Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 466598 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Helal olsun takıma bu kadar eksik ile iyi mücadele ettik,,
Ama anlamadığım her topu de colo getirdi üstünde hackett, en önemli oyuncunu yıpratıyorsun, Sahada perez var, Brown var bir köşede saklanıyor bari top getirin..
Arada oyunda sanki yayın kesiliyor top cevrilmiyor, takımın yarısi uyku modunda...
Kokoskov un eksikliğide hissedildi..
Birde Melih e artık sene sonu teşekkür edilerek yollansin, yeter

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Sen de vur, kir, it, tekme at. Surekli dayak yedik dayak yedik. Erkek degil mi bizim oyuncular. Play off oynanıyor. Barcadan dayak ye, realden dayak ye, cskadan dayak ye. Efes neden yemedi dayak. Gücü yeten yetene mi? Yetmiyorsa gecireceksin diresigi. Vaughn grinera rebound pozisyonunda bir geçirdi. Nakavt etti. En kotu ne olur. Sportmenlik disi alırsın. Göze göze dise dis oynayacaksın. Hanimevladi olmayacaksın. Bizim oyuncularin neredeyse tamamı yumuşak. Siniyorlar.  Ben bunu efesle oynadığımız ikinci mactan once demiştim. Micic ve larkine sert girmeliyiz diye. Micic 40 sayi atti o gün. Basketbolu yeniden mi icat ediyoruz. Anlamiyorum ki?

Vur ama oyuncun ihraç olduğu zaman ağlamaca yok.Çifte standard var yaptığın an neler denirdi burda atılırsa.Sakin olacaksın.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Takımın en iyi 3 oyuncusunun 2 si yok. Vesely ki takımın yarısı. Koç yok. Bunlarda yetmıyor hakemleri var.

Güzel mücadece. Yorulana kadar çok iyi iş çıkardık.

Vesely olsa hucumda tıkanmazdık. Pierre olsa clyburn post ları oynayamazdı.  Hacketta diri kalan decolodan basketi öğrenirdi. Herkes form tutsun ist da agzına sıccaz bunların.

Bu arada perezi getiren erdemmiş gibi geldi :)

Son olarak melih e ve ahmete gelirsek.
Sertaç bile 2 yıl üst düzey oyuncularla oynadıda bi seviyeye geldi. Bunlar yerine her sene 2 3 oyuncu denesek bişeyler çıkarırdık.
Biberoviç e de seneye ciddi süre vermek lazım. Şutu ve fiziği hiç fena değil. Az acemiliğini atsa baya katkı vercek aslında.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Bu arada maçta 2 oyuncu vardı hem kendi hemde izleyenler ne yapmak için girdiler ve ne yapacaklar bilmiyorduk.

Melih ve perez . Nokta

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
nerden çıkardın abi menajer takıntıyı obradovic’e sallamayı vs. sadece sloukas’ı beğenmeyen biri olarak geçtiğimiz yıl obradovic’in nando’yu değil sloukas’ı başrol oyuncusu yaparak hata ettiğini düşünüyorum,bırakın onu da düşünelim yani.ufak bi eleştiri yaptık diye düşman ilan ettiniz yani.

Düşman ilan etmek gibi bir kastım yok. Dilim öyle anlaşıldı ise özür dilerim. Belirttiğim gibi anlayamıyorum sadece...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızda CSKA’yı kendi evinde yenmenin keyfi bambaşka olur. Çifte bayram yaşamak için mecburen başaracağız.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı kyoujin

• Üye
  • Yer: ankara
https://www.youtube.com/watch?v=pXHGCsk_W80

maçı konuştuk: enseyi karatmaya lüzum yok

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Erdem Can, CSKA Moskova karşılaşmasının ardından Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Erdem Can maçla ilgili, “Üzgünüz çünkü maçın önemli bir bölümünde önemli mücadele ettik. Bütün çocuklar çok konsantreydi. Biz buraya çok önemli bir iniş-çıkış sürecini aşarak geldik ve bugün ne olursa olsun bütün oyuncularımızın bu potansiyele sahip olduğunu biliyoruz, konsantre kalırsak, sahanın içinde beraber kalırsak, hazırladığımız savunma ve hücum sistemini doğru uygularsak maçı sonuna kadar getirebiliriz diye düşündük ama sonunda basit hatalar yaptık biraz da rotasyonumuzun derin olmamasından… Sonunda biraz yorgunluk da etkili olunca.. Hücum ribauntları vermeme konusunda çok odaklanmıştık. Ne yazık ki istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Biz burada iyi mücadele ettik ama play-off bir sonuç oyunu. Biz Fenerbahçe olarak her zaman yukarıda hedefleri olan bir organizasyon olduğumuz için sonuç almadığımız sürece mutsuzuz. Daha iyisini yapabilir miyiz? Yapabiliriz.

Biz bir ekibiz başta koç Igor Kokoskov olmak üzere. Her zaman iletişim halindeyiz. Onun burada olmaması bu takım üzerindeki emeklerini hiçbir şekilde değiştirmez. Dolayısıyla burada bir ekip olarak bir şey yapacaksak, tıpkı burada olmayan Jan, Jarell, Bobby hatta Yiğit gibi o enerjiyi veren oyuncular olmadığı sürece burada tabii ki eksik kalıyoruz. Çocuklar konsantreler, tabii ki bir halay kırıklığı var. Onlar bu gece dinlenecek, biz mesai yapacağız, hazırlanacağız. Play-off sonuç zamanı. İstediğiniz kadar iyi oynayın sonuç almadığınız sürece o tabelada sizin isminiz yazmaz.” değerlendirmesini yaptı.

Play-off serisinin cuma günü oynanacak ikinci maçı ve eksik oyuncularımızla ilgiliyse Erdem Can, “İkinci maç bizim için yeniden odaklanmamız gereken, hatalarımıza, yanlışlarımıza bakmamız gereken, teknik ve mental anlamda oyuncularımızla konuşmamız düzeltmemiz gereken yönlere hazırlanmamız lazım. İkinci maçta sert bir mücadele olacak. Rakibimiz de biz de birbirimizin hazırladıklarını tarttık. Bundan sonraki süreci göreceğiz. Biz Fenerbahçe organizasyonu olarak EuroLeague de biz ağırlığımız ve duruşumuz var. O duruş şunu gerektirir: Eğer ben bu takımda şu anki koç olarak şu oyuncu oynamayacak diyorsam, resmi olarak benden duyuyorsanız bu oyuncu oynamayacaktır. Ben size bir gün resmi olarak bu oyuncu sahaya çıkamaz dediğimde sonra bu oyuncu sahaya çıkar ve oynar durumunu Fenerbahçe duruşunda görmeyeceksiniz.” dedi.

Size güveniyoruz Erdem koç. Bizim için.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Düşman ilan etmek gibi bir kastım yok. Dilim öyle anlaşıldı ise özür dilerim. Belirttiğim gibi anlayamıyorum sadece...
anladım abi,o menajerci,komisyoncu diyenleri ben de anlamıyorum.hele fenerli olduklarını görünce bi de deliriyorum valla.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul

Vur ama oyuncun ihraç olduğu zaman ağlamaca yok.Çifte standard var yaptığın an neler denirdi burda atılırsa.Sakin olacaksın.
"Griner'i durdurmak için sert gireceksin" diyordun ama

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
1-Melih bu sene sonunda siktirle kovalanmalı. 2 numarada ona verilen dakikalar Şeyhmus/Tarık ikilisine verilmeli.

2-Vesely ve Pierre oynayacak durumdaysa sonuna kadar oynatılmalı. Oradan maç çalmak zorundayız.

3-Brown, Barthel, Ulanovas, Eddie gibi oyuncuların bu seviye için yetersiz olduğunu yönetim görmeli artık. Brown Türk olup kalıyorsa kalsın yoksa sene sonu yollar ayrılsın.

4-Milletin sakat oyuncusu 2 günde dönerken neredeyse 3 haftadır dönemeyen Vesely'nin hesâbı sağlık ekibinden sorulmalı.

5-Eurolegue yönetimine mesaj verilmedikçe biz CSKA ve Real gibi takımlardan yıllarca dayak yemeyi sürdürürüz. Hackett olayı, gerek bu maç ve gerek Real-Barca maçlarındaki hakem yönetimleri sert şekilde dile getirilmeli.

bırakalım artık hakemi falan... Barca maçı tamam ama Real maçında ne vardı hakemlik ? dün de çok fazla bir şey yoktu bence. Bir Melih e çalınan hücum faul.. Sanki bu sene mi böyle olmaya başladı hakemler ? 3. madde de yazdığın 4 tane ıskamız olmasaydı kazanırdık belki de. Baldwin e Brown a verilen verilse gelmez miydi ? Yada Ponitka alınamaz mıydı Ulanovas - Eddie yerine ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ben Cska eşleşmesinden Vesely sakatlığına rağmen Covid vakaları olmadan önce umutluydum.Dün bile tam tam kadro sağlıklı çıksak neler yapacağımız görüldü.

Bu sezon dün bitti.Pollyancılığa gerek yok.Serinin alabıleceğimiz tek maçıydı 3-0 biter artık.Seneye yılmadan oflamadan puflamadan yatırıma devam.

Cska kadro geniş olsada kuru kalabalık 2 X oyuncu çıkmasa alabilirdik.O efsane kadro en iyi Cska kadrosu 2016 kadrosu idi.

Teşekkürler bu sene için şu futbolda gelsinde biz salonsporları severler olarak derin ohhhh çekelim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Eksik kadromuzdan bile ürktüler.Lamonica ve organizsyon alın Cskayı pamuklara sarın.Hakemin çalmadığı 2-3 düdük belirledi.Pislikler karate yaptı maç boyu Guduriçe yapılan kasti fauller es geçildi.

Bunlar koruyup kollanmada Barcelona ve Realin çok önünde.Javoru verecekler bakın görün.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:03:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ne korunması yahu. Yillardir bu sertlik seviyesinde mac yapiyoruz. Gücümuz ve kalitemiz doğrultusunda da cevap veriyoruz. Hanimevladi olmasin bizimkiler.
Bizi elerlerse efesle eslesecekler. Korunsalar ne olur korunmasalar ne olur. 20 fak yiyip dönerler evlerine. Dunku cska son yılların en zayıf en boktan cskasiydi. 
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:10:21 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
bırakalım artık hakemi falan... Barca maçı tamam ama Real maçında ne vardı hakemlik ? dün de çok fazla bir şey yoktu bence. Bir Melih e çalınan hücum faul.. Sanki bu sene mi böyle olmaya başladı hakemler ? 3. madde de yazdığın 4 tane ıskamız olmasaydı kazanırdık belki de. Baldwin e Brown a verilen verilse gelmez miydi ? Yada Ponitka alınamaz mıydı Ulanovas - Eddie yerine ?
.

Dünki hakem ataması bile yeterli konuşmak için. 2 hakem VTB hakemi, sen bu tür bir atama yaparsan sahada bu minval dahilinde bir şey yaşanmasa da konuşulur. Guduric in top kaybı yaptığı pozisyonların birçoğu faul. Ha adam gibi hakem yönetimi olsa kazanır mıydık, bence de hayır. Keza basketbol 3 kişi ile oynanan bir oyun değil. Ama organizasyon art niyetli o çok net. Lorenzo ya çalınan sportmenlik dışı nedir? Hem de ekranda izledikten sonra. Utanır insan biraz ya.