Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467629 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
igor kokoskov ve 5 oyuncu+jan vesely yok.resmi açıklama da geldi.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sorun çıkmamış kafilede blöfmüş, ucuz akıl oyunları bunlar başka bir şey değil, dilerim parkede gerekli cevabı veririz.

http://basketdergisi.com/m/fenerbahce-rusyada-sorun-yasamadi.html
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 00:34:20 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Yıllarca uefaMAFIA dedik kendi elleriyle büyüttükleri göz bebekleri canavara dönüşüp kendi sonlarını getirdi. Artık bu canavarlar herhangi bir uefa organizasyonunda devam etseler bile yönetici - yarışmacı statüsünde olacaklar, doğrudan kural koyucu olup kendi kuralları ile diğer yarışmacı takımları her türlü pislik ve onayından geçmiş atamalar ile alt edecekler. Şimdi Euroleaguede ne yarrak oluyor da bu sokuklar kendi kafalarına göre kural çıkarıp uygulayabiliyor? Herhangi bir yaptırımı olmazsa cesaret bulan lobi sahibi her takım kendi kurallarıyla oynayacak. Spor artık mide bulandırıcı bir hal almaya başladı. Geldiklerinde biz de makattan PCR testi zorunluluğu başladı diyerek test alalım, intikam alalım sıkıntı yok da spor bu mu?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Sertaç Bey'in Rusya'dan verdiği röportajı dinledim eğer kendini iyi hissederse 2.maça bile gelebilir Vesely dedi gerekli izinleri aldık dedi

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Lorenzo-Perez-Kenan
Nando-Melih
Guduric-Tarık
Pierre-Barthel-Berkay
Ahmet-Quinn
Ahmet ve Pierre in testleri negatife dönmüş ama 14 gün kuralına takılıyorlar. EL yönetimi bu iki oyuncuya oynamaları için izin vermeyebilir.
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Sertaç Bey'in Rusya'dan verdiği röportajı dinledim eğer kendini iyi hissederse 2.maça bile gelebilir Vesely dedi gerekli izinleri aldık dedi
Böyle bir şey olursa süper de.... Bu kadar olaydan sonra takımın ritmi tekrar ne zaman oturur o bilinmez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Maçın anahtarlarından biri Danimarkalı oyun kurucularına yapacağımız baskı.Lorenzo gerçekten iyi savunma yapabiliyor gününde olursa.Bakalım lapur lapur atıyordu Danimarkalı şimdi ne olacak.?

Çevrimdışı friday

• Üye
Eric %50, Lundberg %61, Strelnieks %64, Shengelia %65 ile faul atıyor. CSKA faul atış yüzdesinde takım olarak sondan ikinci.

Al sana zayıflık. Bol sert faul yapalım, oyun akmamalı ve kesinlikle ritme girmemeliler. Hızlı oyunda hiç şansımız yok bana göre, inanılmaz koşuyor herifler.

Tabi faulleri de seçerek yukarıda saydığım daha kazma atanlara yapmalıyız mümkün olduğunca, gidip de %86 ile atan Hilliard'a yapmayalım mümkünse.

Daha önce de yazmıştım, bu maç bizim için geniş rotasyon maçımız olmalı ve asıl 2. maçı almayı hedeflemeliyiz. Bu maç ne oynadıklarını görme, bazı denemeler yapma ve kendimizi çok yıpratmama maçı.

Tek maç değil, bir seri oynuyoruz bunu hiç unutmamalıyız. Bu akşam farklı bir mağlubiyet alsak da sorun yok bence ancak kazanma şansımız da yok değil, takım inansın yeter.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Pierre varmı yokmu? Kimsenin cevabını bilmediği bir soru sormuş gibi hissediyorum
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 16:10:40 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı friday

• Üye
Pierre varmı yokmu? Kimsenin cevabını bilmediği bir soru sormuş gibi hissediyorum
Yok diye biliyorum
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Yok diye biliyorum
Kesin olarak kimse bilmiyor herhalde

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
İlk maç yok ama diğer maç oynayabilecek diye biliyorum.

Vesely'i keşke götüreseydik Rusya'ya.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
kilit oyuncu guduric.varsa nandoyla birlikte bence bi maç çalabiliriz,yoksa 2 gün boyunca lorenzo'yla biraz zor işimiz :) yanlış hatırlamıyosam yok denilmişti guduric için ama inşallah vardır.umut fakirin ekmeği.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
guduric varken hücum reytingleri             guduric yokken
fenerbahçe:123.48                                 fenerbahçe:101.44
rakipler:109.83                                      rakipler:108.1

100 pozisyon üzerinden bu rakamlar.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Umarım cskanın en kolay f4u olmaz