Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
-Vesely malum sakat henüz bi açıklama yok ama söylentiler ilk 2 maç kesin yok diyolar

-Pierre karantinası bitmek üzere ama sanırım ilk maç yokmuş süresi bitmediği için, 2.maça oynama ihtimali var olduğu söyleniyo kesin olmamakla beraber. Aslında sanırım sıkıntı eurolegue in koyduğu 14 gün karantina limiti.

-söylentilere göre diğer pozitif oyuncular: bobby-ahmet-eddie-yiğit

Zaten yarın maç önü raporda kafilede kimler var resmi hesaplar da paylaşacaktır.

Eğer söylenenler doğruysa ilk 2 maç kadromuz şöyle olur:

Brown
Perez
Kenan

De Colo
Guduric
Melih

Ulanovas
****pierre*** (bir ihtimal)
Tarık

Berkay
Barthel
O'Quinn
Eğer covid olan 4 isim bu şekilde ise, bir şansımız var derim... 3. Maç vesely ve Pierre in durumu önemli

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Eşit oranlardaki handikap 2 katına çıktı ve CSKA'nın oranı 1,50'lerden 1,22'ye düştü.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Vesely ısınıyordu.Eski görüntüler değilse.Program başladı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Eğer 2-0 dan turu geçeceğimizi düşünen varsa hayal kuruyordur derim. F4 istiyorsak oradan maç almamız lazım.

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
Hiçbir maç oynanmadan kazanılıp kaybedilmez. Umarım CSKA maça çıkmadan kazandık havasına girer. Bizimkilerde oynamadan kaybetmediğimizi düşünürler inşallah.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Kayda değer bir açıklama olmadı benim adıma yarın Vesely belli olacakmış
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2021, 21:54:43 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Vesely en kötü ihtimal 3. maçta sahada olacak dedi Sertaç bey. Hadi bakalım.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Vesely'nin önümüzdeki sezonunu hatta kariyerinin devamını tehlikeye atmaktansa, bu seride riske etmemek daha doğrusu olabilir. 3. maça yetişecek olsa bile ki en iyi ihtimal bu gibi görünüyor, ilk 2 maçı kayıp geçersek zaten pek bir şansımız kalmıyor.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bolmanaro denen insan müsveddesi sakın karşıma çıkma İspanya ziyareti yaparsam turistik. >:(

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Vesely'nin sakatlığı ayak burkulması değil mi kariyerinin riske gireceğini sanmıyorum önemli olan tedirgin olmaması ve psikolojik olarak hazır olması bence

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
“Bizim şu anda iki rakibimiz var, ikisi de C harfi ile başlıyor; birisi CSKA diğeri Covid. İnşallah ikisini de yeneceğiz ve ben oradan en azından galibiyet veya galibiyetler alarak döneceğimize inanıyorum. Çünkü kim girerse, kim oynarsa aynı şekilde savaşacağına inanıyorum. Takımımız olayın öneminin, olayın ciddiyetinin farkında.”

Sertaç Bey’in çok uzun açıklamalarından bu pasajı seçtim çünkü inanmak istiyorum ve takımı da inanmış görmek istiyorum. Bu saatten sonra, bu kadar saçma sapan badirelerden sonra ne olursa olsun parkede her top için her pozisyon için savaşalım yeter bana.

CSKA’ya playoff’larda elenmeyi ilk kez yaşatacak bir takım varsa o da Fenerbahçe’dir, gerisi teferruattır. Bu kadar saçma sapan bir sezonda her şey olabilir, playoff’lar her türlü sürprize açık bence.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sertaç Bey playoff maçlarına gelmek isteyenler için de aşağıdaki gibi konuşmuş.

Mail Adresi: biletleme@fenerbahce.org

Basketbol şubesi telefon: +902166872100/2424

Şans az olsa da gitme imkanı olanlar için denemeye değer bence, hele de oradan maç çalıp dönmeyi başarabilirsek.

“Maça gelmek istiyorlarsa maillerini atsınlar, telefonla başvursunlar, yazılı başvursunlar. Elimizden geldiğince play-off serisine davet edeceğiz. Onlarsız eksiğiz.”
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2021, 16:03:04 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Vesely'nin önümüzdeki sezonunu hatta kariyerinin devamını tehlikeye atmaktansa, bu seride riske etmemek daha doğrusu olabilir. 3. maça yetişecek olsa bile ki en iyi ihtimal bu gibi görünüyor, ilk 2 maçı kayıp geçersek zaten pek bir şansımız kalmıyor.

Geçtim bu seriyi, bu sezon oynamasın bir daha. Seneye gerekli takviyelerle birlikte sağlıklı bir Vesely olsun. Diyelim ki döndü sağlıklı, bu kadar covidli oyuncu ile şansımız ne kadar ki?

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Geçtim bu seriyi, bu sezon oynamasın bir daha. Seneye gerekli takviyelerle birlikte sağlıklı bir Vesely olsun. Diyelim ki döndü sağlıklı, bu kadar covidli oyuncu ile şansımız ne kadar ki?
Gelecek sezonun aynı döneminde nasıl bir yerde olacağımızı kim bilebilir. Bence hangi safhada olursa olsun en ufak bir ihtimal varsa tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz. Eldeki civciv damdaki tavuktan iyidir
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bence müzeye kaldıralım veselyi. Hic oynamasin.  Zaten play offlarda hep sakat oluyor. Boylece hic sakatlanmaz.