Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444671 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko:71 Olimpia Milano:79 | Euroleague 14. Hafta
« Yanıtla #810 : 16 Aralık 2020, 00:06:16 »
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov, AX Armani Exchange Milan maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlk olarak maçı değerlendiren Kokoskov ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karşılaşmayla ilgili Kokoskov, “Bu geceyle ilgili tek olumlu olan şey pes etmeyişimizdi. Maçın sonuna kadar mücadele ettik. Çok iyi bir veteran takıma karşı oynadık. Bunun bilinciyle sahaya çıktık. Kan kokusu almış köpekbalıkları gibiydiler zaten saldırış şekilleriyle. Ne yapmamız gerektiğinin farkındaydık ama yine de ilk yarıda 10 top kaybı yaptı. Fiziksel olarak onlara yetişemedik. Zaten hücumda daha çok atış kullanmalarından belli oluyor. Tabii ki bir bahanesi yok, sorumluluk bende. AX Exchange Armani Milan daha iyi oynadı ve onları tebrik ediyorum.” dedi.

Uzun süredir basketbolun içinde olduğunu ve esnek bir koç olduğunu belirten Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “Uzun süredir bu işteyim. Bu işe daha yeni başlamadım. Basketbolu ben icat etmedim, James Naismith icat etti. Çok müthiş koçlarla ve oyuncularla çalıştım. Sistem çalışıyor sonuç olarak. Belli bir sistem var. Oyuncular da memnun bu işte. Kazanmak ya da sevmek vardır. Kazanınca herkes seviyor. İyi oyuncular sisteme uyum sağlamayı başarabiliyorlar. Çok yavaş takımlarla çalıştım, hızlı takımlarla, büyük ve küçük takımlarla da çalıştım, koçluk yaptım. Esnek bir koçum. Yeni şeylere açığım, sistemlerde kimseyi zorlamam.” diye konuştu.

Takımın gidişatıyla ilgili soruyu Kokoskov, “Çok sihirli bir butonum, değneğim yok. Kaybetmek için oynamıyoruz tabii ki. Her maça aynı yaklaşım, aynı çalışma sistemiyle ve bütün rakiplerimize aynı saygıyla çıkıyoruz. Her şeyden önce Fenerbahçe’yi, çok büyük bir takımı temsil ediyoruz.” şeklinde cevapladı.

Transfer sorusuna ise Kokoskov, “Şu anda bundan bahsetmem çok doğru olmaz. Bir sistem var. Siz de biliyorsunuz bu sistemin dünyada nasıl çalıştığını. Birinci sırada bile olsa her zaman daha iyisi var mı, yeni eklemeler yapılabilir mi şeklinde bakılır. Dedikodular da her zaman olur. Fenerbahçe çok ciddi bir organizasyon, yüksek hedeflere sahip. Her ligde olduğu gibi daha da iyi olmak için araştırmalar yapılabilir.” yanıtını verdi.

Son olarak son çeyrekte Nando De Colo’nun oynamamasıyla ilgili Igor Kokoskov, “Nando bizim için çok önemli bir oyuncu. Uzun zamandır, yaklaşık 6 haftadır antrenman yapmadı. Adım adım ilerliyor. Medikal kısıtlamalara dikkat etmemiz, sabırlı olmamız gerekiyor. Dördüncü çeyrekte belli bir ritim olduğu için oynatmamak benim kararımdı. Sabırlı olmamız gerekiyor onun tam performansını kazanması için zamana ,ihtiyacı var.” açıklamasını yaptı.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zalgiris Kaunas:99 Fenerbahçe Beko:62 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #811 : 16 Aralık 2020, 00:10:15 »
Çift maç haftasının ikinci etabı..
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2020, 22:53:12 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Lauvergne double double yapar.Hangi birini durduracağız.Dış tehdidi olan takımı.3'lük savunmamız çok kötü.İlk çeyrek biter maç.

Baskonia farklı geçtiler.Muhtemelen Kokoskovun son maçı olur.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 00:30:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #813 : 16 Aralık 2020, 00:30:18 »
İlk defa Koç’un basın toplantısını dinledim. Çok net bir şekilde adam tam Amerikalı olmuş. Jenerik içi boş cevaplar. Obra’nın direkt ve samimi cavaplarından sonra çok tuhaf geldi.
Muhtemelen çok iyi bir basketbol aklı vardır ama bu kafayla bize zor uyacak gibi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #814 : 16 Aralık 2020, 00:32:48 »
İlk defa Koç’un basın toplantısını dinledim. Çok net bir şekilde adam tam Amerikalı olmuş. Jenerik içi boş cevaplar. Obra’nın direkt ve samimi cavaplarından sonra çok tuhaf geldi.
Muhtemelen çok iyi bir basketbol aklı vardır ama bu kafayla bize zor uyacak gibi.

Murat Murathanoğluda aynını dedi.

mirinkirin

• Ziyaretçi
hayırlı 40'lar

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #816 : 16 Aralık 2020, 07:43:35 »
Koç başta olmak üzere Brown ,De Colo, Melih ve Ulanovas beni çok yoruyor izlerken.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 07:44:08 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #817 : 16 Aralık 2020, 09:31:13 »
ilk 5'e 3 oyuncu alsaydık dar rotasyon olmasına rağmen daha iyi durumda olabilirdik.Yada 2 Barhel olduğundan.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bunlarla deplasmanda yaptığımız son 5 maçı kazandık.Deplasmandaki son 8 maçta da  sadece 1 kez yenildik. 2011'deki o maçın da son 2 dakikasına 6 sayı önde girip uzatmada 85-84 kaybetmiştik.
Boban Marjanovic Zalgiris'teydi o maçta.
Saras bizdeydi ve rezil oynamıştı(32 dakika süre alıp 2 sayı, 3 asist, 4 top kaybı ve -2 verimlilik)

4 handikapla Zalgiris favori gösterilmiş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Elenmiştik.Mirsad Ömer falanda kupadan sonra sakatanmıştı.Sarasta hastaydı.İlk 3 maçı alıp sonraki 3 maçı verip elenmiştik.

Ama Saras lig şampiyonluğuna taşıyıp affetirmişti kendini.

Sarasın hastalandığından oynayamadığı maç Valencia maçıydı yanılmıyorsam.Fark yemiştik.Nan DE Colonun Decolo olarak çıktığı yıldızım ben demeye başladığı yıllar.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 15:12:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
2010-11 sezonunda her şey çok güzeldi be.final four hedefinin ilk somut adımı o sezon atılmıştı.o kadar fazla şanssızlık yaşadık ki sezon içinde birkaç kez ukic sakatlandı,vidmar ve mirsad sezonu kapadı vs. o grupta 3/3 başlayan takım tam kadro olsa neler olurdu acaba hep düşünürüm bunu.saras da 6 aylık sürede tecrübesiyle büyülemişti,o öne doğru eğilerek şut stili falan.küçüklüğümü özledim sanırım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
2010-11 sezonunda her şey çok güzeldi be.final four hedefinin ilk somut adımı o sezon atılmıştı.o kadar fazla şanssızlık yaşadık ki sezon içinde birkaç kez ukic sakatlandı,vidmar ve mirsad sezonu kapadı vs. o grupta 3/3 başlayan takım tam kadro olsa neler olurdu acaba hep düşünürüm bunu.saras da 6 aylık sürede tecrübesiyle büyülemişti,o öne doğru eğilerek şut stili falan.küçüklüğümü özledim sanırım.

Olmazdı  ama çıkabilirdik gruptan.Ukiç zamanın Lorenzosu idi.Vasat adam.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 16:33:55 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Murat

• Üye
Bir maçta son saniye basketi atıp maç kazandırıp ardından sürekli yapıyormuşcasına "ben bu anların adamıyım" tarzında bir laf etmişti sanırım.

CanCan

• Ziyaretçi

Saras bizdeydi ve rezil oynamıştı(32 dakika süre alıp 2 sayı, 3 asist, 4 top kaybı ve -2 verimlilik)

O maçta bilerek isteyerek oynamamış, hemşerilerine maçı bir güzel vermişti. Asla unutamam. O günden beri de hiç sevemedim. Bir gün koçumuz olmasını da asla istemem.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
O maçta bilerek isteyerek oynamamış, hemşerilerine maçı bir güzel vermişti. Asla unutamam. O günden beri de hiç sevemedim. Bir gün koçumuz olmasını da asla istemem.

Nerde duydunuz.O karekterde bir adam değil bence.