Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 442691 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Barcelona | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #4335 : 31 Mart 2021, 15:54:18 »
Playofflar farklıdır.Eğer kendini son 8 atarsa herşey mümkün.Evet kadroları giden oyuncular sakatlar derken baya sıkıntıda.Ama 10 kere kupa kaldırmış bir takımda yok sayılamaz.Laso soyunma odasına giderken canınıza okuyacağım der gibiydi.

Ben Lullunda döneceğini düşünüyorum.Evet gıcıklar bende kızıyorum ama bir marka Real Madrid.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4336 : 31 Mart 2021, 15:58:21 »
maccabi maçını uzatmada kazansalardı keşke sakatsız belasız maç olsun

aynen bizim maca kasacaklar... kotu denk geldi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4337 : 31 Mart 2021, 17:16:51 »
Peşin peşin Saras'ın koçluk yaptığı/yapacağı hiç bir takımın herhangi bir şekilde, hele Nisan'da tam anlamıyla gazozuna bir maç oynayacağını sanmıyorum :) Maccabi maçını uzatmada ve Zizic'in acaip performansına kaybetmişler. Rölantı yapma durumu kesinlikle yok bence, şu aşamada ritm kaybetmek istemez Saras.

Benim de en büyük temennim, artık ilk 5 diyebileceğim özellikle Nando, Marko, Pierre, Vesely, Kyle'dan herhangi birine ve hiç bir oyuncumuza birşey olmasın, sakatlıksız kazasız belasız sert bir playoff hazırlık maçı oynayalım katalanlarla. Keyifli maç olsun ve kendi takımımız kadar zevkine insan evladı gibi oynamayan Mirotic'i de izleyelim :)

Kazanan olarak bizi işaretledim, biraz da duygusal davrandım açıkçası. İlk maç Nando, Marko ve Kyle olmadan oldukça vasat bir takımla çıkmış, biraz da doğal olarak onur kırıcı bir mağlubiyet almıştık. CSKA, Zalgiris ve Bayern'den o sezon içi rövanşlar alındı, sıra Barça'ya geldi diyorum :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4338 : 31 Mart 2021, 17:20:16 »
Kaybedeceksek bu maçta kaybedelim.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4339 : 31 Mart 2021, 17:48:55 »
şampiyon olduğumuz sene, son maçta zalgiris hiç iddiası yokken deplasmanda baskonia’yı yenip bizi beşinciliğe çıkartmıştı. Yenilseler muhtemelen Pana yerine CSKAyla oynayacaktık. Yeneriz yeniliriz o ayrı ama Saras hiçbir şekilde vites düşürtmez takımına

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #4340 : 31 Mart 2021, 19:29:03 »
Saras vites düşürse ne olur düşürmese ne olur? Bence bu saatten sonra rakibin değil kendimizin vitesiyle ilgilenmeliyiz. Öyle ya da böyle bu takımlarla oynayacağız. Ligin sonu artık, sakatlık kaza bela olmasın yeter bu maç özelinde. Şu anda hiçbir takım bize karşı sür direk favori değil bu ligde
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4341 : 31 Mart 2021, 21:03:20 »
Kaybetmeyi umuyorum. F4'da rakip barcelona olacak gibi duruyor. Kazanıp da ekstra motivasyon vermeyelim rakibe. Real'i yenip 5. bitirelim.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4342 : 31 Mart 2021, 21:39:16 »
2013 - 2019 arası hep yendik bunları. Şimdi tekrar kazanma vakti. Nando De Colo yap şovunu.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #4343 : 31 Mart 2021, 23:01:48 »
Kaybetmeyi umuyorum. F4'da rakip barcelona olacak gibi duruyor. Kazanıp da ekstra motivasyon vermeyelim rakibe. Real'i yenip 5. bitirelim.
Bu fikir hoşuma gitti. Bu yıl bu ibneleri bir kere yeneceksek f4 te olsun.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4344 : 01 Nisan 2021, 00:27:45 »
barça'yı yenicez, real'in de içinden geçicez.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #4345 : 01 Nisan 2021, 00:34:31 »
çok önemli bir maç, mesaj maçı. Yolun sonunda hedef şampiyonluksa kazanmamız gereken bir savaş.
Son bir şarkı be...

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #4346 : 01 Nisan 2021, 00:39:13 »
baskonia kalan 2 maçtan birini kazanırsa (içerde efes, dışarda valencia); (%90 birini alır bence)
zenith'in kalan 3 maçta pana, asvel, maccabi (hepsi içerde) yenerse; (%80 görüyorum gerçekleşme ihtimalini)
bayern evinde boğazlık zalgiris'i yenerse ya da son maçta barca yedeklerle çıkıp real'i çıldırtmak isterse; (%100, en azından zalgiris)

real büyük ihtimal evinde oli'yi yener ama biz goduk mu bağırta bağırta 9 a düşer. ihtimali bile maşşaklarımı serinletti :D

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4347 : 01 Nisan 2021, 01:00:13 »
Şu efes inşallah kupayı alamaz da Ergin i kovup bütçeyi düşürsünler. Micic larkin nba'e gitsin, singleton hangi cehenneme giderse, kısaca beter olsunlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4348 : 01 Nisan 2021, 08:52:43 »
Maçlara gitmeyi takımla bütünleşmeyi özledim.Vakti güzel değerlendirme sosyalleşme hele antreman salonu metro enerjide diğeride ama orda tam aie gibiyiz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #4349 : 01 Nisan 2021, 09:11:38 »
baskonia kalan 2 maçtan birini kazanırsa (içerde efes, dışarda valencia); (%90 birini alır bence)
zenith'in kalan 3 maçta pana, asvel, maccabi (hepsi içerde) yenerse; (%80 görüyorum gerçekleşme ihtimalini)
bayern evinde boğazlık zalgiris'i yenerse ya da son maçta barca yedeklerle çıkıp real'i çıldırtmak isterse; (%100, en azından zalgiris)

real büyük ihtimal evinde oli'yi yener ama biz goduk mu bağırta bağırta 9 a düşer. ihtimali bile maşşaklarımı serinletti :D
Bu koşullar altında, maçlar seyircisiz olmasaydı Real'in Ülker Arenadan çıkma ihtimali de %1 olurdu. Seyirci o maçı alırdı. Şimdi de alabiliriz maçı orada şüphe yok.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis