Sinan ben seni anlıyorum hakta veriyorum ama duygusal bir durum mu var anlamadım insanlar uyardı hala devam etti bende üstü kapalı söyledim değişmedi ben demesem emin ol bu konuşmayı başkasıyla yapıyor olurdun ama yeter Yani saygı duyabilirsin savunadabilirsin fakat burda bir yanlış var yanlışı yanlışla çözmek hatadır biliyorum fakat bu durum böyle gitmemeli ben ders çıkartırım ama benim ders çıkarmamla çözülmez
Tom abi özelinde yazıyosanız bunu, çok aykırı bi tarzı olduğunu, yorumlarının çok uçuk olduğunun yada internet tabiri ile trol andıran yorumları olduğunu metin şentürk bile görüyodur bunu hepimiz görüyoruz biliyoruz.
Hatta kendisine çok defa uyarı yapıldı hatta ve hatta 3 ay forumdan da uzaklaştırıldı hesabı donduruldu bu ekstra bilgiyi de veriyim.
Ama hiç bi zaman kendisi birine bi hakaret etmemişken, 50 yaşında bi adama da hakaret edilmesi beni rahatsız eder, öyle ya da böyle kendisi artık sembol oldu, bu forumun farklı bi rengi tarzı oldu.
Yine diyorum benim ,tom abinin ,kemal erdemin, cem ağrakın herkesin yorumlarını eleştirin ama saygı çercevesinde lütfen küfür yada hakaret etmeden de derdimizi anlatabilirz. Sizin cevabınızdan sonra tabi yazmak isterseniz bu konuyu bence noktalayalım maç topiğinin amacından saptırmayalım... tesekkurler