"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koç: çok iyi insanlardan oluşan bir grubumuz var ama bazen kötü adamlara da ihtiyacın olur dedi. Bu maç böyle bir demeç vermesi her şeyin ne kadar farkında olduğunu gösteriyor helal olsun koça
Arkadaşlar bu maçın tekrarını en erken nereden izleyebiliriz
Guduric geldiğinden beri 7de 7 yaptik. Mağlubiyetimiz yok. Adama hata da yapsa el freni demek büyük haksızlık. Getirdiği hava, de colo ve brownun o geldikten sonra rahatlayan rolleri ve hepsinden önemlisi önceki rekorlar kıran takimda oynamasindan doğan tecrübesi takima cok buyuk bir ivme getirdi.
O'bryant ve Wilbekin karekter kötülüğü bakımından Galatasaray oyuncusu.
Ağbi el freni olumlu anlamda. Guduric canı ciğeri oldu takımın. Tepe taklak pota altına sorti yapan De Colo ve Lorenzo mevzusunu vurguluyorum. Yanlış anlaşılma olmuş. Bugün maç kazanıldıysa 1 Vesely 2 Guduric bence.
Abi gs bu sene küme düşer....
Abi gs bu sene küme düşer.... onlar daha 10 sene rakibimiz değil... unut o ismi basketteAyni klasmanda değiliz... ismini anmaya bile gerek yok
Yo örnek verdim.Sistem düşürmez onları.Galatasaray lobisi ülkemizde ahtapot misali.
Hala bayan baskette küme düşürdüğümüz macin biletini saklıyorum.... bu sene de erkeklerde düşecekler merak etme
Abi saat 01.00 Bein 3 veriyor