Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167235 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1065 : 10 Şubat 2021, 21:46:34 »
2021 yılında sahamızdaki lig maçlarında 3 maçta 3 mağlubiyet aldık.
2021 öncesi ise son 100 maçta 3 mağlubiyet almıştık.

Düzelir be Vesely pozisyonunda bilgisayrı kırıyoedum.Playoffta tofaş olası.Orda vururuz.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1066 : 10 Şubat 2021, 21:46:58 »
Kenan+Melih: süre: 25 dk / sayı: 4 / asist: 1
Ahmet zaten 1 ileri 2 geri istiktrarsızlık abidesi
Berkay süre bile alamıyor şu maçta
Ne kadar gereksiz işe yaramayan yerli varsa bizde arkadaş, seneye bu rotasyon değişmeli artık çok net.

Tofaş'a gelince, en kritik yerde bu oyun şeklinizin intikamı toplu olarak alınır. Tek isteğim küme düşme maçınızda bize denk geleceksiniz bir gün, o zaman hesabımızı göreceğiz.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Tofaş:84 | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1067 : 10 Şubat 2021, 21:48:15 »
Maddi-manevi Hidayet'in başkanı olduğu ligden bu kadar olur. Cidden ligden çekilmenin bizim için ağır sonuçları olmayacaksa çekilelim bitsin gitsin kurtulsunlar bizden. Sonra Adriyatik Ligine mi geçiyoruz, Balkanlara mı akıyoruz nereye gidersek gideriz. Bu pis-ligin içinde boğulmaya değmez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1068 : 10 Şubat 2021, 21:50:37 »
Aptal yabancı kuralı yüzünden bunlar.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1069 : 10 Şubat 2021, 21:51:32 »
Bir merak ettiğim konu daha var: Tofaş Ali Koç beyefendinin baş hissedarı olduğu bir şirket değil mi? Bu kadar düşmanca davranma, kasıtlı sakatlama faulleri yapacak kadar aşağılık bir zihniyetle maça başlama sebepleri ne ola ki?

Formalarının sırtında Yapı Kredi reklamı var daha ne olsun. Tamamen Koç grubunun finanse ettiği bir takım benim de tahminimce.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1070 : 10 Şubat 2021, 21:59:43 »
Bir merak ettiğim konu daha var: Tofaş Ali Koç beyefendinin baş hissedarı olduğu bir şirket değil mi? Bu kadar düşmanca davranma, kasıtlı sakatlama faulleri yapacak kadar aşağılık bir zihniyetle maça başlama sebepleri ne ola ki?

Abi, olabilir ama nihayetinde Koç ailesi Ali Koç'tan ibaret değil. Başka takımlara ve daha büyük rakiplerimize de sponsorlukları olabiliyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1071 : 10 Şubat 2021, 22:02:43 »
Play-offlara girelim yeter.Ölümüz yarı final yapar.Takım istedi maçı ama olmadı alıyorduk Vesely pozisyonu doğal düşürdü takımı.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 22:03:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1072 : 10 Şubat 2021, 22:45:31 »
Abi, olabilir ama nihayetinde Koç ailesi Ali Koç'tan ibaret değil. Başka takımlara ve daha büyük rakiplerimize de sponsorlukları olabiliyor.

Daha önce de bu konu tartışılmıştı. Ali Koç, Tofaş'ı kapatsın gibi bir isteği yok kimsenin. Antrenman yaptıkları tesislerin adı Mustafa V. Koç Tesisleri, oraya en büyük emeği de Koç Grubu verdi. Halen de önemli bir destekleri söz konusu. En azından bazı şeylere müdahale edilebilir. Düşmanlıkları gözlerinden okunuyor adamların.

Daha önce yazdım, Twitter'da Hakan abiyle konuşurken yazdım, şimdi yine yazıyorum Hakan Demir'i oraya Ergin Ataman getirmiştir. Ataman, Tofaş başkanıyla olan dostluğunu kullanıyor ama Ali Koç bir ikaz da bulanamıyorsa sıkıntı var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1073 : 10 Şubat 2021, 23:13:27 »
Ağbiler herhangi bir sakatlık falan yok değil mi?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1074 : 10 Şubat 2021, 23:15:45 »
Ağbiler herhangi bir sakatlık falan yok değil mi?

Veselyi kaybediyorduk yürekler ağza geldi tedavi oldu girdi ama takım orda düştü oyundan feci pozisyondu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1075 : 10 Şubat 2021, 23:17:25 »
Daha önce de bu konu tartışılmıştı. Ali Koç, Tofaş'ı kapatsın gibi bir isteği yok kimsenin. Antrenman yaptıkları tesislerin adı Mustafa V. Koç Tesisleri, oraya en büyük emeği de Koç Grubu verdi. Halen de önemli bir destekleri söz konusu. En azından bazı şeylere müdahale edilebilir. Düşmanlıkları gözlerinden okunuyor adamların.

Daha önce yazdım, Twitter'da Hakan abiyle konuşurken yazdım, şimdi yine yazıyorum Hakan Demir'i oraya Ergin Ataman getirmiştir. Ataman, Tofaş başkanıyla olan dostluğunu kullanıyor ama Ali Koç bir ikaz da bulanamıyorsa sıkıntı var.

Tofaş sponsorluğunun detaylarına vakılf değilim lakin dediğim gibi; bu tür işlerde tek insiyatif Ali Koç'ta değil sonuçta. Babası ve abisi veya ailenin diğer söz sahibi diğer bireyleri de sponsorluk sağlayabilir. Mesela; Tofaş özelinde Mustafa Koç'un vasiyeti olabilir. Böyle bir şey söz konusuysa, Ali Koç'un yapabileceği bir şey de olmaz nihayetinde.

Ailenin sponsorluk sağladığı bir kulübün, Ali Koç'un başkan olduğu kulübe hasmane tutum sergilemesi herhalde ki yanlış. Tofaş'ın böyle sıkıntılı kişiyi başkan olarak seçmesi hata.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1076 : 10 Şubat 2021, 23:27:02 »
Ailenin sponsorluk sağladığı bir kulübün, Ali Koç'un başkan olduğu kulübe hasmane tutum sergilemesi herhalde ki yanlış. Tofaş'ın böyle sıkıntılı kişiyi başkan olarak seçmesi hata.

Aslında benzer noktadayız. Benim de yanlış bulduğum bu sonuçta, şu maçta Vesely'e o görüntüler gelirse tekrar tekrar bakın bilerek vuruyor. Tivibu sağolsun pozisyonu kaç kez geri aldım. Futbol tabiriyle penaltı o pozisyon. Muhsin'in De Colo'ya yaptığı hareketin nasıl bir izahı olabilir, Göksenin bunlara her türlü kabadayılığı yaparken çıtları çıkmıyordu Sinan Erdem'de. Bu iyi niyetli bir iş değil. Kaldı ki, ben Hakan Demir'in iyi niyetli olmadığını biliyorum. Dallamanın biri de twitter'da Hakan Demir dava açsın demiş. Ulan keşke açsa da ne bok olduğu ortaya çıksa. Hesabını veremez hiçbir şeyin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1077 : 10 Şubat 2021, 23:32:56 »
Aslında benzer noktadayız. Benim de yanlış bulduğum bu sonuçta, şu maçta Vesely'e o görüntüler gelirse tekrar tekrar bakın bilerek vuruyor. Tivibu sağolsun pozisyonu kaç kez geri aldım. Futbol tabiriyle penaltı o pozisyon. Muhsin'in De Colo'ya yaptığı hareketin nasıl bir izahı olabilir, Göksenin bunlara her türlü kabadayılığı yaparken çıtları çıkmıyordu Sinan Erdem'de. Bu iyi niyetli bir iş değil. Kaldı ki, ben Hakan Demir'in iyi niyetli olmadığını biliyorum. Dallamanın biri de twitter'da Hakan Demir dava açsın demiş. Ulan keşke açsa da ne bok olduğu ortaya çıksa. Hesabını veremez hiçbir şeyin.

Vesely pozisyonunda sinir boşalması yaşadım ayıptır orda önemi kalmadı takımda az indirdi, sert oynamayı korkutucu idi çünkü.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1078 : 11 Şubat 2021, 00:08:14 »
Ben bizim parkelerin de adam sakatlayabileceğini düşünüyorum. Bu kadar kayma yere düşme normal değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1079 : 11 Şubat 2021, 00:46:44 »
Ben bizim parkelerin de adam sakatlayabileceğini düşünüyorum. Bu kadar kayma yere düşme normal değil.

Parkeler facia kötü yakın ekran çekiminde daha belli.İnşallah gören duyan olur ama bu aşırı sert oyun başka.Cila ve yenilenmeye ihtiyaç var.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2021, 00:47:26 Gönderen: Tom Hanks »