Nando ilk maçta 35 dk yüksek eforla sahada kaldı ve maç sonunda yorgunluktan kolunu kaldıramıyordu, maçı biraz da bu yüzden kaybettik zaten. Bu maçta ilk yarıda diğer oyuncularımız Nando'nun maksimum 12-13 dk oyunda kalacağı şekilde bir oyun ortaya koyabilmeli, Nando'yu maç sonuna mutlaka enerjik getirebilmeliyiz yoksa 1 gün arayla bu maçı çıkaramaz. Bunun kilidi de başta Gudu, Lorenzo ve girerse Kenan'ın iyi oynamasında olur.
Hackett'ın ilk maçtaki gibi bir skor katkısı verebileceğini hiç zannetmiyorum. İlk maçta kötü olan Shengelia ve Voightmann'dan daha çok çekiniyorum. Biz riskli savunma yaptık ama aldığımız riskler sonda patladı, yorgunluktan yetişemedik ve ceza şutlarının hepsini soktular. Yağmur gibi üçlük yiyince de maçı 20-6 seri yiyerek kaybettik. Bu kez özellikle savunmada yine aynı şeyi mi deneyeceğiz en merak ettiğim nokta burası ve B planımız ne olacak. Bir de Clyburn'un post oyunlarını savunabilecek miyiz, yardım getirecek miyiz, maçın anahtarlarından birisi de bu.
Gergin ve çok sert maç bekliyorum. İlk maçta birkaç kez kavga çıkar gibi oldu. Bu kez daha da büyük kavga çıkabilir, sakin kalmamız gerek yoksa affetmezler atarlar oyundan şerefsizler.
Kesinlikle çok zor görev ama şu maçı alırsak turu kesinlikle geçeceğimize inanıyorum. Bizimkilerin de inanması ve geri adım atmaması önemli.