Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 148126 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | BSL Playoff Final Serisi 2. Maç
« Yanıtla #2100 : 05 Haziran 2021, 22:46:10 »
Bence buradaki olumsuz yorumlar aşırı abartılı, koç Euroleague'de 15-2 yaptığı dönemde rüştünü ispat etmiştir. Koçu, sakatlıklar ve covid belası içinde takımının başında çıkamadığı CSKA serisini kaybettiği için eleştirmediğinize göre bu eleştiriler BSL playoffları nezdinde olsa gerek.. Vesely'nin sakatlıktan dönüşü, takımın kaptanı Melih'in vaziyeti, Pierre'in sakatlığı, F4'de toplam 38 dk da 38 sayı katkı aldıkları Sertaç ve ekstra işler yapan Larkin gibi yerli 2 oyuncu avantajları, koçun payının olmadığını düşündüğüm transfer hataları, koçun ilk sezonu olması gibi bir dünya faktör varken koça yöneltilen eleştirileri acımasız buluyorum. Eleştirilerden biri mesela oyuna seyirci kalıyor, müdahale etmiyor... Sizce hocanın ıskaladığı müdahale nedir diye sorsam yazılacaklar bilinmeyen önerilerden öteye geçmeyecektir. Hocanın elinde net opsiyonlar varmış da kullanmamamış gibi bu kadar kesin ifadelerle eleştirmenizi anlayamıyorum.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: Anadolu Efes:95 Fenerbahçe Beko:73 | BSL Playoff Final Serisi 2. Maç
« Yanıtla #2101 : 05 Haziran 2021, 22:52:20 »
Daha açık bir şekilde "sizi bu ligde istemiyoruz" deme şekli var mı, varsa bilen yazsın lütfen.

Gerçekten seneye maddi manevi Hidayet'in liginde yer almayalım, sonucu ne olursa olsun. Adriyatik ligine filan başvuru yapalım illa yerel bir ligde oynayacaksak.
Ne için söylüyorsunuz bunu ? Vesely nin ilk teknik yediği pozisyon dışında abartılacak bir şey olmadı bence aleyhinize.
Kulübün siyah ekran paylaşması falan ayrı bir rezalet, eziklik. Takimin kalitesi 2 seviye aşağıda, oyun içindeki mücadele, kazanma isteği,  oyun zekası hep geride.. Sonra kurallara göre %100 doğru uygulama (oyundan atılmalar için diyorum doğru diye, seksen tane faul kullanıp gene kenardan başlamaları doğru mu bilmuyorum) sonrasında siyah görüntü paylaşsan ne olur pembe paylaşsan ne...

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2102 : 05 Haziran 2021, 22:55:27 »
Efesten kimse atılmazdı.İyi adamlar öldüresiye yumruklayacak atıyorum.Mal mal bakılacak mı.Alın İlhan Bey delikanlıca takım arkadaşını savunuyorsun atılıyorsun.
Olayı başlatan da Melih. Hem faulu yapıyor ki sert faul, orada adamı öyle itmek normal değil , hem de topu adama fırlatıyor. Singleton vurmak istese vurabilirmiş, imkanı/fırsatı olmuş.  Kuralda girme, girersen atılırsın diyorsa itiraz niye ?

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2103 : 05 Haziran 2021, 22:57:15 »
Ne için söylüyorsunuz bunu ? Vesely nin ilk teknik yediği pozisyon dışında abartılacak bir şey olmadı bence aleyhinize.
Kulübün siyah ekran paylaşması falan ayrı bir rezalet, eziklik. Takimin kalitesi 2 seviye aşağıda, oyun içindeki mücadele, kazanma isteği,  oyun zekası hep geride.. Sonra kurallara göre %100 doğru uygulama (oyundan atılmalar için diyorum doğru diye, seksen tane faul kullanıp gene kenardan başlamaları doğru mu bilmuyorum) sonrasında siyah görüntü paylaşsan ne olur pembe paylaşsan ne...

Eyvallah ağbi de Singleton'ın Barthell'e yaptığı faul ne olacak. Adamın spor hayatı bitebilirdi, faul çalmadılar. Yanlış anlaşılmasın 30 maç yapalım 29'unu Efes alır, orada değilim.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2104 : 05 Haziran 2021, 22:57:36 »
Bu sene böyle geçti önümüzdeki seneye bakalım. Bu senenin etkisinden kurtulalım bir an önce.

Sağlıklı olamadık bir türlü. Tam iyi oynuyoruz dediğimiz EL normal sezon sonunda dağıldı takım.

Ali Koç, Sertaç Bey’e çok güveniyor ama ben şu maçta kavga esnasındaki tutumu dahil hiç profesyonel bulmuyorum. Ya gözümüzün önünde olmasın ya takımın bu şekilde dağılmasına engel olsun. Burada bir zaafiyet var...

Vesely, Nando, Guduriç ve Pierre bu takımın omurgası. Polonara takıma seviye atlatacak. Diğer transferler dengeli olursa bir daha böyle bir sezon yaşamayız... Umarım...
Eğer guard almazlarsa gene yaşarız. Elimizde messi var, ön libero oynatıyoruz, sonra da eleştiriyoruz. De colo ya yazık oluyor.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2105 : 05 Haziran 2021, 23:00:16 »
Eyvallah ağbi de Singleton'ın Barthell'e yaptığı faul ne olacak. Adamın spor hayatı bitebilirdi, faul çalmadılar. Yanlış anlaşılmasın 30 maç yapalım 29'unu Efes alır, orada değilim.
Hakemler kötüydü,  Micic e teknik verdikleri pozisyon mesela.. bu oyun sonrasında hakemde kabahat aramak en büyük hata olur.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2106 : 05 Haziran 2021, 23:01:25 »
maç sonu yorumlarda hoşuma giden bir yorum oldu
Şu kargaşada kimsenin Barthel’e yumruk atmaması beni üzdü !! demiş birisi :D

Bu hale geldik yani... Singleton'ın ittiği pozisyonda hasbelkader spor hayatı bitse sevincez yani... Sağduyuya davet ediyorum...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2107 : 05 Haziran 2021, 23:03:29 »
Hakemler kötüydü,  Micic e teknik verdikleri pozisyon mesela.. bu oyun sonrasında hakemde kabahat aramak en büyük hata olur.

Ağbi yok, tekrar yazıyorum, kesinlikle orada değilim. Diyorum ya 100 maç yapsak 99'unu alırlar. Sadece şunu soruyorum Singelton'ın Barthell'e yaptığı hareketi Vesely yapsa ne olurdu?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2108 : 05 Haziran 2021, 23:09:39 »
Bu hale geldik yani... Singleton'ın ittiği pozisyonda hasbelkader spor hayatı bitse sevincez yani... Sağduyuya davet ediyorum...
Singleton ile alakası nedir anlayamadım ama basketbol hayatı çoktan bitmiş

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2109 : 05 Haziran 2021, 23:14:19 »
Ağbi yok, tekrar yazıyorum, kesinlikle orada değilim. Diyorum ya 100 maç yapsak 99'unu alırlar. Sadece şunu soruyorum Singelton'ın Barthell'e yaptığı hareketi Vesely yapsa ne olurdu?
Teknik+itirazdan teknik ve oyun dışı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2110 : 05 Haziran 2021, 23:17:20 »
Efesin Avrupa şampiyonluğu sonrası yumuşama görüyorum yapmayın çok fena popoları kalktı seneye dahada azacaklar üvertür.Ondan çok iyi takım kurulmalı.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2021, 23:17:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2111 : 05 Haziran 2021, 23:18:39 »
Kutladık bitti tamam o kadar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2112 : 05 Haziran 2021, 23:23:29 »
Barthelin sakatlandığı pozisyonda kasti faul vardı kambura yatıyor.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #2113 : 05 Haziran 2021, 23:25:03 »
Hakemler kuralı doğru uygulamış da bilmem ne. Siz kafayı mı yediniz ya? Takım kötü diye hakem doğramalarını aklamaya çalışan kafa bu. Sahada 10 kişi kavga ediyor ve Efes’ten bir kişi bile sahanın içine girmiyor yani. Helal olsun be. Ergin de iyi koç zaten doping yapmadı abi. 2-0’dan 4-2 kaybediyorsan önce kendi takımına bakacaksın değil mi? Senin takımın kötü oynuyorsa ve yeteneksizse, karşı taraf kendisiyle ismi şikeye karışmış hakemle de oynar gerektiğinde doping de yapar. Her şey müstehak.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2114 : 05 Haziran 2021, 23:27:34 »
Barthelin sakatlandığı pozisyonda kasti faul vardı kambura yatıyor.

Geçtim kasti faulü, faul bile çalmadılar. Neyse gördüğüm kadarıyla bizim çok daha büyük sıkıntılarımız var camia olarak. Geçtim sakatlanmasını sopa falan yese mutlu olacak Fenerbahçeliler var. Rakip vurmuş, hakem düdük çalmış falan hikaye.