Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 443438 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
İddia ile işim olmaz.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2021, 14:45:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Belki Eddie dönebilirmiş 2.maç bitince yazmıştım tekrara düşecek belki ama oynaması çok önemli şutu sokar sokmaz en azından kaldırıp atar rakip özellikle Nando'ya rahat sıkıştırma getiremez ve rotasyon genişler umarım oynar koçun durumu belirsizmiş koçlar ekstra antikor testine de giriyormuş

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Belki Eddie dönebilirmiş 2.maç bitince yazmıştım tekrara düşecek belki ama oynaması çok önemli şutu sokar sokmaz en azından kaldırıp atar rakip özellikle Nando'ya rahat sıkıştırma getiremez ve rotasyon genişler umarım oynar koçun durumu belirsizmiş koçlar ekstra antikor testine de giriyormuş

İkinci Covid vakası 14 Nisan’da çıkmıştı. İki hafta bekleme süresi için başlangıç noktasını ne zaman alıyorlar acaba? 28’ i tam sınır gibi

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
İkinci Covid vakası 14 Nisan’da çıkmıştı. İki hafta bekleme süresi için başlangıç noktasını ne zaman alıyorlar acaba? 28’ i tam sınır gibi
14 gün karantina 15.günde yapılacak test negatif olursa oynayabiliyor diye biliyorum isim isim açıklanmamış ama 17sinde de covid olan var muhtemelen Ulanovas en son açıklanan dün iki program izledim sadece Eddie oynayabilir dediler 3.maç
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2021, 14:54:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
LOTTERMOSER ROBERT-PUKL SASA-TRAWICKI TOMASZ
hakemlermiş takip eden varsa yorumlar belki hakemleri pek takip etmiyorum

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Vesely+eddie yeterli olur zaten 3. Maç için ama ben takımın karakterine inanıyorum 3. Maçı alırsak 4. Maçı da alırız
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2021, 16:41:51 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Geçmiş olsun. 3-0 a bağlamış Euroleague seriyi masa başında. Hiç riske girmemişler.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Vesely 2 nisanda sakatlandı, oldu 26 gün. 3 haftada falan döner deniyordu, bu maçta da oynamayacaksa sağlık ekibine ağır saydırıcam.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Mehdi gelseydi keşke ama başka hakem de kalmadı.Mecbur bunları verecekler.Lotter şerefsizdir ama bence bu maçta gazımızı almak için bizi ezmezler.Hatta bu maçı  almamızı bile isterler.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Bu defa ilk yarı 50 yemezsek olur o iş.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Vesely oynarsa;aradaki ilk 5 kalite farkı bizim lehimize artar ama ne yazık ki rotasyonumuz çok zayıf.

Perez falan oynarsa...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
3-0 bitecek muhtemelen ama bunu haketmiyoruz.Defolar olsada bizde güzel takımız.Ballı Itoudis.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz

Her şeyden önce Tom abi, yaşını başını almış, burada kendisini iyi tanıyanların olduğu bir abimiz. Spor sevdalısı, arada uç ve bizim dahil olamadığımız enteresan yorumları da oluyor. Ancak onun iyi niyetinden ne benim ne de çoğunluğun gram şüphesi yok.

Buradaki herkes gibi benim Fenerbahçeliliğim de ortada. Ama GS taraftarının 'Fenevbahçe' mevzusu gibi 'Gavatsaray' muhabeti de ayrı bir sığlık. Kaliteli muhabbetten bahsettiniz ya o bakımdan eklemek istedim.

Yine kaliteden bahsedip, 49 yaşındaki birine 'lavuk' demek ise sizin kalitenizi göstermiş. Ben bu forumda nefes aldığım sürece de Tom abiye hakaret ettirmem.

Beğenmeyenler için çıkış butonu yukarıda mevcut.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2021, 23:57:45 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Her şeyden önce Tom abi, yaşını başını almış, burada kendisini iyi tanıyanların olduğu bir abimiz. Spor sevdalısı, arada uç ve bizim dahil olamadığımız enteresan yorumları da oluyor. Ancak onun iyi niyetinden ne benim ne de çoğunluğun gram şüphesi yok.

Buradaki herkes gibi benim Fenerbahçeliliğim de ortada. Ama GS taraftarının 'Fenevbahçe' mevzusu gibi 'Gavatsaray' muhabeti de ayrı bir sığlık. Kaliteli muhabbetten bahsettiniz ya o bakımdan eklemek istedim.

Yine kaliteden bahsedip, 49 yaşındaki birine 'lavuk' demek ise sizin kalitenizi göstermiş. Ben bu forumda nefes aldığım sürece de Tom abiye hakaret ettirmem.

Beğenmeyenler için çıkış butonu yukarıda mevcut.

+1

Tom abi çokca yaptığı yorumlarla bizi çıldırtsa da barcelona ve katalanlara olan özel antipatisi hariç bir kez olsun terbiye sınırlarını aşan bişey yazmamıştır her zaman saygısını korumuştur ben dahil çok kişi üzerine gitmesine rağmen. Bu forumun gercekten sembol isimlerindendir tom abi, bence biz yapmadan siz kendiniz çıkın lancelot bey daha iyi olacaktır...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bu arada resmi açıklama:

”Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely’nin durumuna maç saatinde karar verilecek. Ekibimizde Igor Kokoskov ve üç oyuncumuz, sağlık protokolleri nedeniyle bu karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.”