Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467511 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Neden?? Dayanaklı bir sebep bekliyorum senden.

Moral motivasyon hakemler Cskasız dörtlü final olmaz deniyor zaten.Reyting.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
De Colo geldiğinden bu yana tam istediğimiz seviyede , adam kariyerinde daha önce yapmadığı savunma kısmında da oldukça özverili . En çok da onun bu mücadelesine , mücadelesinin boşa gitmesine üzülüyorum . Melih beyfendi şu adamın yarı mücadelesini vermiyor sözde fenerbahçeli olacak , adamın sikinde değil hiçbir şey . Bir gram isyan yok

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Hackett yavşağı %80 ile üçlük atmış şaka bile diyemiyorum yok böyle bir şey hayatında yaklaştı mı acaba
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
De Colo geldiğinden bu yana tam istediğimiz seviyede , adam kariyerinde daha önce yapmadığı savunma kısmında da oldukça özverili . En çok da onun bu mücadelesine , mücadelesinin boşa gitmesine üzülüyorum . Melih beyfendi şu adamın yarı mücadelesini vermiyor sözde fenerbahçeli olacak , adamın sikinde değil hiçbir şey . Bir gram isyan yok

ancak gülsün her pozisyonda. Gamsız baykuş.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Guduriçe iki kere kasti faul yapıldı Guduriçi düşürdüler.Pislikler.

Erdem Can gayet 3 periyot fena koçluk yapmadı.
.

Guduric in top kaybı yaptığı pozisyonların neredeyse tamamına yakını faul. Lamonika yı herkes biliyor zaten, diğer 2 yavşak da VTB hakemiymiş. Anasının nikahı artık euroleague. UEFA gibi tamamen kirli bir organizasyon...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
top ezici sloukas için 1 senesini çöpe attık nando’nun.sırf bu yüzden ne eleştiriler gördü ama bugün hak ettiğini alıyor da veriyor da.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Dar rotasyonla bu kadar maalesef. Son çeyrek fiziksel olarak acayip düştük oyundan. Rus oyuncuların arka arkaya gelen üçlükleri bu yüzdendi. Yalnız dar rotasyonumuza rağmen 3 çeyrek oyunu tuttuk daha da tutabilirdik ki hemen Fenerbahçe şansı (!) devreye girdi ve Guduric sakatlandı. Sonrasında Cska farkı açtı zaten.

Melihmiş Barthelmiş Perezmiş Lorenzoymuş hiç girmiyorum artık, bunlar zaten olayı bilinen adamlar. Seneye kadro planlamanı ona göre yap, bu adamlara güvenip yola çıkma bi zahmet.

Çevrimdışı friday

• Üye
Nando ağızlarına sıçtı bağıra bağıra bu maçın adamı benim, en iyi basketbolcu benim burada dedi ancak yenildiğimiz için maçın adamı olamadı çok yazık oldu gerçekten üzücü durum
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Cska son yılların en geniş ama düz kadrolarından.Şu B takımımız bile sıkıştırdı.

Hackett bence doping kontrolünden kaçmak için sakat numarasına yatıyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk

Moral motivasyon hakemler Cskasız dörtlü final olmaz deniyor zaten.Reyting.
Reytingi koskoca Fenerbahçe mi sağlar abi yoksa iki üç veledin mature zillinin eline vursun diye bir şeyler veren sökük CSKA mı?

Çevrimdışı friday

• Üye
Kenan ı 2. maç ilk beş başlat Erdem Can. melih le perez le ızdırap çektirme bu taraftarı da düşün biraz
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Reytingi koskoca Fenerbahçe mi sağlar abi yoksa iki üç veledin mature zillinin eline vursun diye bir şeyler veren sökük CSKA mı?
Burada esas göz ardı edilen şey reytingden ziyade para. Adamlar Lamonica artı vtb hakemleriyle şu maçı oynatabiliyorlar. Çünkü iyi mamalıyorlar perde arkasından. Seyirci reyting falan umurlarında değil. Adamlar saat bozuyor gerekirse , ekrandan bakıp yanlış karar veriyorlar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
top ezici sloukas için 1 senesini çöpe attık nando’nun.sırf bu yüzden ne eleştiriler gördü ama bugün hak ettiğini alıyor da veriyor da.

Bıkmadınız mı Sloukas a sallamaktan? Hadi ben anlamıyorum basketboldan, Obradovic de mi bilmiyor basketbolu. Sloukas'ın Fenerbahçe'de oynamasını isteyen kişi Obradovicti. Hala adama menejer kakıntısı muamelesi yapıyorsunuz.  Anlayamıyorum cidden. Cidden anlayamıyorum.

Çevrimdışı friday

• Üye
Nando 35 dk oyunda kalmış, 2. maçta bu kadar süre almak zorunda kalmaz umarım kolay değil
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
1-Melih bu sene sonunda siktirle kovalanmalı. 2 numarada ona verilen dakikalar Şeyhmus/Tarık ikilisine verilmeli.

2-Vesely ve Pierre oynayacak durumdaysa sonuna kadar oynatılmalı. Oradan maç çalmak zorundayız.

3-Brown, Barthel, Ulanovas, Eddie gibi oyuncuların bu seviye için yetersiz olduğunu yönetim görmeli artık. Brown Türk olup kalıyorsa kalsın yoksa sene sonu yollar ayrılsın.

4-Milletin sakat oyuncusu 2 günde dönerken neredeyse 3 haftadır dönemeyen Vesely'nin hesâbı sağlık ekibinden sorulmalı.

5-Eurolegue yönetimine mesaj verilmedikçe biz CSKA ve Real gibi takımlardan yıllarca dayak yemeyi sürdürürüz. Hackett olayı, gerek bu maç ve gerek Real-Barca maçlarındaki hakem yönetimleri sert şekilde dile getirilmeli.