Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka | BSL Yarı Final Serisi 1. Maç
« Yanıtla #1575 : 18 Mayıs 2021, 09:13:15 »
Yarı finalde bizi elerken maç çalmışlardı.Orda 3-1 bitmişti seri.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1576 : 18 Mayıs 2021, 10:31:21 »
İstanbuldaki maçın sonunda Saçma bir faul uydurmuşlardı (Kenan’ın Bobby’e yaptığı). İyi tarafından bakalım, belki o seriyi kazansak Bobby bize hiç gelmezdi.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1577 : 18 Mayıs 2021, 12:36:38 »
Maç 20 mayıs perşembe günü saat 19.30'da.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1578 : 18 Mayıs 2021, 15:19:00 »
1.17 - 4.42 oran
Efes-BJK ise 1.10 -6.52

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1579 : 19 Mayıs 2021, 20:53:40 »
Fazla.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1580 : 19 Mayıs 2021, 21:42:55 »
1.17 - 4.42 oran
Efes-BJK ise 1.10 -6.52

Efes in isi zor.... iyi bize denk gelmedi besiktas, hakemler cok kolluyor.... Kafayi yedirirlerdi bize
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1581 : 19 Mayıs 2021, 21:51:46 »
Efes in isi zor.... iyi bize denk gelmedi besiktas, hakemler cok kolluyor.... Kafayi yedirirlerdi bize
Sezon başından beri bu devam ediyor abi.
Neden acaba?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1582 : 20 Mayıs 2021, 03:43:32 »

Sezon başından beri her hava topuna çıkışında ihlal yapan Alperen'e ses etmeyen hakemler, daha serinin ilk maçında çat diye 'haklı bir kararla' ihlali bu kez çaldılar ve mesajı verdiler aslında. Maç içinde de Alperen'e, sezon genelinde herkese uyguladıkları standartı uyguladılar, sonuç ortada.

Beşiktaş'ın sezon genelinde 'gençlik dalgasına' hakemlerden aldığı esnekliği, Final Four'da şampiyonluk iddiası var diyerekten bu kez Anadolu Efes'in alması da anca Türkiye'de göreceğimiz bir durum. Beşiktaş, bu seriyi bizimle oynasa alıntıladığım mesajdaki gibi yine çıldırıyor olurduk düdükler nedeniyle. Biz onca yıl Final Four yaptık, üstüne şampiyon olduk ama böyle saygı görmedik. Bir şeyleri hakemlere ihale etmekten hoşlanmıyorum ancak söz konusu Fenerbahçe olunca net bir art niyet var. Biz, bu art niyetin önüne geçemiyorsak eğer, burada da yönetim zafiyeti var demektir.

Bizimkiler sadece lafla gaz alıyor, millet TBF'nin içine sızmış ve istediği gibi at koşturuyor.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #1583 : 20 Mayıs 2021, 07:22:58 »
Sezon başından beri her hava topuna çıkışında ihlal yapan Alperen'e ses etmeyen hakemler, daha serinin ilk maçında çat diye 'haklı bir kararla' ihlali bu kez çaldılar ve mesajı verdiler aslında. Maç içinde de Alperen'e, sezon genelinde herkese uyguladıkları standartı uyguladılar, sonuç ortada.

Beşiktaş'ın sezon genelinde 'gençlik dalgasına' hakemlerden aldığı esnekliği, Final Four'da şampiyonluk iddiası var diyerekten bu kez Anadolu Efes'in alması da anca Türkiye'de göreceğimiz bir durum. Beşiktaş, bu seriyi bizimle oynasa alıntıladığım mesajdaki gibi yine çıldırıyor olurduk düdükler nedeniyle. Biz onca yıl Final Four yaptık, üstüne şampiyon olduk ama böyle saygı görmedik. Bir şeyleri hakemlere ihale etmekten hoşlanmıyorum ancak söz konusu Fenerbahçe olunca net bir art niyet var. Biz, bu art niyetin önüne geçemiyorsak eğer, burada da yönetim zafiyeti var demektir.

Bizimkiler sadece lafla gaz alıyor, millet TBF'nin içine sızmış ve istediği gibi at koşturuyor.

Abi bence olay sadece lobi ya da hakem sempatisi degil. Maalesef pis pis menejerlik sirketlerinin kokusu var. Sezon boyu oyunculari parlatmak icin BJK'yi kolladilar, simdi Gergin Abi'leri ile aralari bozulmasin diye normale donuyorlar.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1584 : 20 Mayıs 2021, 07:48:20 »
Abi bence olay sadece lobi ya da hakem sempatisi degil. Maalesef pis pis menejerlik sirketlerinin kokusu var. Sezon boyu oyunculari parlatmak icin BJK'yi kolladilar, simdi Gergin Abi'leri ile aralari bozulmasin diye normale donuyorlar.

İşin menajerlik boyutunda %100 haklısın, ki orası daha vahim bir durum. Bazı BSL ve TBL'nin çoğu maçlarında ilk yarı-ikinci yarı manipülasyonu yapan menajerlik şirketi var. Bunun federasyona giden belgesi de var. Belgeyi sunan kişiyi avukat ordusu nezdinde kovup, ayağını denk aldıran bir federasyon varken, kimi kime şikayet edeceksin, o da var.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1585 : 20 Mayıs 2021, 08:03:38 »

Iyi tespit ... birde malum menajer/şahıs bu federasyon da abi konumunda ya ....

Bu kisim konudan alakasiz olacak ... affola... şu da gerçek... böyle bir destek olmasa belki bu kadar ozguven kazanamazdi bu gençler. Bu kadar gelisemezlerdi. Uzun vadede turk basketbolu icin ikinci iyi jenarasyonumuz geldi. Hem uzunlar hem de 2 numarada iyi isimler var. 1 ve 3 te de iyi isimler cikarsa yine iyi sonuclar gelebilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1586 : 20 Mayıs 2021, 08:06:27 »
İşin menajerlik boyutunda %100 haklısın, ki orası daha vahim bir durum. Bazı BSL ve TBL'nin çoğu maçlarında ilk yarı-ikinci yarı manipülasyonu yapan menajerlik şirketi var. Bunun federasyona giden belgesi de var. Belgeyi sunan kişiyi avukat ordusu nezdinde kovup, ayağını denk aldıran bir federasyon varken, kimi kime şikayet edeceksin, o da var.

Siz federasyonda çalıştınız değil mi.?

Hayır şunu anlamıyorum Ömer Onan ne yapar.Fenerbahçeli ama.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1587 : 20 Mayıs 2021, 08:18:29 »

Siz federasyonda çalıştınız değil mi.?

Hayır şunu anlamıyorum Ömer Onan ne yapar.Fenerbahçeli ama.

Tom abi, beni pelikancılarla karşı karşıya getirme :D Zamanında federasyonla bağı olan Overtime dergisinde ve yine onlara bağlı başka bir isimle yayın yapan internet sitesinde yazdım. Nereden baksan 12-13 yıl olacak. Şu an söylediklerimle, o dönem arasında bir bağlantı yok. O zamanlar gayet saf, her şeyin temiz olduğuna inanan, kendi halinde bir adamdım. Gerçi şimdi yine kendi halinde bir adamım ama saf değilim, her şeyin pisliğini görebiliyorum.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1588 : 20 Mayıs 2021, 08:26:04 »
Eğer bahsedilen oyuncuyu sırf yükselsin diye bu kadar kollama yapıyorlarsa,bence o oyuncunun kariyerine büyük bir darbe vuruyorlar.

Konu biz olunca,tüm hakemler direkt art niyetli hâle geliyor.Zaten GS-Afyon maçına falan bakarsanız,kimin ligte kalıp kalmayacağını,kimin play-off’da olacağını ve kimin şampiyon olacağını bu art niyetli grup belirliyor.

KSK maçında çok net doğrayacaklar bizi.Zaten dengesiz takımız ve bunun üstüne doğrarlarsa işimiz zorlaşır.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1589 : 20 Mayıs 2021, 08:31:18 »
Iyi tespit ... birde malum menajer/şahıs bu federasyon da abi konumunda ya ....

Bu kisim konudan alakasiz olacak ... affola... şu da gerçek... böyle bir destek olmasa belki bu kadar ozguven kazanamazdi bu gençler. Bu kadar gelisemezlerdi. Uzun vadede turk basketbolu icin ikinci iyi jenarasyonumuz geldi. Hem uzunlar hem de 2 numarada iyi isimler var. 1 ve 3 te de iyi isimler cikarsa yine iyi sonuclar gelebilir.
Son yazdığınız bölüme ben katılmıyorum abi.
Bir oyuncu hakederek gelişir,kollanarak değil.
Diyelim ki birisi NBA yaptı ve orada da karşısında LeBron falan var.Burada olduğu gibi düdükler çalınmıyor orada.Şimdi bu düdüklerle kendini geliştirmiş isimler orada direkt patlar bence.
Alperen yetenekli oyuncu ama hakemlerin ilk kez adil olarak düdük çaldığı maçta 20 dakika bile süre alamadı.Ama bizim ne tür bir organizasyon ile uğraştığımızı anlasınlar işte.Efes’in öyle bir lobisi var ki,her FB-Efes maçında doğranıyoruz.Federasyon başında sözde Fenerbahçeli var ama doğranan hep Fenerbahçe.Ne anladım ben bu işten?
Zaten lehimize karar versinler demiyorum ama bu kadar net doğramak çok büyük ayıptır.

Ercan Osmani ve Şeymus’u bir şekilde almalıyız.
FENERBAHÇE