Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444671 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Karşıyaka gibi zorluk derecesi yüksek final adayı 3 takımdan birine tabi oynayacak.Esas diğer maçlarda olması oynaması yanlış.Çok sert oynadılar diyoruz burda.

Tarcewzki şov yapar.Beğeniyorum polonyalıyı.18 sayı 13 ribaund.Bakalım Hamilton süre alacak mı.?
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 15:06:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Forumda Calathes tartışılmış falan, iyi ki Avrupadaki taraftar grupları görmüyor bunları.

Neyse, yener miyiz diye hiç hayal kurmuyorum. Yeter ki rezil bir skor yaşatmasınlar bize.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Karşıyaka gibi zorluk derecesi yüksek final adayı 3 takımdan birine tabi oynayacak.Esas diğer maçlarda olması oynaması yanlış.Çok sert oynadılar diyoruz burda.

Tarcewzki şov yapar.Beğeniyorum polonyalıyı.18 sayı 13 ribaund.Bakalım Hamilton süre alacak mı.?

Abi gözünü seveyim her mesaj sana yazılıyormuş gibi cevap verme :D bende diyorum işte ligdeki önemli maçları düşünerek dinlendireceksin diyorum sende Ksk tabi oynar diyorsun
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2020, 17:22:33 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Abi gözünü seveyim her mesaj sana yazılıyormuş gibi cevap verme :D bende diyorum işte ligdeki önemli maçları düşünerek dinlendireceksin diyorum sende Ksk tabi oynar diyorsun

Tom abi'deki enerjinin 1000'de biri oyuncularda olsa muhtemelen çok başka şeyler konuşuyor olurduk :D

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
efe sen NBA tarzi, cok skor atilan maclari vs seviyorsun tahminim. Orada bile, gelmis gecmis en iyi oyun kuruculara (isaah thomas, Nash, Kidd... vs) bakarsan ortak ozellikleri  onlarla oynarken diger oyuncularin seviyesinin yukari cikmasi. Cunki mesele sadece atmak degil. Oyun hizini ayarlamak, hangi oyuncunun nerede oyuna dahil olacagini yonetmek ve oyuncularin en basarili olacaklari alanlarda topu onlara vermek vs ...

Bu anlamda Calathes serrod u alir, suya goturup susuz getirir.... Onun kadar skorer degil belki Calathes ama diger oyuncularin oyunlarini yukari cekerek zaten fazlasiyla farki kapiyor.... Bak defans farkini, rebound sirasinda en kotu dogru box out yaparak uzunu rahatlatmasini vs saymiyorum bile.

PS; Bkz Brown la oynayan Vesely, Sloukas ile oynayan Vesely... Sloukas 3 luk cizgisinde topu vesely ye verip sut atmasini beklemezdi... En cok yapsa yapsa al ver yapardi oralarda..... Keza Zizis.... Bu nedenle avrupa da "AT, AVRAT, YUNAN GUARD"
abi zaten dediğim gibi beğenmiyorum yoksa oyunculuğuna lafım yok zaten benim beğenmeme sebebim hedef maçlarda sırf şutunu riske ederek etkisinin minimize edilebiliyor olması.skorun yüksek olmasından ziyade o üçlüğü bir türlü atamıyor olması problem şahsi görüşüme göre.tıpkı ben simmons’da olduğu gibi.higgins cska’daki gibi oynasa hiç problem olmaz ama o da istikrarlı değil şuan.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
2.70 - 1.50 ile Milano favori konuma geçmiş.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
2.70 - 1.50 ile Milano favori konuma geçmiş.

Vesely sakatlığı sonra herkes Milano takım üst ve Ms2'ye yöneldi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Rodriguez oynuyor.Hoş oynamasa bile uçurum var kadrolar arasında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
De Colo gitti yine.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
1.çeyrek üç sayılarla ayakta durduk bu periyot organize olamıyoruz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Yarın saat 20:00'de basketbolden sorumlu sorumlumuz açıklamalarda bulunacakmış.Genel haberler bölümünde yazmadım.Haber çünkü.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Aslında 9 sayılık devre skoru çok değil ama az biraz açılınça boks tabiriyle havlu atıyoruz.Bize direk spor dünyasından gelen başkan adayları lazım.Şirket gibi yönetilmez spor klübü.

Resmen Gigi etkisiyle 30'luk olmadık.Acıdılar bize.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 22:22:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Kokoskov 5 i yine bozdu,,

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Takım 5 dakikada 2 sayi yemiş, tarık i çıkarttığı anda 4 sayı..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Canerciğim 1 periyot yetti rakibe sonrası antreman ama bir sporsever olarak seviyorum seni.Yakıştın maç anlatımına.Temiz yürekli adamsın ama c klasman d klasman adamlar alıp a kategöri ancak bizim gibi romantik takımın romantik taraftarları bekler.Bu güzelforum hariç.

71-79 maç skoru.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 22:36:52 Gönderen: Tom Hanks »