Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 173999 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Büyükçekmece Basketbol-Fenerbahçe Beko | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #165 : 01 Aralık 2020, 22:09:55 »
Adamlar 7-0'lık seri ile maçı uzatmaya götürdüler, 9-0'lık seri ile de maçı aldılar, valla helal olsun.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #166 : 01 Aralık 2020, 22:10:18 »
:)

Efe bu maçta da anlamadıysan sloukas in farkını.... yorum yapamam....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #167 : 01 Aralık 2020, 22:13:13 »
Bu koc müsveddesi barca sonrasi kovulacakti.  Biz bisiy soyluyorsak boşuna söylemiyoruz. Yok sinirle, yok gazla vs denmiş bisiy degil. En aklı basinda hareket o mac sonrasi bu adamı ispanyada bırakmaktı. Yapmadılar. Avrupanin en elit takımlarından birisini yok etmeyi tercih ettiler. Bu takımda su anda formayı giyen oyuncular utanç verici. Hepsi birbirinden bok, rezil herifler. Bu sene gelen adamlarin birisini bile dusmanim olsa o takima almam. Zaten yalandan yere ligde namağlup gidiyorlardı. Patladilar. Hem de kendilerine yakisan en rezil sekilde. Ali koc bir kac tane daha cöp doldursun takima. Onun vizyonuna yakışır.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #168 : 01 Aralık 2020, 22:14:30 »
Tamam oynadık yenildik ama şartmıydı bugün olması.Çok uzun Zenit deplasmanınna gidilecek bir ara oynanabilirdi.Efes içte zaten eksik Kaf kafı yendi.Bu arada Aliye yapılan hareket centilmenlik dışı falan değildi hakem skandalıda unutulmasın.Çuvaldızı tabi batıracağız tabi ama tetikçi efes yanlısı hakemleri es geçmeyelim.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 22:15:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #169 : 01 Aralık 2020, 22:14:41 »
Efe bu maçta da anlamadıysan sloukas in farkını.... yorum yapamam....
abi sloukas zaten kat kat iyi oyuncu ama benim sloukas takıntım sezon sonu başarı/maaş üzerine.yoksa bu herifi başlarda beğeniyodum falan ama değil sloukas ukic’le bile kıyaslamam.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #170 : 01 Aralık 2020, 22:19:17 »
Tamam oynadık yenildik ama şartmıydı bugün olması.Çok uzun Zenit deplasmanınna gidilecek bir ara oynanabilirdi.Efes içte zaten eksik Kaf kafı yendi.Bu arada Aliye yapılan hareket centilmenlik dışı falan değildi hakem skandalıda unutulmasın

Lig sonuncusuna hakemin 1 karari yüzünden yeniliyorsak zaten yenilelim ....

Bu maç la hakemin alakası yok ... ne zaman one geçsek rahatlasak... top kaybıyla, kolay basketlerle oyuna soktuk adamları.....

Ben şahsen çizili oyun izledigimi düşünmüyorum... resmen bireysel yeteneklerle sayi beklenen bir takim....

Saydım 9 kere 3 luk çizgisinde top aldi vesely brown dan .... cunki aşağıda pozisyon alsa da bakmıyor arkadaş...
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 22:19:55 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #171 : 01 Aralık 2020, 22:20:22 »
Bu koc müsveddesi barca sonrasi kovulacakti.  Biz bisiy soyluyorsak boşuna söylemiyoruz. Yok sinirle, yok gazla vs denmiş bisiy degil. En aklı basinda hareket o mac sonrasi bu adamı ispanyada bırakmaktı. Yapmadılar. Avrupanin en elit takımlarından birisini yok etmeyi tercih ettiler. Bu takımda su anda formayı giyen oyuncular utanç verici. Hepsi birbirinden bok, rezil herifler. Bu sene gelen adamlarin birisini bile dusmanim olsa o takima almam. Zaten yalandan yere ligde namağlup gidiyorlardı. Patladilar. Hem de kendilerine yakisan en rezil sekilde. Ali koc bir kac tane daha cöp doldursun takima. Onun vizyonuna yakışır.

Futbola istiyor taraftar.Orda da bir sürü işi bitmiş yaşlı oyuncuyu aldılar.Lastik patladı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #172 : 01 Aralık 2020, 22:21:55 »
Lig sonuncusuna hakemin 1 karari yüzünden yeniliyorsak zaten yenilelim ....

Bu maç la hakemin alakası yok ... ne zaman one geçsek rahatlasak... top kaybıyla, kolay basketlerle oyuna soktuk adamları.....

Ben şahsen çizili oyun izledigimi düşünmüyorum... resmen bireysel yeteneklerle sayi beklenen bir takim....

Saydım 9 kere 3 luk çizgisinde top aldi vesely brown dan .... cunki aşağıda pozisyon alsa da bakmıyor arkadaş...

Hakemi yenme gibi lüksümüz yok.Bak Efes alıyordu Fethiye deplasmanında doğrandı evsahibi kötü oynadığın maçlar olur olacak.Ben yinede lig finaline inanıyorum takviyelerde önemli.Yani Fenerbahçemizin yetersizliğinin farkındayız ama bu bizi bağlar.Utanmaz hakem görüyor inceliyor yine çalıyor Ali o tipte adam değil.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 22:28:14 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #173 : 01 Aralık 2020, 22:24:48 »
Zenit’e yenilirsek radikal şeyler olur büyük ihtimalle.Takımdakilerin mutsuzluğu yüzlerinden okunuyo zaten.

Eğer olur da koç ayrılırsa orhun ene ya da ertuğrul erdoğan’a hazır olalım bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #174 : 01 Aralık 2020, 22:26:29 »
Zenit’e yenilirsek radikal şeyler olur büyük ihtimalle.Takımdakilerin mutsuzluğu yüzlerinden okunuyo zaten.

Eğer olur da koç ayrılırsa orhun ene ya da ertuğrul erdoğan’a hazır olalım bence.

O net zaten ağır favoriler.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #175 : 01 Aralık 2020, 22:31:47 »

Hakemi yenme gibi lüksümüz yok.Bak Efes alıyordu Fethiye deplasmanında doğrandı evsahibi kötü oynadığın maçlar olur olacak.Ben yinede lig finaline inanıyorum takviyelerde önemli.

Bu maçta 5 kere brown bey in kaybettiği top sonrasi ortaokul turnikesi attılar.... bir ikisini vermesen yeterdi. 10 sayi rakibe hediye ediyorsan ??? 

Ha bu arada yanlis anlasilmasin....sadece 5 kere kaybetmedi, ama direk sayi olarak dönen 5 defaydi... digerlerini hic saymiyorum yani.. onlarda en azindan sette savunma yaptik

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #176 : 01 Aralık 2020, 22:33:27 »
Bu maçta 5 kere brown bey in kaybettiği top sonrasi ortaokul turnikesi attılar.... bir ikisini vermesen yeterdi. 10 sayi rakibe hediye ediyorsan ??? 

Ha bu arada yanlis anlasilmasin....sadece 5 kere kaybetmedi, ama direk sayi olarak dönen 5 defaydi... digerlerini hic saymiyorum yani.. onlarda en azindan sette savunma yaptik

Brown ile hemen yollar ayrılmalı.İlk yarıda kadınlar Avrupaya baktım.Son 1.5 periyota baktım.Ve uzatma.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 22:33:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Büyükçekmece Basketbol:93 Fenerbahçe Beko:91 | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #177 : 01 Aralık 2020, 23:22:15 »
Maçı değerlendiren Igor Kokoskov, “Hayal kırıklığına uğradık. Kaybetmek çok kötü. Performanstan ve sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Bu maça iyi hazırlanarak gelmiştik, mücadele de ettik ama bu yeterli olmadı. 7 sayı öne geçip bu şekilde kaybetmek ve maçın en önemli noktasında oynadığımız gibi oynamak kabul edilebilir değil. Kırılma anlarını çok daha iyi oynamalı ve avantajımızı koruyarak maçı kazanmalıydık.” dedi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Büyükçekmece Basketbol:93 Fenerbahçe Beko:91 | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #178 : 02 Aralık 2020, 00:36:11 »
Israrla son topları Lorenzo sığırına kullandıran bir bostan korkuluğunu koç diye takımın başlına diken Gherardini'yi istifaya davet edecek bir yönetim ciddiyeti var mıdır kulübümüze; sanmıyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #179 : 02 Aralık 2020, 11:17:40 »
.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 12:03:23 Gönderen: ETIRYAK »