Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444288 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Ben vasat buluyorum.
Fenerbahçe kaç kişilik rotasyonla oynadı ona bakmak lazım,hakemlerin aleni yavşaklıkları, bariz 4 numara problemi olan bir takımı zar zor yendiler.Ki Fenerbahçe bir çok oyuncusu üretemiyor.
Hakem konusuna ve bizim rotasyonun kısıtlılığına diyecek bir şey yok. Ancak biz bazı periyotlarda yıldıran bir savunma yaptık. Zaten tüm maç boyunca bunu sürdürsek seriyi kazanırız. İlk maçta Nando’nun bu maçta Guduriç’in yıldızlaştığını unutuyorsunuz.

Çeska, bu maç on farklı oyuncudan skor katkısı aldı. İlk maçın ilk yarısında 53 bu maçta 50 sayı buldular. Hücum gücü ve alternatifi yüksek bir takım. Biz iyi savunamadığımız zaman neler yaptıklarını görüyoruz.

Normal sezonu ikinci bitirdiler yahu. Çok beğenilen Barça ile aynı galibiyet sayısında!

Vasat falan değiller. Biz iyi mücadele ediyoruz.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 22:47:07 Gönderen: Sapere »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
28 Nisan Çarşamba, 20:45
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 23:39:35 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
3. maç tek hedef hackett clyburn özellikle bunların ağzını burnunu dağıtmak sikip bırakmak olmalı. kazanmak falan umrumda değil artık kıralım bir taraflarını sahada. unutamayacakları bir iz bırakmadan bu seri bitemez bitmemeli.
Kyle Eric dahil hepsini patates çuvalı gibi yerlerde süründürebileceğini gösterdi. Bunu ben de istiyorum açıkçası

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Efes bir bardak su içsin.Final programı belli Cska-Barcelona.

Şayet olur da biz bu eşeklere elenirsek;

CSKA F4'da Efes'ten 20'den az fark yesin, daha da girmem bu foruma.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bu sezonki son maçımız.Salonda olmak vardı ama teşekkürler takım seneye artık.Eksikler belli.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
1 maçlık salsınlar seyirciyi ya. Eurolig karışmıyor nede olsa. O piçler oyuncu sakladı bizde 8bin seyirciyi son gün duyuralım.

Bu da bir kongre sayılır
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 00:48:21 Gönderen: oddrech »

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
5 6 oyuncu dışında katkı alamadıgımız bir takım var. Çok konsantre ve formda olsakta yorgunluk anında top brown un elinde kalacağı ve içeri girip blok yiyeceğini hepimiz biliyoruz.

Vesely siz imkansız.

Melih ve kenan gibi süresi kısıtlı oyuncuların neden sert oynamadıgını anlamıyorum. Hayatlarında kaç kere foul problemine girdiki. Clyburn sengelia gibi oyunvuların üzerine gitmeyi bile beceremiyorlar.
2. Maçta decoloya yapılandan sonra clyburn e bi güzel 3dayak foul yapar karı gibi ağlama der atılırdım oyundan
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 00:55:15 Gönderen: oddrech »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
3-0 skoru haketmiyoruz ama işte son düzlükte kenardan katkı gelmeyince maçı koparıyorlar.Seneye kenardan katkı alacağımız oyuncularıda bulmalıyız.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Hakkaten bir biracı topiği açılsında meraklı arkadaşlar kafasına göre rahatça koçaklasın orada Efes organizasyonunu ve onun şerefsiz koçunu. Anlamıyorum daha Fener cska Playoff serisinin ilk maçtan başladı amk Efes şöyle Efes böyle. Amk efesin amk Ergin’in. Biz Fenerbahçe olarak bir başka takımla Playoff mücadelesi yapıyoruz hatırlatırım. Efes cska ya 20 den az fark atarsa Fener forumuna girmemek ne demek Allah aşkına
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla kadroda yer alan bazı oyuncular gibi taraftarımızın da öz eleştiri yapması şart. Henüz bitmemiş bir seri var ortada, yazılmadık şey kalmamış. Yahu bunlar da insan, okuyorlar bunları. Birileri diyebilir ki, bunlar profesyonel, etkilenmemeleri lazım. Öyle olmuyor, psikoloji adı verilen disipline ait veriler, bu savı onaylamıyor. Ama çok ama az amatöründen profesyoneline kadar etkileniyor. Etten kemikten çünkü. Seri bittikten sonra hep beraber sıçıp sıvayalım. Ama ortada bir süreç var ve her şeye karşın forma dik durdu sahada, ama 3 oyuncuyla ama 4 oyuncuyla. Biraz sabır arkadaşlar. Evet ben de deliriyorum bazı şeylere, saç kalmadı. Ama yazıp çizmeyin bir zahmet seri bitene kadar, rica ediyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Evet Bogdan, Vesely, Udoh, Bobby ve Kostas, hepsi canımız ciğerimiz. Fakat son iki maç, Datome, Antiç ve Kalinic gibi karakterlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Geçtim sertliği sertlikle cevap vermelerini, topun el yaktığı dönemlerde potaya bakma mevzusunda da geri adım atmıyorlardı. Bu tip oyunculara yönelmemiz lazım...

Çevrimdışı kyoujin

• Üye
  • Yer: ankara
merhabalar,
maç ve seriye ilişkin görüşlerimizi https://www.youtube.com/watch?v=p_Emk-axgRk
bulabilirsiniz.
Enseyi karartmaya gerek yok. Vesely gelsin ve sadece ribaunt alsın yeter. onun yaratacağı pozitif dışsallık takıma yansıyacaktır. Kenanın ruhu takımda 3 oyuncuya daha sıçrasa bu iş bitecek aslında. nando ve marko paşa aynı anda üretseler bir galibiyetle dönebilirdik. bu arada CSKA'nın eşşek maskotuna uyuz olduğumu da paylaşmak isterim. brown da ona uyuz oldu galiba. smaç sonrası hareketi ona yaptı gibi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Alıntı
"Euroleague tarihinde hiçbir takım Play Off’da deplasmanda 2 maç üst üste kazanamamıştı. - Panathinaikos 0-2 Fenerbahçe

Hiçbir takım iç saha da tüm maçlarını kazanamamıştı. - Fenerbahçe 15/15 (2019)

Hiçbir takım Play Off’ta 0-2’den dönemedi."

Bir ilki daha başarabilir miyiz?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Euroleague tarihinde 2-0'dan geri dönen bir takım olmamış. Yanlış mı biliyorum?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hakkaten bir biracı topiği açılsında meraklı arkadaşlar kafasına göre rahatça koçaklasın orada Efes organizasyonunu ve onun şerefsiz koçunu. Anlamıyorum daha Fener cska Playoff serisinin ilk maçtan başladı amk Efes şöyle Efes böyle. Amk efesin amk Ergin’in. Biz Fenerbahçe olarak bir başka takımla Playoff mücadelesi yapıyoruz hatırlatırım. Efes cska ya 20 den az fark atarsa Fener forumuna girmemek ne demek Allah aşkına

CSKA'nın vasatlığını konuşurlarken, karşılaştırmalı olarak Efes'ten bahsediyorlar. Kimsenin Efes'e hayran olduğundan veya sevdiğinden yazdığını sanmıyorum. Belli bir argümanları var ve bu bağlamda argümanlarını desteklemek için kullanıyorlar.