Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 442374 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
yanlış hatırlamıyosam eddieydi dönen burada da samet abi yazmıştı galiba.vesely bence oynayacak büyük ihtimalle sakatlığı diz,bel gibi daha kritik bölgelerde olsa bırakın yarın bu sezon bile tekrar oynaması doğru olmazdı ama şiş inmişken olayın üstünden de yaklaşık 4 hafta geçmişken sahada olacaktır.ben yarın kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
yanlış hatırlamıyosam eddieydi dönen burada da samet abi yazmıştı galiba.vesely bence oynayacak büyük ihtimalle sakatlığı diz,bel gibi daha kritik bölgelerde olsa bırakın yarın bu sezon bile tekrar oynaması doğru olmazdı ama şiş inmişken olayın üstünden de yaklaşık 4 hafta geçmişken sahada olacaktır.ben yarın kazanacağımızı düşünüyorum.
evet ben demiştim şurdaki yayını dinlemiştim burada dendi merak eden varsa https://youtu.be/kJxQi9Xjhfo?t=510
bende kazanacağımızı düşünüyorum
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 03:17:18 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bu kez Madrid aşığı ve CSKA sevdalısı :P @Tom Hanks bile alamaz bunları elimizden...
Ayaklarınızı sürüye sürüye çıkaracağız sizi o beşinci maça ve sezona yakışır şekilde yazacağız hikayemizi  8)

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Erdem can hocanin bu maçı vesely olmasına rağmen vermesinden endişeliyim ben. Sonuçta genç biri ve bu maçı alarak kendini kanıtlamak isteyecek, sacmalamaz insallah

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Bugün kazanırız.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
Lütfen ne olur şu Hackett'a bir sertlik gösterelim bu akşam. Kenan kısa süreli de olsa yaptı ikinci maçta. Kime karşı oynadığını anlasın. Bana mı öyle geldi bilmiyorum da Kenan'ın bir faulü sonrası yerdeki yüz ifadesi hoşuma gitti, yavşaklığı kaybolmuştu. Maç boyu bunu yapmak lazım.

Çevrimdışı Markomilic

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #5571 : 28 Nisan 2021, 13:49:43 »
F4 seyircisiz oynanacakmış bu sene Köln de

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #5572 : 28 Nisan 2021, 13:55:27 »
Saran Eurolague yayın haklarını almak için harekete geçmiş söylenti tabi.

Önümüzdeki yıl da Bein'de, sonrasında ihale var.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Erdem can hocanin bu maçı vesely olmasına rağmen vermesinden endişeliyim ben. Sonuçta genç biri ve bu maçı alarak kendini kanıtlamak isteyecek, sacmalamaz insallah

Ben herhangi bir şeyden korkmuyorum şahsen, ilk 2 maçtaki gibi savaşalım da yenileceksek öyle yenilelim. Takım zaten kendisinden bekleneni yerine getirdi. 3-0'la elenirsek karalar bağlayacak halimiz yok. O açıdan çok kaybedilecek bir şey de yok. Çıkıp oynayalım ve kazanmaya çalışalım sadece.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ben herhangi bir şeyden korkmuyorum şahsen, ilk 2 maçtaki gibi savaşalım da yenileceksek öyle yenilelim. Takım zaten kendisinden bekleneni yerine getirdi. 3-0'la elenirsek karalar bağlayacak halimiz yok. O açıdan çok kaybedilecek bir şey de yok. Çıkıp oynayalım ve kazanmaya çalışalım sadece.
bugün Allah’ın izniyle öyle yada böyle kazanırız

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Az önce resmi hesap Vesely'nin göz kırpan gifini paylaştı, bu sanırım merak edilen soruların cevabı olacaktır... :)

Ayrıca Eddie'nin de karantinası bitmiş. Kendisi bu seZon belki en iyi 2 maçını Cska'ya karşı oynamıştı umarım 3.-4.-5. en iyi maçını da bunlar karşısında oynar.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 19:12:15 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
ahmet de oynuyor galiba.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Koyacaz Cska'ya hiç şüphem yok.
Bu arada Hackett falan diyoruz ama 2 maçtada fişi çeken Antonov ile Zukhov oldu. Kemiksiz attılar.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 20:38:45 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Koyacaz Cska'ya hiç şüphem yok.
Bu arada Hackett falan diyoruz ama 2 maçtada fişi çeken Antonov ile Zukhov oldu. Kemiksiz attılar.
aynı şeyi düşünüyordum

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Geçeceğiz bu ibneleri başka yolu yok!