Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467095 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Tam momentumu biz ele alıp CSKA'nın afalladığı sekansta Guduric sakatlanmasaydı görürdüm ben Hekıtı Mekıtı.

Tam kadro ve sağlıklı bir Fenerbahçe şu CSKA'yı donunda sallaya sallaya 20'ye yatırır. Ama ahh işte itin köpeğin yüzünü güldürüyoruz böyle böyle.

Seneye şu Ulanovas, Eddie, Barthel, Perez, Lorenzo'dan kurtulup yerlerine takımı ayakta tutabilecek hamleler yapalım da hele.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Tekrar ediyorum oyuncular düzenli doping testine giriyor bu herif apaçi bence kaçıyor kontrolden suç duyurusunda bulunulmalı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Tam momentumu biz ele alıp CSKA'nın afalladığı sekansta Guduric sakatlanmasaydı görürdüm ben Hekıtı Mekıtı.

Tam kadro ve sağlıklı bir Fenerbahçe şu CSKA'yı donunda sallaya sallaya 20'ye yatırır. Ama ahh işte itin köpeğin yüzünü güldürüyoruz böyle böyle.

Seneye şu Ulanovas, Eddie, Barthel, Perez, Lorenzo'dan kurtulup yerlerine takımı ayakta tutabilecek hamleler yapalım da hele.

Sakatladılar kasten.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
3 periyot kafa kafaya oynadık hatta ivmeyi de almıştık ancak bir anda pilimiz bitti. 4. periyoda bu kadar tükenmemiş olarak girmemiz gerekiyor anahtar burada, özellikle Nando ve Gudu’yu maç sonuna mutlaka diri şekilde getirebilmemiz gerekiyor.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Böyle mücadele göstermemiz hem iyi hem de kötü oldu . Adamların gözü açıldı. Baştan kopan bir maçta ezici mağlubiyet alsaydık, 2. maça gevşemiş ve ciddiyetsiz olarak çıkmaları durumunda sürpriz yapabilirdik.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ben Eddie için bir ilave yapacağım. Kendi adına sezonun en iyi iki maçını CSKA'ya karşı çıkarmıştı. Bugün yaşadığımız üçlük sıkıntısı da ortada iken... Kimi oyuncular kimi takımlara karşı iyi oynar işte... Yani bugün olmasını isterdim.

Olmasını istemediğim yegane isim elbette Melih. Obradovic'in ona vurduğu sahneyi poster yapmayı bile düşündüm maçı izlerken.
Perez ikinci bir gereksiz...

Lorenzo'ya şans vermek zorundaydık. Elimiz mahkûmdu maalesef. Bundan dolayı suçlayamam Erdem'i. Ama Obradovic'ten biraz nasiplenseydi maçın ikinci devresi Melih'i sahaya sürmezdi. Hele son 8 dakikada... Yazık.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Shengelia falan kötüydü zaten -6 PIR. Hackett piçi ekstra sokmasa şu maç sonunu yine kafa kafaya oynardık biz :( antonov + ukhov dan da genelde zayıf taraftan 5/7 üçlük yedik, bu da çok kırdı bizi.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 22:24:45 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Bıkmadınız mı Sloukas a sallamaktan? Hadi ben anlamıyorum basketboldan, Obradovic de mi bilmiyor basketbolu. Sloukas'ın Fenerbahçe'de oynamasını isteyen kişi Obradovicti. Hala adama menejer kakıntısı muamelesi yapıyorsunuz.  Anlayamıyorum cidden. Cidden anlayamıyorum.
nerden çıkardın abi menajer takıntıyı obradovic’e sallamayı vs. sadece sloukas’ı beğenmeyen biri olarak geçtiğimiz yıl obradovic’in nando’yu değil sloukas’ı başrol oyuncusu yaparak hata ettiğini düşünüyorum,bırakın onu da düşünelim yani.ufak bi eleştiri yaptık diye düşman ilan ettiniz yani.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
NBA’de kaybetmeye oynayan takımlar G-League çöpleriyle oynamayı sever.Mesela GSW geçen sene çöplerle oynadı,OKC Orlando gibi takımlarda çöp kelimesinin basketbolcu karşıladı olacak basketbol katilleri ile oynayıp;mağlubiyeti garanti altona alıyorlar.
Erdem Can mağlup olmak için çabaladı ve Ty Lue tipi bir Koç karakteri sergileyerek;melih’e boyun eğdi.
Bu mağlubiyetin sorumlusu Erdem Can ve Gherardini’dir.
Kaç yıldır 1-2 oyuncu dışında getirdiği hiçbir topçu verimli olmadı.
Forumdan birini getirin-Tom abi dahil- Alex Perez’i bu takıma almaz.Bir de üstüne buy-out verdik biz bu adama.

Hayatımda gördüğüm en kötü basketbolcu Kaufmann malı.

Gherardini bakalım yine eddie Ulanovas barthellerini bulup getirecek mi?
FENERBAHÇE

• Üye

Sakatladılar kasten.

Barcelona Real CSKA bu kasıt oyunlarını iyi bilir iyi de uygular yıllar yılı. Sen de yapacaksın karşılığını vereceksin, bunu yapabilecek oyuncuların olacak kadronda. Mahallenin en parlak en dürüst çocuğu rolü iş yapmıyor belirli bir aşamadan sonra.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
En sevdiğim karelerden birisi... Poster yapılsa yeri...
Keşke o günlerde Ergin abisini ikna edip Efes'e kendini kabul ettirseydi. Babası biraz daha yalvarsaydı Ergin'e...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Barcelona Real CSKA bu kasıt oyunlarını iyi bilir iyi de uygular yıllar yılı. Sen de yapacaksın karşılığını vereceksin, bunu yapabilecek oyuncuların olacak kadronda. Mahallenin en parlak en dürüst çocuğu rolü iş yapmıyor belirli bir aşamadan sonra.

Sen yaparsan diskalifiye olursun fark bu.Bu arada ha farklı mağlubiyet a yarım basket sonuçta 1-0.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sen de vur, kir, it, tekme at. Surekli dayak yedik dayak yedik. Erkek degil mi bizim oyuncular. Play off oynanıyor. Barcadan dayak ye, realden dayak ye, cskadan dayak ye. Efes neden yemedi dayak. Gücü yeten yetene mi? Yetmiyorsa gecireceksin diresigi. Vaughn grinera rebound pozisyonunda bir geçirdi. Nakavt etti. En kotu ne olur. Sportmenlik disi alırsın. Göze göze dise dis oynayacaksın. Hanimevladi olmayacaksın. Bizim oyuncularin neredeyse tamamı yumuşak. Siniyorlar.  Ben bunu efesle oynadığımız ikinci mactan once demiştim. Micic ve larkine sert girmeliyiz diye. Micic 40 sayi atti o gün. Basketbolu yeniden mi icat ediyoruz. Anlamiyorum ki?

• Üye

Sen yaparsan diskalifiye olursun fark bu.Bu arada ha farklı mağlubiyet a yarım basket sonuçta 1-0.

Antic'li Kalinic'li Udoh'lu kadro gayet de karşılık veriyordu bunların klasikleşmiş oyunlarına. Ki o zamanlar daha profesyonel pislikler vardı rakiplerde Felipe Reyes gibi, Nocioni gibi. Buraları oynamayı bilen oyunculardan kurulu rotasyona sahip olmak önemli. Yoksa play-offlar sonrası çöl bizim için.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
23 nisan cuma günü saat 20.00'de Moskova'da serinin ikinci maçına çıkıyoruz.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 22:08:40 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...