Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444287 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Karşımızda sıradan bir takım var.Onların nasıl sıradan bir takım olduklarını çok yakında görürüz zaten.

Vesely döndüğünde çok rahat şekilde avantaj bize geçmiş olacak.Çünkü birçok konuda Ulanovas,Eddie,Bobby gibi oyuncuları arıyoruz.

Kenardan Kenan yerine Bobby gelse,ya da Barthel bidonu yerine en azından Eddie'yi 5-10 dakika denesek ne kaybederiz?

Vesely öncesi EL'in en iyi 3-4 takımından biriydik ve oluşturduğu etki cidden sıradışı.Ama onsuz da en kötü takımlardan biri olmakta bir o kadar eleştirilmesi gereken bir nokta.

Bu iki maçta da rakip çok kötü oynadı,ama biz daha kötü olduğumuz için kaybettik.Vesely dönerse bu maçı alırız ama seri için başka yan parçalar bulmak gerekebilir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
5 6 oyuncu dışında katkı alamadıgımız bir takım var. Çok konsantre ve formda olsakta yorgunluk anında top brown un elinde kalacağı ve içeri girip blok yiyeceğini hepimiz biliyoruz.

Vesely siz imkansız.

Melih ve kenan gibi süresi kısıtlı oyuncuların neden sert oynamadıgını anlamıyorum. Hayatlarında kaç kere foul problemine girdiki. Clyburn sengelia gibi oyunvuların üzerine gitmeyi bile beceremiyorlar.
2. Maçta decoloya yapılandan sonra clyburn e bi güzel 3dayak foul yapar karı gibi ağlama der atılırdım oyundan
Melih’i oynatıyorsan ona uygun set hazırlamalısın. Bir tane Melih seti var mıydı iki maçta... ben hatırlamıyorum. Melih iki boş üçlük soksun diye sahada olan bir oyuncu zaten. Erdem Can’ın düşüncesini anlamak zor. Senin dediğin gibi maça sertlikle başlamak için ilk beş çıkarıyor da olamaz. Öyle bir şey de görmedik iki maçtır.

Kenan konusunda senin kadar negatif değilim. Bence Hackett’ı gayet iyi savundu. Serbest atışlarda 4’te sıfır çekmeyeydi iyiydi :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Karşımızda sıradan bir takım var.Onların nasıl sıradan bir takım olduklarını çok yakında görürüz zaten.

Vesely döndüğünde çok rahat şekilde avantaj bize geçmiş olacak.Çünkü birçok konuda Ulanovas,Eddie,Bobby gibi oyuncuları arıyoruz.

Kenardan Kenan yerine Bobby gelse,ya da Barthel bidonu yerine en azından Eddie'yi 5-10 dakika denesek ne kaybederiz?

Vesely öncesi EL'in en iyi 3-4 takımından biriydik ve oluşturduğu etki cidden sıradışı.Ama onsuz da en kötü takımlardan biri olmakta bir o kadar eleştirilmesi gereken bir nokta.

Bu iki maçta da rakip çok kötü oynadı,ama biz daha kötü olduğumuz için kaybettik.Vesely dönerse bu maçı alırız ama seri için başka yan parçalar bulmak gerekebilir.
Kesinlikle katılıyorum. Hackett'da yaptıklarını biz de Vesely'de yapabilirsek ve sağlıklı dönerse açık söylüyorum bu seri 5. Maça gider. Eksiklerimiz büyük arkadaşlar farkında mısınız?? Öyle ya da böyle takımın koçu yok, Euroleague'un belki de en iyi en özel oyuncusu yok. Pierre bile yeni yeni dönüyor. Normalde ne kadar yetersiz olsa da iki maçta da CSKA'nın içinden geçen Eddie yok.
Tüm bu niteliksel ve niceliksel eksiklere rağmen iki maçı da ancak son periyotta alabildiler ve diyorsunuz ki tam kadro halimizden de iyiler. Antonov Ukhov X faktör oldu diyoruz. Eddie bu ikisinin toplamda attığını tek başına atmıştı ve öyle ya da böyle bu adam da yok.
İki takım da sağlıklı şekilde tam kadro olsun ve 10 maça çıksınlar CSKA maksimum iki maç kazanır bu haliyle.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Takip eden bilgisi olan biri varsa yanıtlarsa sevinirim.. Şimdi sonuç olarak kimler katılıyor takıma üçüncü maçla birlikte??
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 12:52:36 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Euroleague tarihinde 2-0'dan geri dönen bir takım olmamış. Yanlış mı biliyorum?
Ben geri döneni hatırlamıyorum. Geri dönmek zaten neredeyse imkansız. Bu sezonun hikayesi böyle son bulmasa keşke. Kim haklı kim haksız oyuncu koç yönetim buralara girmeden şanssızlık deyip geçmek en kolayı sanırım. Yoksa çok yürek tüketmek gerekecek. Efes konusuna gelince isteyen istediğini yazsın çizsin tabi, ben sadece Fener cska eşleşmesinde bu denli lafının dönmesine sinir oldum oluyorum. Eğer biz intikamımızı bir başka takıma aldırma özellikle de Efes’e aldırma eğilimine kapılırsak bu bir seri veya bir kaç yıl kaybetmekten çok daha ağır bir travma doğurur camiamız için. Ben bu temayülün oluşuyor izlenimine kapılıyorum bazı kimselerde. Eminim sizde geçmiş yazılara detaylardan ve kişilerden bağımsız bakarsanız bunu gözlemlersiniz . Söylemek istediğim temelde budur
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Daha önce 2-0'dan dönen olmamış olabilir doğru ama şartlar eşitken olmamıştır. Eğer dönecekse bizim oyuncular, CSKA ilk iki maçı farklı bir takımla oynadı bu maçları farklı bir takımla oynayacak demektir.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla kadroda yer alan bazı oyuncular gibi taraftarımızın da öz eleştiri yapması şart. Henüz bitmemiş bir seri var ortada, yazılmadık şey kalmamış. Yahu bunlar da insan, okuyorlar bunları. Birileri diyebilir ki, bunlar profesyonel, etkilenmemeleri lazım. Öyle olmuyor, psikoloji adı verilen disipline ait veriler, bu savı onaylamıyor. Ama çok ama az amatöründen profesyoneline kadar etkileniyor. Etten kemikten çünkü. Seri bittikten sonra hep beraber sıçıp sıvayalım. Ama ortada bir süreç var ve her şeye karşın forma dik durdu sahada, ama 3 oyuncuyla ama 4 oyuncuyla. Biraz sabır arkadaşlar. Evet ben de deliriyorum bazı şeylere, saç kalmadı. Ama yazıp çizmeyin bir zahmet seri bitene kadar, rica ediyorum.
Teşekkür ederim bu mesaj için. Bende aynen katılıyorum ve bu forumda yazılanlar içinde buna dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Sosyal medyanın %90'ı neredeyse takıma destek veriyor. Her mağlubiyetten sonra ''canları sağolsun'' diyor. Trol hesapları ciddiye alacaksak eğer bu ülkede kimse işini yapamaz.

Standart 2-3 oyuncunun üstüne çok gidildiği doğrudur. Bunların başında sözde kaptan geliyor, ki %100 hak ediyor, en önde sallayanlardan biriyim. Hiç de öyle özeleştiri yapacak halim yok. Verimlilik puanı -6 olan adam önce gitsin kendi özeleştirisini yapsın. Sertaç Komsuoğlu da Melih'i koruyup kollayacağım diye ikidir saçmalama seviyesinde açıklamalar yapıyor. Melih'i korumak için gösterdikleri enerjinin yarısını Obradovic'i tutmak için harcasaydılar keşke.

Gelelim diğer sallanan isimlere. Bunlardan biri benim çok sevdiğim Kenan ama yapacak bir şey yok. Sallayan kadar olumlu bir şey görüldüğünde de övenler de var. Ben kendisine kurduğum cümleyi buraya yazayım. Kardeşim sen de illa hep olumsuz mesajlarla motivasyonunu düşürme, bir o kadar olumlu yazanlar da var, onları mahçup etmemek için çık savaş.

Brown ve Barthel de eleştirilerden nasibini en çok alanlar arasında. Ancak dediğim gibi bu işin doğasında bu da var.

Tüm bunların dışında, oyuncuları az çok tanıyan, ki bazılarıyla da epey muhabbeti olan biri olarak bunu ilk ve son kez yazacağım. Çoğunun da açıkçası umrunda değil kendileri hakkında söylenenler. Yanımda kendisine söven tivitleri okuyup, gülüp geçen hatta bunun taşşak muhabbetini yapanlar da oldu. Her söylenene de aldanıp, bunun üzerine demagoji yapmak bir şey kazandırmaz.

Fenerbahçe Beko'nun çok başka problemleri var. Bu her maç sonrası hakemlere sallayıp, taraftara bir şeyleri ihale etmekle çözülecek türden değil. Öyle olsa en başta biz yapalım bunu ama öyle değil işte.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 14:06:58 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Cskanin eski cska olmadigi dogru. James varken her ne kadar sistemi zaman zaman sabote eden bir isim olsa da daha korkutucu bir takimdi cska. James gidince oyle Eric, lundberg falan dikkate değer isimler degil. Az savunma ile 3.ceyrekler düştükleri durum ortada ancak biz de öyle 40 dk boyunca sertlik gösterecek, sertlige yanıt verecek bir takim değiliz.  Bize karşı sertliği artiran ve hızlı hücumlarla atarak oynayan takımlara karşı hep zorlandık hala da zorlanıyoruz. Vesely donerse ve sağlıklı donerse tüm takim olarak mucadele etmeli ve inanmaliyiz.  Sadece De colo, sadece guduric, sadece vesely değil. Oyle de olmaz ve nefesimiz de yetmez. Ahmet, barthel, oquinn,  eddie,pierre herkes katki vermeli. Yoksa boş hayallere kapılıp üzülmenin anlami yok. Sartlar ve kadrolar ne olursa olsun cskayi 3 mac ust üste yenmek kolay değil. Tam kadro da olsak kolay değil. Zira deplasmanda yendiğimiz macta da uçarak kaçarak hoplayıp zıplayıp rahat bir galibiyet almadık. Son 2 dk da çözüldü mac. 40 dk konsantrasyon ve mucadele sart.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Takip eden bilgisi olan biri varsa yanıtlarsa sevinirim.. Şimdi sonuç olarak kimler katılıyor takıma üçüncü maçla birlikte??
covidlerden sadece koçun katılma durumu varmış 3.maça
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2021, 15:12:11 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
covidlerden sadece koçun katılma durumu varmış 3.maça
Sadece Vesely oynacakmış.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bence bu maçı hakemler de bize döndürecek.Mecburen bir gazımızı alacaklar, nasıl olsa seriyi kaybedeceğimiz gözü ile bakıyor Eurolig.
Bence ilk maçı da alırsak da seri 2-2 olur.

Bu yavşak Hackett'in hiç bu kadar 3 lük attığını da hatırlamıyorum ama CSKA'da vallahi de billahi de bişey yok.
Bir maç alırsak psikoloji değişir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

.

Vesely bıraktığı şekilde dönebilecek mi? Hiç zannetmiyorum. Pis bir sakatlık, idman eksikliği ve sobadan eli yanan çocuk hesabı kendini sakınma refleksi. Diyelim sağlam döndü, yüzde yüzle, ona da vuracaklar. Nasıl olsa kan gelse dahi faul çalmayan hakem üçlüleri var. Bizim bu turu geçme imkanımız yok. Diyelim o raddeye getirdik, düdükler girecek devreye. Bilmiyorum dün akşam baktınız mı Barcelona Zenit maçına. 19 faul atışına karşı 44 faul attı Barcelona, sanırım 12 si uzatmadaydı. İzlediğimiz ve takip ettiğimiz şeyin müsamereden farkı yok. Euroleague in oyunu güzelleştiren oyunculara ve organizasyona değer katan takımlara saygısı yok. Önümüzdeki yıl için lobi yapılmalı. Yok nefes aldırmıyorlarsa Yunan ve Sırp takımları ile birlikte hareket edilerek FİBA organizasyonuna falan geçilebilir. Vesely nin oynatılmamasından yanayım. Yine vuracaklar çünkü. Geleceğimizi kaybetmeyelim. Bu sene geçti artık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sosyal medyanın %90'ı neredeyse takıma destek veriyor. Her mağlubiyetten sonra ''canları sağolsun'' diyor. Trol hesapları ciddiye alacaksak eğer bu ülkede kimse işini yapamaz.

Standart 2-3 oyuncunun üstüne çok gidildiği doğrudur. Bunların başında sözde kaptan geliyor, ki %100 hak ediyor, en önde sallayanlardan biriyim. Hiç de öyle özeleştiri yapacak halim yok. Verimlilik puanı -6 olan adam önce gitsin kendi özeleştirisini yapsın. Sertaç Komsuoğlu da Melih'i koruyup kollayacağım diye ikidir saçmalama seviyesinde açıklamalar yapıyor. Melih'i korumak için gösterdikleri enerjinin yarısını Obradovic'i tutmak için harcasaydılar keşke.

Gelelim diğer sallanan isimlere. Bunlardan biri benim çok sevdiğim Kenan ama yapacak bir şey yok. Sallayan kadar olumlu bir şey görüldüğünde de övenler de var. Ben kendisine kurduğum cümleyi buraya yazayım. Kardeşim sen de illa hep olumsuz mesajlarla motivasyonunu düşürme, bir o kadar olumlu yazanlar da var, onları mahçup etmemek için çık savaş.

Brown ve Barthel de eleştirilerden nasibini en çok alanlar arasında. Ancak dediğim gibi bu işin doğasında bu da var.

Tüm bunların dışında, oyuncuları az çok tanıyan, ki bazılarıyla da epey muhabbeti olan biri olarak bunu ilk ve son kez yazacağım. Çoğunun da açıkçası umrunda değil kendileri hakkında söylenenler. Yanımda kendisine söven tivitleri okuyup, gülüp geçen hatta bunun taşşak muhabbetini yapanlar da oldu. Her söylenene de aldanıp, bunun üzerine demagoji yapmak bir şey kazandırmaz.

Fenerbahçe Beko'nun çok başka problemleri var. Bu her maç sonrası hakemlere sallayıp, taraftara bir şeyleri ihale etmekle çözülecek türden değil. Öyle olsa en başta biz yapalım bunu ama öyle değil işte.

Melih sevdalısı değilim. Aksine hiç hazzetmem. Sadece zamanlamayı, doğru zamana vurgu yapmaya çalıştım...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Kenarda dursa bile moral girse 3-5 dakika katkı mesela.