Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445121 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Valencia Basket | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #600 : 27 Kasım 2020, 22:04:42 »
Pierre çalınan faul alakası yok değmdedi Pier.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #601 : 27 Kasım 2020, 22:07:11 »
Hocanın hücum şekli beni benden alıyor.. Aynı şeyleri deneyip deneyip top kaybediyoruz, zorlama atışlara kalıyoruz.. Savunma konusu zaten fecaat..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #602 : 27 Kasım 2020, 22:20:19 »
Taraftarın önemi.Düşünün seyircili ortamda 43-33 önde gidip dönüyorsunuz.Etki ederdi bu zayıf kadro için önemli.Prepeliçi alma imkanı varken almamak basında çıkmıştı.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 22:24:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #603 : 27 Kasım 2020, 22:20:58 »
Hocanın bir planı mı ?
Ben bile çözdüm bizi. Üçlükler girince öndeyiz, girmediğinde yokuz..
Şu mola sonrası oyuna baksanıza... Çaresizlik göstergesinden başka bir şey değil o şut...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #604 : 27 Kasım 2020, 22:26:40 »
Yaptığı bloktan sonra Vesely'nin Kalinic'e bakıp hınzır hınzır gülmesi maç içindeki tek hoş hadiseydi benim için. Onun dışında yazacak pek bir şey yok. Gençliğimi hatırlar oldum her hafta...

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #605 : 27 Kasım 2020, 22:28:16 »
 Bir yarıda 57 sayı yediğin hangi maçı alabilirsin ki...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #606 : 27 Kasım 2020, 22:28:29 »
Hocanın bir planı mı ?
Ben bile çözdüm bizi. Üçlükler girince öndeyiz, girmediğinde yokuz..
Şu mola sonrası oyuna baksanıza... Çaresizlik göstergesinden başka bir şey değil o şut...
Van Rossom'un kaçıncı kez yürüyerek attı, sayamadım..
Başımızda hoca falan yok. Gitsin NBA'e asistanlık yapsın. Burası ona büyük geldi belli

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #607 : 27 Kasım 2020, 22:28:49 »
Eddienin kaçırdığı 3'lükte Eddienin bileğine temas var gözden kaçmasın.Hakeme tabi bahane bulmak gibi olmasın ama olmaz bu kadar sen zayıflarsan çatır çatır doğrarlar.Pıeere misal wıllıamsa değmedi.37'lik Bobby kurtarıcı olarak görülüyorsa olmaz tabi.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 22:30:00 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #608 : 27 Kasım 2020, 22:35:43 »
Devreyi 10 sayi onde kapayinca acaba mi dedik ama ikinci devre 0-10 başlayınca kaderimiz çizildi. Bir devrede 57 sayi yiyince zaten mac kazanamazsın. Lorenzo da sagolsun faulleri ikide iki atsa berabere olacakken atamadı, dönüşte faul yaptı, bir de bomboş turnike kaçırdi ve maci bitirdi.
Dunku maçlara bakıyorum james, wilbekin, punther,  delaney vs vs winner oyuncu nasil olur ,nasil sorumluluk alir, nasil maci çevirir gösterdiler. Bir de bize bakalim. Topu kim alıyor, ne yapiyor, ne yapmaya çalışıyor belli degil. Kenarda zaten şaşkın şaşkın bakan bir hoca. Boyle başa böyle tarak. Yensek anormal olurdu yenildik normal oldu.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko:86 Valencia Basket:90 | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #609 : 27 Kasım 2020, 22:36:28 »
ben bugün takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum.savunmada ilk devre yaptığımızı ikinci devre yapamadık ama bence bugün maçı kaybetme sebebimiz son 2-3 dakikada top paylaşımından ve iyi oyunumuzdan vazgeçip brown’ın fıkralarını izlememizdi.sezon başı gayet iyiydi ve beğendiğimi söylemiştim ama büyük mental sorunları var.hocaya genel olarak yapacağım en büyük eleştiri mola kullanımı.maç sonlarına hiç saklamıyor ve rakip molalardan çok kötü dönüyoruz.brown içine etmese çok çok farklı olacaktı sonuç ve nando’suz khimki ve valencia gibi direkt rakibimiz olan 2 rakibi yenmiş olacaktık ama maalesef işte..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #610 : 27 Kasım 2020, 22:36:35 »
Başımızda bostan korkuluğu yerine bir koç olsaydı, maç sonunda Lorenzo Brown sığırı sahada olmazdı. Olsa da hücumda keyfince topla oynayamazdı. CSKA maçında iki defa son topu harcamıştı. Bugün yine maç sonunu sıçtı batırdı.

Dandini dandini dastana... Danalar girmiş bostana...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #611 : 27 Kasım 2020, 22:38:10 »
Devreyi 10 sayi onde kapayinca acaba mi dedik ama ikinci devre 0-10 başlayınca kaderimiz çizildi. Bir devrede 57 sayi yiyince zaten mac kazanamazsın. Lorenzo da sagolsun faulleri ikide iki atsa berabere olacakken atamadı, dönüşte faul yaptı, bir de bomboş turnike kaçırdi ve maci bitirdi.
Dunku maçlara bakıyorum james, wilbekin, punther,  delaney vs vs winner oyuncu nasil olur ,nasil sorumluluk alir, nasil maci çevirir gösterdiler. Bir de bize bakalim. Topu kim alıyor, ne yapiyor, ne yapmaya çalışıyor belli degil. Kenarda zaten şaşkın şaşkın bakan bir hoca. Boyle başa böyle tarak. Yensek anormal olurdu yenildik normal oldu.

Ben demedim ama taraftar şu anlarda aranıyor işte.Düşünün arkadan gelen sinerjiyi.İkinci yarı 2 kritik düdük var.Son periyotta 7 sayı öndeyken Pierre değmedi aldattı hakemi Williams yine benzeri Ediye yapıldı bileğe temas var.3 atıştlıktı.

Koça tabi kızılır ama asıl kızılması gereken kişi tepe yöneticimiz sayın başkanımız.Her yenilgi hezimet ona yazar.Koçta öğrencisini almayarak üzdü.Prepeliçile ciddi ilgilendik.Çok pahalı değildir.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 22:40:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #612 : 27 Kasım 2020, 22:41:39 »
Ben demedim ama taraftar şu anlarda aranıyor işte.Düşünün arkadan gelen sinerjiyi.İkinci yarı 2 kritik düdük va.Son periyotta 7 sayı öndeyken Pierre değmedi aldattı hakemi Williams yine benzeri Ediye yapıldı bileğe temas var.3 atıştlıktı.
Taraftar herkes için taraftar. En basiti maccabi deplasmaninda taraftar olsa kazanamazdik. Boyle acemi vasat adamlari taraftar da olsa ittiremez. Gecelim o isleri. Takimin kalite seviyesi düşük.

Koc da barca dönüşü kovulmalıydi. Ben antrenörlerle ilgili böyle cok konuşmam ama bu adamla olmaz. Benim dediğimi zaten zamanla herkes dillendirecek. Dillendirmeye de başladı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #613 : 27 Kasım 2020, 22:44:08 »
Taraftar herkes için taraftar. En basiti maccabi deplasmaninda taraftar olsa kazanamazdik. Boyle acemi vasat adamlari taraftar da olsa ittiremez. Gecelim o isleri. Takimin kalite seviyesi düşük.

Koc da barca dönüşü kovulmalıydi. Ben antrenörlerle ilgili böyle cok konuşmam ama bu adamla olmaz. Benim dediğimi zaten zamanla herkes dillendirecek. Dillendirmeye de başladı.

Oda var tabi.İçte Bayern Cska maçlarını alabilirdik.Bizde gerçek bağıran taraftar vr baskı yapan bu zayıf kadro için elzem.Burda düşün müthiş sinerjiyle dönüyoruz 10 sayı  çok değil ama.

İttirir.Ölüyü uyandıran bir kitlemiz var.Avrupanın 3-4 iyi tribünleri bizde.Taraftar net aranıyor.Güçlü takım yener her türlü.Bu kadro öyle değil.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 22:47:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #614 : 27 Kasım 2020, 22:47:03 »
Alınabilecek bir maçtı ama savunmadaki gevşeklik pahalıya mâl oldu.