Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Darüşşafaka Tekfen:79 Fenerbahçe Beko:98 | BSL'de Yarı Finaldeyiz
« Yanıtla #1545 : 15 Mayıs 2021, 20:52:13 »
yerli kadromuz katkısı çok önemli tarık ve melih bu kadar olmasa da ortalama oynarsa ve ahmet dönerse efes karşısında şansımız olabilir bir de Bobby toparlanması şart

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
yerli kadromuz katkısı çok önemli tarık ve melih bu kadar olmasa da ortalama oynarsa ve ahmet dönerse efes karşısında şansımız olabilir bir de Bobby toparlanması şart

Arif abi, sanırım Bobby konusunda bir şey beklemesek daha iyi olur, en azından görüntü o.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Kenan savunmada tam katkı vereceksin. Ortalama bir oyuncu kadar faul ve şut at ya. İyi at demiyorum. Şutu kötü olanı üçlükte boş bırakılırlar bunu orta mesafe ikilikte bile boş bırakıyorlar. İçerisi bu kadar daralırsa nasıl hücum edeceğiz.
Bu dediklerini yapsa üst düzey oyuncu olur zaten. Savunması ortalamanın üzerinde, saha görüşü/asist özelliği iyi olan bir oyuncu... Ve fakat şut mekaniği çok kötü. Topu alıp, kaldırıp, elinden çıkarıncaya kadar vücudu binbir şekle giriyor. İyi şut için bedenin olabildiğince dikey aksını koruması gerekir. 25 yaşından sonra bu gelişir mi bilinmez.

Bence Kenan’ın şut atmak yerine içeri drive etmesi, ekstra pasları kovalaması lazım. Savunmada yeterli katkıyı veriyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Kısıtlı kadro derken? Bizden geniş ve iyi kadrosu olan kim var Efes dışında.
Hala cevap veriyorsun :)
Adamın bütün yorumları saçma.. O kadar mesnetsiz ki, utanmadan şu ligde son 4 e kalmak başarı diyor. Kısıtlı kadroymuş... Zaten ligde lakers, clippers falan var, biz onların arasından sıyrılıp yarı finale kaldık...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Hala cevap veriyorsun :)
Adamın bütün yorumları saçma.. O kadar mesnetsiz ki, utanmadan şu ligde son 4 e kalmak başarı diyor. Kısıtlı kadroymuş... Zaten ligde lakers, clippers falan var, biz onların arasından sıyrılıp yarı finale kaldık...
Son 4'e kaldık, Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandık, Ahmet yokken bunu başarmak müthiş bir olay, alnınızdan öpüyorum çocuklar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
3-4 yabancı 1-2 yerli lig kadrosu kısıtlı.Niye bu tepki.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Bu dediklerini yapsa üst düzey oyuncu olur zaten. Savunması ortalamanın üzerinde, saha görüşü/asist özelliği iyi olan bir oyuncu... Ve fakat şut mekaniği çok kötü. Topu alıp, kaldırıp, elinden çıkarıncaya kadar vücudu binbir şekle giriyor. İyi şut için bedenin olabildiğince dikey aksını koruması gerekir. 25 yaşından sonra bu gelişir mi bilinmez.

Bence Kenan’ın şut atmak yerine içeri drive etmesi, ekstra pasları kovalaması lazım. Savunmada yeterli katkıyı veriyor.
Azıcık şut sokabilse drive edecek zaten abi. O kadar mesafe veriyor ki karşısındaki savunmacılar, onları arkasına alması çok çok zor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
3-4 yabancı 1-2 yerli lig kadrosu kısıtlı.Niye bu tepki.
Abicim iyi de diğer takımlar çok mu iyi ? Elimizde hiçbirinde olmayan isimler var.
Sen kendi kafandan iyi kötü ilan ediyorsun. 165 büyüktür ya da küçüktür diyemezsin neyle kıyasladığını ortaya koymadan..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Elediğimiz Daçkanın kadrosu bana geniş geldi yanılıyorda olabilirim.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Elediğimiz Daçkanın kadrosu bana geniş geldi yanılıyorda olabilirim.

Tom abi genis derken ??? ya neyse kisaca sorayim bana takimina almak isteyecegin 4 oyuncu soylesene oradan....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Tom abi genis derken ??? ya neyse kisaca sorayim bana takimina almak isteyecegin 4 oyuncu soylesene oradan....
Doğuş’u basketbolcu olarak görür ama Barthel gibi bir üst klasman topçuları saymaz.
Hiçbir şey anlatamazsın Tom abi’ye.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Doğuş pislik adam.Sportmen değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye

Tüm yabancıları iyi Daçkanın.Luther dahil.Scoutları öteden beri iyi a yok olsun düşşünler.Hayır kurumu olarak başımda taşırım bu konuda çok iyiler.Kimsesiz çoçukları gençleri sahiplenmeleri hayata atılmada yardımcı olmaları cidden çok iyi.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2021, 23:06:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
Arif abi, sanırım Bobby konusunda bir şey beklemesek daha iyi olur, en azından görüntü o.

Maalesef ben de onu gördüm oynadığı dakikalarda hiçbir şey yapmadı, vücudun üst tarafı çalıştırmış spor salonlarında belli ki vücut şekli de değişmiş bu da şut performansını baya aşağı çekmiş benim gözlemlediğim ama bir ümit işte ya da Kenan'ın özgüvenini artması lazım gayet  iyi gidiyordu o da baya üçlük sokmaya başlamıştı gene geldiği zamana geri döndü, efes maçlarında x faktör gerekecek bize 2 maç melih Tarık böyle oyansın deColo'da devam etsin belki bir şansımız olur.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif

Tüm yabancıları iyi Daçkanın.Luther dahil.Scoutları öteden beri iyi a yok olsun düşşünler.Hayır kurumu olarak başımda taşırım bu konuda çok iyiler.Kimsesiz çoçukları gençleri sahiplenmeleri hayata atılmada yardımcı olmaları cidden çok iyi.

bizim yabancılar yerine onları mı tercih edersin?