"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karşıyaka gibi zorluk derecesi yüksek final adayı 3 takımdan birine tabi oynayacak.Esas diğer maçlarda olması oynaması yanlış.Çok sert oynadılar diyoruz burda.Tarcewzki şov yapar.Beğeniyorum polonyalıyı.18 sayı 13 ribaund.Bakalım Hamilton süre alacak mı.?
Abi gözünü seveyim her mesaj sana yazılıyormuş gibi cevap verme bende diyorum işte ligdeki önemli maçları düşünerek dinlendireceksin diyorum sende Ksk tabi oynar diyorsun
efe sen NBA tarzi, cok skor atilan maclari vs seviyorsun tahminim. Orada bile, gelmis gecmis en iyi oyun kuruculara (isaah thomas, Nash, Kidd... vs) bakarsan ortak ozellikleri onlarla oynarken diger oyuncularin seviyesinin yukari cikmasi. Cunki mesele sadece atmak degil. Oyun hizini ayarlamak, hangi oyuncunun nerede oyuna dahil olacagini yonetmek ve oyuncularin en basarili olacaklari alanlarda topu onlara vermek vs ... Bu anlamda Calathes serrod u alir, suya goturup susuz getirir.... Onun kadar skorer degil belki Calathes ama diger oyuncularin oyunlarini yukari cekerek zaten fazlasiyla farki kapiyor.... Bak defans farkini, rebound sirasinda en kotu dogru box out yaparak uzunu rahatlatmasini vs saymiyorum bile.PS; Bkz Brown la oynayan Vesely, Sloukas ile oynayan Vesely... Sloukas 3 luk cizgisinde topu vesely ye verip sut atmasini beklemezdi... En cok yapsa yapsa al ver yapardi oralarda..... Keza Zizis.... Bu nedenle avrupa da "AT, AVRAT, YUNAN GUARD"
2.70 - 1.50 ile Milano favori konuma geçmiş.