Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467993 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ya Kenan neden maç kopunca 1 dk kala giriyor birader neden ya neden şu rezil melih ten perez vitamin yoksunundan daha mı kötü oynayacak bu çocuk??
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son çeyreğe önde girip 20 fark yiyoruz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
üzülmeye gerek yok.pierre vesely eklendiğinde 2-0 dan bile döneriz.ki bence eğer ikisinden biri cuma günü oynarsa 1-1 döneriz ordan.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Barthel Brown falan bunlar gerizekalı adamlar
Barthel bomboş pozisyonda top kullanmadı, Melih hücum faul yaptı.. Ulanovas ya da Eddie bile olsa çok farkedermiş.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ben olsam ikinci maça da kasmam ana parçaları dinlendiririm. Sağlam dinç ve Pierre ile Vesely eklemeli olursak gayet de yenebiliriz 3 maç üst üste

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Valla bu sene bir şeye üzülüyorsam o da De Colo.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely'i geçtim, Pierre bile çok farkederdi şu maçta. Yazık oldu ama mücadele sebebiyle tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Guduriçe iki kere kasti faul yapıldı Guduriçi düşürdüler.Pislikler.

Erdem Can gayet 3 periyot fena koçluk yapmadı.

« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 21:53:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ben olsam ikinci maça da kasmam ana parçaları dinlendiririm. Sağlam dinç ve Pierre ile Vesely eklemeli olursak gayet de yenebiliriz 3 maç üst üste

2-0 olursa seri biter 3-0.Maç çalmak zorundayız.Bu mikroplar bizi ancak böyle elerdi.Geniş ama leş kadroları.Efes yada Real bunları yarı finalde eler.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 21:56:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı afat

2.maçta pierre olacak mı?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk

2-0 olursa seri biter seri.
Neden?? Dayanaklı bir sebep bekliyorum senden.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Son çeyrekte Melih'in üst üste 2 hatası ve o arada 3 tane 3 lük yememiz maçı kopardı.
Dar kadro ile gösterilen mücadeleye yazık oldu.
2. maç çok daha zor olacaktır.
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Üçüncü çeyrek sonunda salonda Fener sesleri yükselince hüngür hüngür ağladım. Bu bağlamda Obradovic hocama müteşekkirim. Sıçıp sıvanacak çok adam var da kıyamıyorum, içinde bulunduğumuz şartlar belli. Yine de iki üç satır yazmak istiyorum. Obradovic Melih'i neden oynatmadı şeklindeki meşhur soruyu Melih kendisi yanıtladı bu sene. Fazlası laf kalabalığı. Kyle Quinn seneye kalmalı diye düşünüyorum. Son olarak CSKA kulübü Putin Rusyasını birebir yansıtan bir yapılanma. Vıcık vıcık. Buram buram yavşaklık akıyor ki buna şu anki gözbebeğimiz olan De Colo nun orada oynarken gösterdiği tavır ve tutum da dahil. Dostoyevski ve Tolstoy betimlemeye kalksa yazarlarken kusarlardı sanırım. Basketbol şubesine yatırım konusunda emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
3 maç üstüste almamız imkansız değil ama çok çok zor. Tur için 2. maçı kesin almalıyız, bugün denedik ve olabileceğini gördük. Pierre ve Ahmet oynar diye tahmin ediyorum ancak ne durumda olacaklar o önemli.

Trash talk, akıl oyunu, çirkeflik her yol vardı bu akşam salonda. 2. maçta bunları daha iyi yapmalıyız, Nando reis çok yalnız kaldı büyük bölümde.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Melih Mahmutoğlu'na verilen her dakika Fenerbahçe'ye ihanettir. O kadroda iken dışarıda düşman aramaya gerek yok. O parkede iken CSKA sahada altı kişiydi, biz dört.