"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız iyisiyle kötüsüyle, işemesiyle sıçmasıyla sahada herkes bir şey yapıyor da Melih ne yapıyor allah aşkına? Takımın kaptanısın, lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsun, biraz sorumluluk al be arkadaş.37 yaşındaki Bobby Dixon'a helal olsun.
Melih de son haftalarda büyük düşüş var, sezona da fena başlamamıştı aslında ; performans dışında hal hareketlerinde de bir düşüş var . Yukarıda birisi demiş suratı sirke satıyor diye aynen öyle . Bir şeylerden memnun değil gibi
De colo nun olmadığı haftalarda daha fazla süre bekliyordu. Ama sorarlar adama, ne vaadettin ki ne alasın...
Tek derdimiz Melih olsun. Bu takimda melihin performansi sorunlar silsilesinde ilk 10a girmez. Melih takima geldigi seneden beri böyledir. Bazen cikar 5 6 tane üçlük atar ki euroleguede dahi mac kazandırdığı maclar olmuştur ve hemen övgüler dizilir en değerli turk yerli daha iyisi mi var diye, kimi zaman da su anki gibi bir dönem geçirir ve başlarız gömmeye. Melihin sayfasında en az 8-10 kere olmuştur bu dejavuTakimda kokoskov gibi etkisiz bir koc var, de colo ve vesely gibi bütçenin yarısını kaplayan ama çeyreği katki vermeyen adamlar var ve dahası hepsi birbirinden berbat bir suru vasat yabanci çöplüğü var. Valla benim Melih hiç aklıma bile gelmiyor.