Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445119 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:86 Valencia Basket:90 | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #615 : 27 Kasım 2020, 22:51:01 »
ben bugün takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum.savunmada ilk devre yaptığımızı ikinci devre yapamadık ama bence bugün maçı kaybetme sebebimiz son 2-3 dakikada top paylaşımından ve iyi oyunumuzdan vazgeçip brown’ın fıkralarını izlememizdi.sezon başı gayet iyiydi ve beğendiğimi söylemiştim ama büyük mental sorunları var.hocaya genel olarak yapacağım en büyük eleştiri mola kullanımı.maç sonlarına hiç saklamıyor ve rakip molalardan çok kötü dönüyoruz.brown içine etmese çok çok farklı olacaktı sonuç ve nando’suz khimki ve valencia gibi direkt rakibimiz olan 2 rakibi yenmiş olacaktık ama maalesef işte..

Valenciaya ile ancak direnebildik.Bu takım son 8 yapamaz güç farkı da var.İkinci devre power play denilen güç oyunu oynadı rakip.Barhel yanıltmadı üstüne koyarak geliyor.Pıerrede en verimli isimsiz transferi oldu.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 22:53:33 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #616 : 27 Kasım 2020, 22:54:38 »
24 asist yaptığımız, 48% ile üçlük attığımız, ribaundlarda da üstün olduğumuz bir maçı kaybediyorsak direkt savunmaya yazar. Bu takım nasıl maç kazanacak rezalet. Ulanovas, Ahmet, Leo büyük satış. Dixon bir maç daha alacaktı aldırmadınız lan yanarım yanarım mini mambaya yanarım.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #617 : 27 Kasım 2020, 22:58:30 »
Igor Kokoskov: Ağzımızda Acı Bir Tat Olmalı

Turkish Airlines Euroleague'in 11. haftasında evinde Valencia Basket'e 90-86'lık skorla kaybeden Fenerbahçe Beko'da koç Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu.

Kokoskov maçla ilgili olarak, ''İlk olarak Valencia'yı tebrik ediyorum. Şansımız vardı, ilk ve ikinci devrede, birçok maçta olduğu gibi, iki farklı takım izledik. Kırk dakika boyunca aynı verimliliğe devam edemedik. Ve gördüğüm şu, çok iyi oynadığımız bir tane maçı net bir şekilde söyleyemiyorum. Efor genelde bu akşamki gibiydi, sert oynadık ama kazanmak için akıllı oynamak gerekiyor. Üçüncü çeyrekte baskıyı kaldıramadık, maç boyunca aynı seviyede kalmamız lazım.'' dedi.

Sırp koç açıklamasında, ''Klemen Prepelic maçı değiştiren oyuncu oldu, çok değerli sayılar attı. Çok da iyi tanıdığım bir oyuncu. Ağzımızda acı bir tatlı olmalı. Kırk dakika boyunca aynı performansı göstermeliyiz.'' ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #618 : 27 Kasım 2020, 22:58:40 »

Valenciaya ile ancak direnebildik.Bu takım son 8 yapamaz güç farkı da var.İkinci devre power play denilen güç oyunu oynadı rakip.Barhel yanıltmadı üstüne koyarak geliyor.Pıerrede en verimli isimsiz transferi oldu.
bence valencia’ya direnebildik değil onlardan daha iyi de oynadık,maç sonu oynama becerisiyle maçı kazandılar.çünkü 10 sayı önde kapadık,geri gelip öne geçtiler ama oradan tekrar 7-8 sayı öne geçtik gerisi bizim adımıza beceriksizlik onların adına da tecrübe ve beceri.top 8 yapar mıyız yapmaz mıyız bilmem ama valencia’yla o kadar da büyük kalite farkı olduğu konusunda katılmıyorum sana abi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #619 : 27 Kasım 2020, 23:04:13 »
bence valencia’ya direnebildik değil onlardan daha iyi de oynadık,maç sonu oynama becerisiyle maçı kazandılar.çünkü 10 sayı önde kapadık,geri gelip öne geçtiler ama oradan tekrar 7-8 sayı öne geçtik gerisi bizim adımıza beceriksizlik onların adına da tecrübe ve beceri.top 8 yapar mıyız yapmaz mıyız bilmem ama valencia’yla o kadar da büyük kalite farkı olduğu konusunda katılmıyorum sana abi.

Adamlarda labaeyere ve en önemlisi Marinkoviç oynamadı.Çok fazla silahları.2 hakem hatasından bahsettim yukarıda.

Her konuda taraftarı dinleyeceğiz diyen başkanımız Obradoviçe yeni sözleşme diye bağıran çağıran tempo tutan pankart yapan o güzelim insanları görmezden geldi.Fenerbahçe küçülebilir ama vasatlaşamaz bu olmamalı.Ondan tüm yenilgiler başkanımıza yazar.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2020, 23:11:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #620 : 27 Kasım 2020, 23:26:32 »
Eddienin kaçırdığı 3'lükte Eddienin bileğine temas var gözden kaçmasın.Hakeme tabi bahane bulmak gibi olmasın ama olmaz bu kadar sen zayıflarsan çatır çatır doğrarlar.Pıeere misal wıllıamsa değmedi.37'lik Bobby kurtarıcı olarak görülüyorsa olmaz tabi.
Hiçbirşey yok abi orada
Tekrar gösterdiler temas filan yok
Hakemlik tek birşey yok
İgor varken hakem demek ayıp olue
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Kare asi tamamlarız gibi ama bakalim takim bizi yanıltacak mi?
Blöf tutmadı, tertemiz kare as.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #622 : 27 Kasım 2020, 23:33:27 »
Hiçbirşey yok abi orada
Tekrar gösterdiler temas filan yok
Hakemlik tek birşey yok
İgor varken hakem demek ayıp olue

Ağır çekimde öyle geldi.Ama pierrede hiç yok kol değmiyor hamleye çaldı muhtemelen Williamsta az değil gösterdi.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #623 : 27 Kasım 2020, 23:44:22 »
Ağır çekimde öyle geldi.Ama pierrede hiç yok kol değmiyor hamleye çaldı muhtemelen Williamsta az değil gösterdi.
Abi D. Williams 3lük pozisyonu mu diyorsun :)
Net faul abi atarken değil düştükten sonra temas etti bunlara çalıyorlar. Hakemler çok iyiyidi ilk devrede iyiyidi ikinci devrede iyiy
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #624 : 27 Kasım 2020, 23:48:06 »
Dolu tribünler önünde çalınmayabilirdi.Üste düştü diye verdi evet.Bileğe yok neyse artık .

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #625 : 27 Kasım 2020, 23:56:30 »
Dolu tribünler önünde çalınmayabilirdi.Üste düştü diye verdi evet.Bileğe yok neyse artık .
Kural öyle abi, çalmazsa hata yapmış olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #626 : 27 Kasım 2020, 23:58:21 »
Kural öyle abi, çalmazsa hata yapmış olur.

Doğru o anda ayaklanan taraftarlr olsa esas 43-33 önde gitmişşin o taraftar acaip ittiridi hele zayıf kadrolar daha çok arıyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Blöf tutmadı, tertemiz kare as.
7 maçlık fiksturde 2 galibiyet bile başarı. Beni tek yanıltan maccabi deplasmani oldu. Kimki zaten gelen giden 100e vuruyor. Olmasi gereken oldu.
Alba ve asvel ile ligin en kotu 3 takımından birisiyiz. Ucu arasinda kim daha iyi kim daha kotu bak onu ayırt edemiyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
7 maçlık fiksturde 2 galibiyet bile başarı. Beni tek yanıltan maccabi deplasmani oldu. Kimki zaten gelen giden 100e vuruyor. Olmasi gereken oldu.
Alba ve asvel ile ligin en kotu 3 takımından birisiyiz. Ucu arasinda kim daha iyi kim daha kotu bak onu ayırt edemiyorum.

Khimki kadrosunda kaliteli oyuncular olmasına rağmen savunma sevmeyen oyunculardan kurulu ekip olduğundan.Ligin en kötüsü hadi bizde kadro zayıf bunlar uzak ara fiyasko.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2020, 10:29:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye

Asvel yendi Barcelonayı  dün.