Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 463992 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
1-0 ken boyun eğip teslim mi oluyoruz? Böyle saçmalık olmaz çıkmayalım o zaman maça.

Bu anlamlı günde savaşacağımıza inanıyorum.

Savaşsak bile nefes yetmiyor rotasyon yok ondan.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 10:56:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Resmi hesap maç tanıtımlarında Pierre’in fotoğrafı var, nasıl döneceği çok önemli.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bu maçta De Colo'ya önlem alırlar.Net ekstra 2 adam çıkması lazım.Birde 4 numaradan dış şut katkısı olmak zorunda, mücadele yetmez yoksa.

Çevrimdışı friday

• Üye
Gudu alacak sazı
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Bu maçta De Colo'ya önlem alırlar.Net ekstra 2 adam çıkması lazım.Birde 4 numaradan dış şut katkısı olmak zorunda, mücadele yetmez yoksa.
katkı almamız gereken oyuncular belli.guduric ve pierre.

CanCan

• Ziyaretçi
Maçın anahtarı, ilk maçta toplam 31 dk sahada kalıp 0 çekmiş Melih ve Perez sığırlarının sahaya adım atmamasıdır.

Çevrimdışı murat gürer

• Üye
  • Yer: ANKARA
Normalde dediğine katılırdım abi ama takımın eksiklerin katılmasıyla "Şimdi ananı laciverte boyadım CSKA" diyecek psikolojiye girmesine bakar. Buradaki iki maçı aldığımız takdirde son maçta onların eller ayaklar titrer bizim değil. 3. Maç reaksiyonu verirsek eğer bak gör 3-2 geçeriz. Bu seri 3-1 bitmez ya 3-0 ile eleniriz ya sa 3-2 ile geçeriz

sarı boyası da benden ;D ;D ;D ;D
sonuna kadar Fenerbahçe...

Çevrimdışı friday

• Üye
Nando ilk maçta 35 dk yüksek eforla sahada kaldı ve maç sonunda yorgunluktan kolunu kaldıramıyordu, maçı biraz da bu yüzden kaybettik zaten. Bu maçta ilk yarıda diğer oyuncularımız Nando'nun maksimum 12-13 dk oyunda kalacağı şekilde bir oyun ortaya koyabilmeli, Nando'yu maç sonuna mutlaka enerjik getirebilmeliyiz yoksa 1 gün arayla bu maçı çıkaramaz. Bunun kilidi de başta Gudu, Lorenzo ve girerse Kenan'ın iyi oynamasında olur.

Hackett'ın ilk maçtaki gibi bir skor katkısı verebileceğini hiç zannetmiyorum. İlk maçta kötü olan Shengelia ve Voightmann'dan daha çok çekiniyorum. Biz riskli savunma yaptık ama aldığımız riskler sonda patladı, yorgunluktan yetişemedik ve ceza şutlarının hepsini soktular. Yağmur gibi üçlük yiyince de maçı 20-6 seri yiyerek kaybettik. Bu kez özellikle savunmada yine aynı şeyi mi deneyeceğiz en merak ettiğim nokta burası ve B planımız ne olacak. Bir de Clyburn'un post oyunlarını savunabilecek miyiz, yardım getirecek miyiz, maçın anahtarlarından birisi de bu.

Gergin ve çok sert maç bekliyorum. İlk maçta birkaç kez kavga çıkar gibi oldu. Bu kez daha da büyük kavga çıkabilir, sakin kalmamız gerek yoksa affetmezler atarlar oyundan şerefsizler.

Kesinlikle çok zor görev ama şu maçı alırsak turu kesinlikle geçeceğimize inanıyorum. Bizimkilerin de inanması ve geri adım atmaması önemli.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bugün pierre ve ahmet’in rotasyona girecek olması çok değerli.geçen maç sonlara doğru yorulup çok hücum ribaundu vermiştik ama bu ikisiyle hem rotasyon genişleyecek hem de alacağımız ribaund katkısı artacak.marko’nun da işin içine girmesiyle ciddi şansımız var bence bugün.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bence biiti iş.Yarı finalistler belli.Gerçekçi olmak lazım bu kadar eksikle imkansız.

CSKA 5 gömlek üstün şu anda.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
CSKA geçenki maçta oynadığı gibi oynarsa şansımız var. Ama bizim de ilk 3 periyottaki kadar oynamamız lazım :) Analiz gibi analiz.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Maçın anahtarı Hackett ve Clyburn'e yapılacak savunma. Attıkları sayıların ötesinde moral olarak da zor duruma sokuyorlar bizi. Kenan, Brown ve oynayacaksa Pierre ile gerekirse sert faullü oynayıp bunların etkinliğini azaltmak lazım.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
İlk maçtaki gibi mücadele gösterelim, yenilgiyi kabul etmeyelim yeter, bu sene takım hedefini tamamladı,
İnişler çıkışlar sporun doğasında var, Real de yok final fourda, dünyanın sonu değil ya,
Bazıları yangın yerine çeviriyor ortalığı,

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #5338 : 23 Nisan 2021, 17:34:34 »
Ergini hiç sevmesemde Efes bu sene süpürecek gibi, seneye micic yok son şansları...

Çevrimdışı Turski Grobar

• Üye
  • Yer: Beograd
    • @sahinovic_12
Ynt: Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #5339 : 23 Nisan 2021, 17:44:57 »
Saras denen herifi seven neyini seviyor anlamam hiç. Bizde oyuncuyken de zerre top oynamadan çekti gitti. Adı var kendi yok hesabı. Efsanelerimiz arasında falan diye saçmalayanlar var, gülüyorum.
Yarım sezon kaldı gitti herif. Pek bir etki de bırakmadı. Sırf adı Jasikevicius diye bu kadar anılıyor. Onun yerine Ali, Veli falan olsaydı bugün adını hatırlayan olmazdı.