Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445221 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Zenit Saint Petersburg:65 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #690 : 03 Aralık 2020, 22:31:59 »
En kotu 6-10 arasiysa en iyi ilk 4 yani :)
Ya arkadas tek.galibiyetle ne çok gaza geliyorsunuz. Hemen papatya falları, polyannacilik oyunları, düşler, hayaller çıkıyor ortaya. Takim kotu, koc basiretsiz, oyuncular çoğu vasat. Bazen 38lik boby devreye gidiyor bazen vesely oynamayı hatırlıyor ittir kaktir galibiyet geliyor. Hepsi bu. Buyukcekmeceye yenilen takim da bu. 4 ispanyola ust üste madara olan da. Yani değişen birsey yok. Simdi bunları yendik ya haftaya alba maci ne olur. Tamamen belirsiz.
Çok ciddi oyun kurucu sıkıntımız var. Şampiyon olduğumuz seneki Bobby-Sloukas-Bogdanovic yada sonraki seneki Wanamaker-Bobby-Sloukas-Guduric (evet :)) gibi bir rotasyon olsa Ulanovas da Barthel de Pierre de 2 sınıf yukarı çıkarlar. İlk yarı Bobby-Westerman-Brown biraz oynadı fark açtık, 3. çeyrek saçmaladılar, takım sıçtı, son çeyrek biraz oynadılar 5 sayıdan geri döndük.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #691 : 03 Aralık 2020, 22:33:19 »
İyi niyetli yaklaşım olmuş.Çift haneli biter.
Biz kazanıyorduk nerdeyse çift haneyle.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Zenit Saint Petersburg-Fenerbahçe Beko | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #692 : 03 Aralık 2020, 22:33:52 »
Bizim kadronun çok mu üzerinde peki? Normalde iki takım tam kapasite ve formla oynasa iddia ediyorum biz 8 maç alırsak onlara karşı, onlar ancak 2 alır

Üstünde.Adamlar çünkü avrupanın en iyi liginde.Biz kızıyoruz ama bize karşı güç oyunu oynadılar.Marinkoviç gibi bir isim yoktu yine labayere sakattı çok opsiyonlu kadroları.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #693 : 03 Aralık 2020, 22:36:04 »
Üstünde.Adamlar çünkü avrupanın en iyi liginde.Biz kızıyoruz ama bize karşı güç oyunu oynadılar.Marinkoviç gibi bir isim yoktu yine labayere sakattı çok opsiyonlu kadroları.
Ya abi, sana cevap vermek istemiyorum ama dayanamıyorum. Labeyre kim, marinkovic kim allah aşkına ?
En iyiliğindedir diye mi iyi oluyorlar. Tamam ben de bizim kadronun ciddi defoları olduğunu kabul ediyorum da senin gibi zubkov lara labeyre lere de hayran olmuyorum...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #694 : 03 Aralık 2020, 22:39:27 »
Ya abi, sana cevap vermek istemiyorum ama dayanamıyorum. Labeyre kim, marinkovic kim allah aşkına ?
En iyiliğindedir diye mi iyi oluyorlar. Tamam ben de bizim kadronun ciddi defoları olduğunu kabul ediyorum da senin gibi zubkov lara labeyre lere de hayran olmuyorum...

Bende olmuyorum ama güçlü kuvvetli kavramları güncel kadrolara göre değişiyor.Bu sene aldığımız her maç artı puan diyeceğiz.Baksan sevgili Murat Murathanoğlu bile son 8 falan diyor.

Bu arada Fatih Dilberde Eurolegaue programlarına dahil olmalı.Tweetlerine bakın.Fenerbahçeli olduğunu sonradan öğrendim.Formayla gördüm avrupa maçında.A Sportstvde profosoyonel icra ediyor Efeside değerlendiriyor.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2020, 22:57:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #695 : 03 Aralık 2020, 23:00:45 »
abi sezon başından beri forumda barthel basketbol fukarası oldu,takım ligin en kötü takımı ilan edildi ama iyi oynayınca ya da kazanınca bizi küçümsemişler,rakibin eksikleri vardı vs vs vs.ee bizde de de colo yok 1 aydır,vesely yoktu 1-2 maç,barthel 3 maç kaçırdı,takım yeni,koç yeni.tabiki çok iyi durumda değiliz eyvallah ciddi sorunlarımız var ama eleştirelim derken de bunun da dozajını doğru ayarlayalım.ortalamalarda en skorer oyuncusu 9.7 sayıda olan zenit’i bile barcelona ilan ettik yani abartmayalım eleştiriyi de övgüyü de.bu yaptığım polyanacılık vs de değil sadece mantıklı olmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #696 : 04 Aralık 2020, 00:09:48 »
Messina madem oynatmayacaksın niye aldın Gigiyi.Gigi sende niye gittin be kaptanım.Kalsan abisiydin Vesely bobby ile şu an iki takımın.

Alba 100 attı.Ama az daha süre olsa vereceklerdi.Serseri mayın takım.Ancak savunma ile yenebiliriz.Artı Valencia Barca ile oynadı.Ancak Albada frene basmak yok.Bu arada Milano bence yine hayal kırıklığına uğrayabilir 5-6 oyuncu hariç Messina kalitesinde adamlar değil.Leday-Shovente-Miçov-Roll oynuyor bu takımda Gigi kenar oyuncusu olamaz.

Delaney-Punter-Hines-Rodriguez-Gigi harici adamlar görev adamı.Maç aldıramaz.Rodriguezi aradılar.A tarcewezskide iyi adam beğeniyorum Eurolegue sertliği var.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 00:50:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #697 : 04 Aralık 2020, 00:39:09 »
Kazanmamızın kağıt üzerinde sürpriz olmayacağı bir 8 maçlık periyoda giriyoruz. 6 galibiyet çıkarsak bile harika olur

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #698 : 04 Aralık 2020, 00:56:53 »
Kazanmamızın kağıt üzerinde sürpriz olmayacağı bir 8 maçlık periyoda giriyoruz. 6 galibiyet çıkarsak bile harika olur
büyük ihtimalle nando ve perez önümüzdeki hafta itibariyle kadroda olacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #699 : 04 Aralık 2020, 01:17:54 »
Milano eleştirsekte son 8 kesin.Üst taraf alt taraf çorba oldu.Son 8 yapması şimdiden belli olan  takımlar var.Barca-Real-Cska-Efes-Milano.6-7-8 için inanılmaz yarış olacak.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #700 : 04 Aralık 2020, 01:30:05 »
Valencia maçını kazansak bile idare eder durumda olurduk ama 5-8 bandındaki takımlarla aramızda 1 galibiyet fark olduğu için enseyi karartacak bir durum da yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #701 : 04 Aralık 2020, 01:37:18 »
Valencia maçını kazansak bile idare eder durumda olurduk ama 5-8 bandındaki takımlarla aramızda 1 galibiyet fark olduğu için enseyi karartacak bir durum da yok.

Organizasyonun hatalı işlerine rağmen inanılmaz zevkli güzel maçlar oluyor.Mecazi anlamda kimin kimi nerde öpeceği belli olmuyor.Her takımmda çok değerli isimler var.
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 01:37:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #702 : 04 Aralık 2020, 08:42:35 »
Ribaundlarda bu kadar ezilmeye devam ettikçe kazandığımız her maç rakiplerin boş üçlükleri sokup sokmamasına bağlı kalacak. Dün de ribaundlarda ezildik ve Zenit boş üçlükleri kaçırıp durmasa maçı kaybedecektik. Koçun artık ribaund işini çözmesi lazım. Sene başı hırslı şekilde ribaundlara giren takıma ne olduysa artık zor bela ribaund çekiyor.

Guard yetersizliğinden dolayı sert iniş-çıkışlar yaşadığımızı düşünüyorum. Fark açıldığında oyunu kontrol eden, zeki iki tane guard olsa işin rengi 180 derece değişir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #703 : 04 Aralık 2020, 09:04:18 »
Ribaundlarda bu kadar ezilmeye devam ettikçe kazandığımız her maç rakiplerin boş üçlükleri sokup sokmamasına bağlı kalacak. Dün de ribaundlarda ezildik ve Zenit boş üçlükleri kaçırıp durmasa maçı kaybedecektik. Koçun artık ribaund işini çözmesi lazım. Sene başı hırslı şekilde ribaundlara giren takıma ne olduysa artık zor bela ribaund çekiyor.

Guard yetersizliğinden dolayı sert iniş-çıkışlar yaşadığımızı düşünüyorum. Fark açıldığında oyunu kontrol eden, zeki iki tane guard olsa işin rengi 180 derece değişir.

Çünkü inatçı koç Hamiltona 30sn bile süre vermiyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #704 : 04 Aralık 2020, 10:45:57 »
BROWN 2 numara olabilir ... AMA OYUN KURUCU DEGIL.....

Duzgun bir oyun kurucu ile en az 4-5 oyuncunun oyunu yukari seviyeye cikar.... ozellikle Pierre bu konuda ilk aday....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....