Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 148121 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Anadolu Efes:95 Fenerbahçe Beko:73 | BSL Playoff Final Serisi 2. Maç
« Yanıtla #2115 : 05 Haziran 2021, 23:47:11 »
Ali Koç yönetiminin günü kurtarmak için ucuz numaralara başvurmayı alışkanlık edinmesi beni de rahatsız ediyor. Bu vakte kadar gördüğüm kadarıyla yöneticilik yetenekleri sadece böyle anları yönetmekle sınırlı... 

Bu seride sonuçlar ne olursa olsun benim için sezonun en çok takdiri hakedeni De Colo'dur. Koç, Vesely, Guduric, Pierre, Tarık da sezonun genel değerlendirmesinde geçer not almayı garantilemiştir. Ancak Vesely ile devam etmemeliyiz diye düşünüyorum. Bütçe şartları gereği kontratının karşılığı büyük bir rol veriyoruz kendisine, Vesely ise işin sonunda bu yükün altından kalkamıyor. Bütçe artmayacağına göre yanına güçlü bir isim ekleyerek yükünü azaltamayacağız. Bu sebeple gelecek sezon kendisiyle devam etmemek bizim için daha isabetli olur gibi geliyor.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | BSL Playoff Final Serisi 2. Maç
« Yanıtla #2116 : 05 Haziran 2021, 23:56:35 »
Bence buradaki olumsuz yorumlar aşırı abartılı, koç Euroleague'de 15-2 yaptığı dönemde rüştünü ispat etmiştir. Koçu, sakatlıklar ve covid belası içinde takımının başında çıkamadığı CSKA serisini kaybettiği için eleştirmediğinize göre bu eleştiriler BSL playoffları nezdinde olsa gerek.. Vesely'nin sakatlıktan dönüşü, takımın kaptanı Melih'in vaziyeti, Pierre'in sakatlığı, F4'de toplam 38 dk da 38 sayı katkı aldıkları Sertaç ve ekstra işler yapan Larkin gibi yerli 2 oyuncu avantajları, koçun payının olmadığını düşündüğüm transfer hataları, koçun ilk sezonu olması gibi bir dünya faktör varken koça yöneltilen eleştirileri acımasız buluyorum. Eleştirilerden biri mesela oyuna seyirci kalıyor, müdahale etmiyor... Sizce hocanın ıskaladığı müdahale nedir diye sorsam yazılacaklar bilinmeyen önerilerden öteye geçmeyecektir. Hocanın elinde net opsiyonlar varmış da kullanmamamış gibi bu kadar kesin ifadelerle eleştirmenizi anlayamıyorum.
Ben mesela koçun ıskaladığı bir müdahale söyleyebilir miyim beğenirseniz: bence barthelin bomboş şutları bırakın sokmayı denemiyor bile olması koçun ıskaladığı bir müdahale. Koçumuz obradoviç olsa barthel o şutları sokamasa bile atmamazlık yapamaz. Koçun ıskaladığı şey vesely bu kadar kırılganken uzun olarak oquini kadroya almaması, diyebilirsiniz ki Efes kısalarla oynuyor o zaman da Perez yerine Brown u alsın. Allah rızası için söyler misiniz bugün perezin yerine eddie ulanovas ya da oquinin olması bize ne kaybettirirdi. Ben demiyorum ki bunlar olsa kazanırdık. Ben zaten Efes’e eleniyor diye kızmıyorum koça. Koça bu malzemeyi veren yönetim daha da suçlu. Ama kusura bakmayın bu tepkisizlik bu ruhsuzluk bu inançsızlık rahatsız ediyor beni. Bu forumda bir arkadaş söyledi kokoskov yönetiminde bir arpa boyu gelişen adam var mı? Tek suçlu koç değil tabi ama kusura bakmasın ordu kaybederse komutan masum olamaz
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2117 : 06 Haziran 2021, 00:11:43 »
Efes yeniyor Galatasaray çoşuyor.Twıtteri işgal ermişler.

Çevrimdışı igor the great

• Üye
« Yanıtla #2118 : 06 Haziran 2021, 00:38:06 »
Neden yahu? Ufuk nereden çıktı? Buradan arttırdığın bütçeyi ne yapacaksın??
Takımın kalitesi çok düşük Vesely ve de coloyu saymazsak. Ya adam akıllı kaliteli adam alalım ya da 5 milyon Euroluk takım kuralım demek istiyorum. Ben Koçu  iyi bir kimya oluşturduğunu dusunuyorum ama Perez, barthel filan 5 gömlek alt bu seviyele

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #2119 : 06 Haziran 2021, 00:40:57 »
Hakemler kötüydü,  Micic e teknik verdikleri pozisyon mesela.. bu oyun sonrasında hakemde kabahat aramak en büyük hata olur.
Tarık, micice faul yaptı micic top kaybetti teknik yedi
Jan'a çaldıkları ilk teknik hakemin tamamen ego tatmini
Jan'ın son aldığı teknik çok büyük ayıptır, takıma formaya ayıptır. Neyin şovu alkışlayıp5. almak.
Gücün yetmedi diye yenilip hakem hakem hakem Fenerbahçe'yi Trabzon spor moduna sokmayın.

Melih tribün şov yapıyor

Hakemler berbat komple kötüler. İzmir ksks 2 deplasmands lokum gibiydiler.

Takım ayırmaksızın kötüler çok kötü.

Bizim gücümüz yetmiyor öyle yetmiyor ki nereye saracağız şaşırdık. Eminim Jan da bundan etkilendi herif diğerlerine göre 4 gömlek iyi sanırım o da isyan ediyor. Ne yaparsa yapsın maçı kazanamayacalını biliyor kendisini kontrol edemiyor.
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #2120 : 06 Haziran 2021, 00:44:01 »
Booker neden istemezsin abi? Oyuncuyu senin kadar iyi tanımıyorum merak ettim. İstatistik üzerinden baktığımda iyi duruyor ama söz konusu Khimki olunca istatistik bakılmaz tabi
İstatistik üzerinden oyuncu mu değerlendirilir
Hamilton davarı da Eurocupın İstatistik olarak güzel işler yapan adamıydı
Booker Bayern v, Kmhkide izledik
Temiz hücum ediyor ama nr mücadele var ne mental güç ne de savunma. Ha gelsin atsın diyorsan mutlu eder ama ne kavgacı karakterdir ne de savunma yapar.
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | BSL Playoff Final Serisi 2. Maç
« Yanıtla #2121 : 06 Haziran 2021, 01:31:16 »
Ben mesela koçun ıskaladığı bir müdahale söyleyebilir miyim beğenirseniz: bence barthelin bomboş şutları bırakın sokmayı denemiyor bile olması koçun ıskaladığı bir müdahale. Koçumuz obradoviç olsa barthel o şutları sokamasa bile atmamazlık yapamaz. Koçun ıskaladığı şey vesely bu kadar kırılganken uzun olarak oquini kadroya almaması, diyebilirsiniz ki Efes kısalarla oynuyor o zaman da Perez yerine Brown u alsın. Allah rızası için söyler misiniz bugün perezin yerine eddie ulanovas ya da oquinin olması bize ne kaybettirirdi. Ben demiyorum ki bunlar olsa kazanırdık. Ben zaten Efes’e eleniyor diye kızmıyorum koça. Koça bu malzemeyi veren yönetim daha da suçlu. Ama kusura bakmayın bu tepkisizlik bu ruhsuzluk bu inançsızlık rahatsız ediyor beni. Bu forumda bir arkadaş söyledi kokoskov yönetiminde bir arpa boyu gelişen adam var mı? Tek suçlu koç değil tabi ama kusura bakmasın ordu kaybederse komutan masum olamaz
Nasıl bugün Perez'in varlığı yokluğuna eşitse aynı şeyleri saydığınız diğer her isim için de söylediğimiz maçlar oldu. O yüzden zaten iş olup bittikten üretilecek opsiyonların da net olmayacağını söyleyebiliyorum. Özgüvenini kaybettiği için şut denemeyen oyuncuya hocanın bağırıp çağırmaması için ise hocanın tarzı bu der geçeriz. Bunun oyuna bir faydasının olup olmayacağı da zaten ayrı bir tartışma konusudur. Tepkisizlik ve ruhsuzluk dediğiniz şey hocanın sadece bize yansıyan tarzından ibarettir. Belki sezon başında Obradovic deneyimimiz sonrası bu net bir eksiklikti. Ancak şuan için öyle görmüyorum çünkü hocanın mağlubiyetler serisinden sonra yerden yere vurduğumuz oyuncu grubuyla Euroleague'de yaptığı 15-2 serisine kıymet veriyorum. Hadi camianın genel durumuyla ilgili olumsuz faktörleri kesinliği olmaması sebebiyle koçu değerlendirken göz ardı etmiş olalım. Sezon sonu yaşanılan talihsizlikleri göz ardı edemeyeceğim. İyi hatırlayalım Obradovic döneminde bile böyle anlarda şapkadan tavşan çıkmadı. Geçen sezon ligde Efes, GS ve Ksk'ye karşı tek galibiyet alamamızda veya Barça, Real'den 30 sayı fark yememizde ruhsuzluk ve tepkisizlik ne kadar pay sahibiyse bugün de o kadar pay sahibidir. Taraftar avantajımızdan da yoksunuz.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 01:32:13 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2122 : 06 Haziran 2021, 02:36:37 »
5 milyon euroluk takımla fibada oynayamazsın.Öyle yada böyle efsane koç Obra ile belli seviyeye geldik.Bu seviye korunmaya çalışmalı.Peşinden gidilen oyuncularda güzel tabi ıslak imzalar atılmadan belli olmaz.Düzgün yerlere saldırılıyor.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2123 : 06 Haziran 2021, 03:09:52 »
Cska ve bu maç direk vesely e yazar ya. Lamı cimi yok.

Yanlış anlamayın bu maç vesely, koça takıma taraftara küfretti. Kolay olanı yapıp kaçtı ya.

Ya bi insan hiç mi kensini tutamaz.

Hiç mi el de kötü hakeme karşı oynamadık. Hiçmi bsl de bizi doğrayan hakeme karşı oynamadık.

İnsanda biraz hırs olur ya. Hakkın yendiğinde açarsın turboyu, topu ısırırsın. Bu ne ya rezillik.

Vesely nin yanına udohunu bulamazsak geçmiş olsun..

Abi efesinde bi çok maçını izliyorum. Larkine oynuyo karşı takım. 1 çeyrekte 2 faul çalıyolar. Adamı kovalarken tepki olaraak elini arkasına alıyo. Hucumda 2 tane 3 lük sokuyo diyoki öle g.te böle .....

Bu ne ya vallahi utandım ya izlerken.

Sen ağlaksan tekme vuran çok olur.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 03:11:06 Gönderen: oddrech »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2124 : 06 Haziran 2021, 10:31:17 »
Sertaç Bey Masterchefdeki şefe çok benziyor.Somer şef.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2021, 10:32:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2125 : 06 Haziran 2021, 11:37:36 »
Sertaç Bey Masterchefdeki şefe çok benziyor.Somer şef.
Bira konusundan sonra yeni gündemimiz belli oldu arkadaşlar :)

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2126 : 06 Haziran 2021, 11:43:48 »
Bira konusundan sonra yeni gündemimiz belli oldu arkadaşlar :)
Nasıl ki Efes boykotu bira muhabbetini ortaya çıkardıysa;muhtemelen bu da Somer Şef’ten en sevdiğimiz yemekler konusuna döner.
Ali Koç sayesinde maç dışında şeyler konuşmaya başladık :S :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2127 : 06 Haziran 2021, 12:03:19 »
Dün akşam sahada tam anlamıyla bir rezalet yaşandı. Fenerbahçe beko'nun gücü maalesef Efesi yenmeye yetmiyor. İlk yarı direniyorlar. Sonrası dagiliyorlar. Beyinlerinin düşündüğünü ayaklarına hukmedemiyor. Rakibin çirkef ve sert oyunu tam o sırada gücü yetmediği için fenerli oyuncuları kontrol dışına itiyor. Hakemlerde guclunun yanında oldukları için iş iyice zivanadan çıkıyor. Bir zamanlar Obra döneminde tam tersini rakiplere yaşattığı gibi. Tek çözüm var. Yüksek kalitede kadro. Buna da bütçe yetmez. Güçlü bir sponsor bulmak şart. BAŞKA YOLU YOK.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2128 : 06 Haziran 2021, 13:39:00 »
Cska ve bu maç direk vesely e yazar ya. Lamı cimi yok.

Yanlış anlamayın bu maç vesely, koça takıma taraftara küfretti. Kolay olanı yapıp kaçtı ya.

Ya bi insan hiç mi kensini tutamaz.

Hiç mi el de kötü hakeme karşı oynamadık. Hiçmi bsl de bizi doğrayan hakeme karşı oynamadık.

İnsanda biraz hırs olur ya. Hakkın yendiğinde açarsın turboyu, topu ısırırsın. Bu ne ya rezillik.

Vesely nin yanına udohunu bulamazsak geçmiş olsun..

Abi efesinde bi çok maçını izliyorum. Larkine oynuyo karşı takım. 1 çeyrekte 2 faul çalıyolar. Adamı kovalarken tepki olaraak elini arkasına alıyo. Hucumda 2 tane 3 lük sokuyo diyoki öle g.te böle .....

Bu ne ya vallahi utandım ya izlerken.

Sen ağlaksan tekme vuran çok olur.

Dün akşamı anladım da Allah aşkına CSKA maçını nasıl Vesely'e yazıyorsunuz, anlayamıyorum. Orada isyan etmese Lottarmoser çalmayacak mıydı beşinci faulü?

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2129 : 06 Haziran 2021, 14:01:21 »
Dün akşamı anladım da Allah aşkına CSKA maçını nasıl Vesely'e yazıyorsunuz, anlayamıyorum. Orada isyan etmese Lottarmoser çalmayacak mıydı beşinci faulü?

Cska 3. maçında yanlış faul çalındı diye teknik faulle bi senenin emeğini çöpe atmadı mı ?

Abi bi tek vesely faul problemine girdiğinde kesin atılıyo. Her tahrike oyunla cevap vermeyip teknik faulle cevap veren o değilmi?

Maçı geride götürelim 3 periyot 4 lediyse maçı bitirdiği bi maç hatırlıyonmu ?

Hangi maç faul problemine girdiğinde kendini sakınıp maçta kalmaya çalışıuo ?

Bsl de el de bi tek vesely e mi rahat faul çalıyolar ?

Ya bi kere vesely e yanlış fauller çalındığında oyunuyla cevap verdiği bi maç hatırlamıyorum.

Nabalım seviyoruz. Nabalım çok yetenekli. Nabalım böle biri