışlarıyla macı koparabılecegımızı düşünüyorum

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #4069 : 29 Mart 2021, 21:32:52 »
Yarın ben hocanın eddieyi oynatacağını ve onun dışlar atışlarıyla macı koparabılecegımızı düşünüyorum

Murat  murathonoglu programında eddienin sezon basinda çok iyi şut sokmasını biraz kimse tarafından bilinmemesine bağladı ve son haftalardaki formsuzlugunuda artık rakiplerin tanımasi ve önlem almasına bağladı.  Belki de eddie yi unutturup en olmadık anda sahaya atacak dedi hani kafama yatmadi da değil sonuç olarak çok genis bi rotasyonumuz yok ve herkesden katki almaliyiz. Eddie daha önce bize nasi bi şutör olduğunu gösterdi inşallah eski çizgisine döner yoksa çok kötü sut atıyoruz son maçlarda

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4070 : 29 Mart 2021, 21:58:44 »
Murat  murathonoglu programında eddienin sezon basinda çok iyi şut sokmasını biraz kimse tarafından bilinmemesine bağladı ve son haftalardaki formsuzlugunuda artık rakiplerin tanımasi ve önlem almasına bağladı.  Belki de eddie yi unutturup en olmadık anda sahaya atacak dedi hani kafama yatmadi da değil sonuç olarak çok genis bi rotasyonumuz yok ve herkesden katki almaliyiz. Eddie daha önce bize nasi bi şutör olduğunu gösterdi inşallah eski çizgisine döner yoksa çok kötü sut atıyoruz son maçlarda
Murat abiyi ben de izledim. Eddie'yi rakiplere unutturma kısmı çok mantıklı geldi yalnız savunma kısmı ne olacak onu çözemedim.

Eddie'ye karşı kimsenin antipatisi yok aslında oynasın ve şut da soksun, bence ona özel setler de çalışmalıyız yalnız EL'in şu aşamasında artık savunma yapamayacak bir oyuncunun parkede işi yok. Nando bile Oly maçında sürklase ettiğimiz ilk yarı nasıl savunma yaptı hepimiz gördük. Eddie takımla birlikte bunu yapacaksa kesinlikle rotasyona girmeli ancak yine saçma sapan nerede duracağını bilemeden aklı havada gibi dolaşacaksa işimiz çok zor olur ve kafadan seri yeriz.

Savunma anlamında bu maçla birlikte Kyle da bir iki seviye yukarı çıkmalı artık, tam onun maçı geldi.
Dünyanın En Güzel Takımı

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4071 : 29 Mart 2021, 22:15:25 »
...
« Son Düzenleme: 29 Mart 2021, 22:15:49 Gönderen: CanCan »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4072 : 29 Mart 2021, 22:16:04 »
Murat abiyi ben de izledim. Eddie'yi rakiplere unutturma kısmı çok mantıklı geldi yalnız savunma kısmı ne olacak onu çözemedim.

Eddie'ye karşı kimsenin antipatisi yok aslında oynasın ve şut da soksun, bence ona özel setler de çalışmalıyız yalnız EL'in şu aşamasında artık savunma yapamayacak bir oyuncunun parkede işi yok. Nando bile Oly maçında sürklase ettiğimiz ilk yarı nasıl savunma yaptı hepimiz gördük. Eddie takımla birlikte bunu yapacaksa kesinlikle rotasyona girmeli ancak yine saçma sapan nerede duracağını bilemeden aklı havada gibi dolaşacaksa işimiz çok zor olur ve kafadan seri yeriz.

Savunma anlamında bu maçla birlikte Kyle da bir iki seviye yukarı çıkmalı artık, tam onun maçı geldi.

Ulanovas'ın ilk 5 başlayıp 20 dakika ortalama süre aldığı bir takımda Eddie'nin oynamaması çok garip olur. O derece enfes bir kadromuz maalesef yok...

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
« Yanıtla #4073 : 29 Mart 2021, 22:18:22 »

Kesinlikle abi savunma kısmı benide düşündürüyor ama o dış atıcıya da o kadar çok ihtiyacımız var ki şu an . Aslında bi ara fena değildi savunma kısmında gayretliydi en azından ama o kadar kötü şutlar attıki son haftalarda savunma kısmında resmen nakavt oldu.  Quinn e cok is düşecek bu maç

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4074 : 30 Mart 2021, 07:28:45 »

Nando bile derken, kendisi sezonun en çok top çalan 5. oyuncusu maç başına 1.5 ortalama ile.
toplamdan 39 top çalma ile 8., 40 dakika başına da 2.25 ile 16. sırada.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4075 : 30 Mart 2021, 08:02:24 »
Son anda play-off kaçsada bu kadro görevini layıkıyla yapmış çubukluyu çok iyi temsil etmiştir.Bu perfonmans normal şartlarda play-off perfonmansıdır.

Eksikler belli.Gereği yapılsın daha kuvvetli takımımız olsun.Seviyoruz şubemizi.

Başarılar çoçuklar.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4076 : 30 Mart 2021, 08:10:41 »
Nando bile derken, kendisi sezonun en çok top çalan 5. oyuncusu maç başına 1.5 ortalama ile.
toplamdan 39 top çalma ile 8., 40 dakika başına da 2.25 ile 16. sırada.
Nando pek savunması ile tanıdığımız bir oyuncu değil o açıdan yazdım. Top çalma konusunu biliyorum, Lorenzo da Nando ile birlikte top 5’te idi bu arada, son birkaç haftadır çıktı listeden.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4077 : 30 Mart 2021, 11:03:50 »
Nando pek savunması ile tanıdığımız bir oyuncu değil o açıdan yazdım. Top çalma konusunu biliyorum, Lorenzo da Nando ile birlikte top 5’te idi bu arada, son birkaç haftadır çıktı listeden.
Ben de sana cevap vermek için değil de konuya vurgu yapmak için fırsat bilip alıntıladım mesajı. Aynı fikirdeyim, De Colo genelde savunmasıyla bilinmiyor ama bizde son zamanlarda savunma olarak da kara delik olmaktan oldukça uzak olduğunu belirtmek istedim.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4078 : 30 Mart 2021, 11:14:53 »
Ben de sana cevap vermek için değil de konuya vurgu yapmak için fırsat bilip alıntıladım mesajı. Aynı fikirdeyim, De Colo genelde savunmasıyla bilinmiyor ama bizde son zamanlarda savunma olarak da kara delik olmaktan oldukça uzak olduğunu belirtmek istedim.

Nando'nun savunmada ayaklar ağır kalsa da ve fizikselliğe fazla girmese de, hem elleri çok çabuk hem de oyun zekası çok yüksek, oyunu iyi okuduğu için çok hızlı şekilde pas arası yapabiliyo. Ben bu yüzden fazla top çaldığını düşünüyorum şahsen.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #4079 : 30 Mart 2021, 11:31:03 »
Efes'i döve döve yenmiş bir takımla oynayacağız Allah yardımcımız olsun.