Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 175212 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Anadolu Efes:85 Fenerbahçe Beko:72 | BSL 14. Hafta
« Yanıtla #330 : 26 Aralık 2020, 17:01:42 »
Ben açıkçası hakemleri anlamıyorum. Arkadaş, De Colo var zaten maçı vereceği net belli, sen niye uğraşıyorsun aq?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #331 : 26 Aralık 2020, 17:05:27 »
De Colo the end.Yollanmalı.

Daha kaç hafta var ligin lideri şimdiden belli oldu.Zayıf ligimiz.Karşıyaka Biz ikincilik mücadelesi veririz.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 17:08:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko | BSL 14. Hafta
« Yanıtla #332 : 26 Aralık 2020, 17:07:40 »
Hakem yorumlarından başlayayım. Evet kötülerdi. Ama biz Avrupa Şampiyonu olduğumuz sene dahi saygı görmedik bu ülkede. Hülasa her zaman kötüler, Fenerbahçe isen güçlü olacaksın, hakemlerin de kafasına vuracaksın oyunun ile, Obradovicli dönem gibi. Güçlü olmak faslından devam edeyim, Efes kadro kalitesi olarak çok üstün bizden. Sen boş şutları sokamıyorsun, adamlar el üstünden soktukları üçlüklerle maçı bitirdiler. Basketbolun teknik kısmından çok anlamam. Ama yıllardır takip ettiğim için emin olduğum bir nokta var. Basketbol momentum oyunudur. Bazen tek bir kırılma ani dahi bütün maçın seyrini belirler. İkinci çeyreğin sonunda maçı bize getirebilecek olan sekansı yakaladık ama malum arkadaş sağolsun güzel sıçtı sıvadı ve momentum Efes'e geçti. Artık günah keçileri de yok bu takımda, yok efendim ona pas vermiyorlar, onu takımda istemiyorlar hikayelerinin dillendirileceği. Gerçek gün gibi ortada artık. Momentum dakikalarını oynamak için de basketbolun olmazsa olmazı playmaker lazımdır. Bizim oyun kurucumuz YOK! En temel problemimiz de bu kanaatimce. Mücadele eden oyunculara teşekkür ediyorum. Türkiye'deki anti-Fenerbahçe güruhunun milli takımı olan Efes camiasını da kutluyorum. Euroleague'de başarılarının devamını dilemiyorum. Javorlarla Lamonicalara toslayasınız...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #333 : 26 Aralık 2020, 17:08:37 »
Mart 2019'dan beri Efes'le yaptığımız,
3 normal sezonu maçını kaybettik.
Play-off finalini kaybettik.
3 EL maçının 2'sini kaybettik.
Cumhurbaşkanlığı maçını kaybettik.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #334 : 26 Aralık 2020, 17:09:42 »
Hakemlerin malum 2 pozisyon dışında çalmadığı fauller de cabası. Hakem üniformalarını çıkarsak altında Efes formasıyla karşılaşırdık eminim.

Pierre, Guduriç ve Tarık çok iyi. Guduriç beklediğimin üzerinde katkı veriyor takıma tam hazır olmamasına rağmen. Barthel de çok toparladı son zamanlar, helal olsun.

13 sayıyla yenildik ama en azından takım gibi oynadık ve savaştık. Her topa el sokmaya çalıştık, atladık, zipladik. Hakem faktörü ve bilhassa De Colo'nun dehşet formsuzluğu yüzünden kaybettik.

Murathanoğlu'nun dediği gibi Lorenzo ve Hamilton ayrılıyor sanırım takımdan. Guduriçten sonra sizelı ve delici bir 1 numara ile atletik bir 5 numara transferi gelirse çok farklı yerlere gelebilir bu takım. Takım olma olgusunu bu maçta gördüm ya, içim rahatladı biraz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #335 : 26 Aralık 2020, 17:11:13 »
Mart 2019'dan beri Efes'le yaptığımız,
3 normal sezonu maçını kaybettik.
Play-off finalini kaybettik.
3 EL maçının 2'sini kaybettik.
Cumhurbaşkanlığı maçını kaybettik.

Geçen yıl çok formsuzdu takım ama play-off yapsak nerelere gidecekti kimbilir.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 17:11:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #336 : 26 Aralık 2020, 17:34:22 »
bugün vesely tam sağlıklı olsaydı final four maçının öyle sonuçlanmayacağı belli oldu.hele de vesely’nin larkin karşısında kalıp blokladığı pozisyonda.ahh ah

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #337 : 26 Aralık 2020, 18:16:40 »
Valla mücadele edenlere helal olsun. Pierre yırttı kendini. Bence De Colo da müthiş transferdi hatta yıllardır basket şubesinin görmediği hazır yıldızdı. Umarım hala onu isteyen şampiyonluğa oynayan bir takım bulur. Bizi istemiyor gibi ruh hali. CSKAda oynadığı dönemdeki kayrılmaları görmedi, sürekli bir mücadelenin içinde olmak durumunda kaldı. Bu ona göre değilmiş deneyip gördük.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #338 : 26 Aralık 2020, 18:22:14 »
Antu futbola küçülmek yetmedi dahada ufalalım isteniyor.Beşiktaş gibi oluşum isteniyor.Gençler vasat daha vasat isimler yabancı.

Seneye içimden bir ses Kaliniç tekrar bize dönecek diyor. Ayrılmak istememiş kalmak istemiş.Datome Sloukasın aksine.His.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 18:30:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #339 : 26 Aralık 2020, 18:26:50 »
Kac haftadir ilk kez yenilgiye uzulmedim. Sonunda takim basketbolu hatirladi, biraz da olsa umut isigi gosterdiler....

Brown in verdigi zarar kendini iyice gostermis oldu. Perez sadece kenandan fazla sut atsa bile buyuk fark olusur sahada...

Nando kotu ama ... sut sokmaya basladikca toparlar gibi gozukuyor...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #340 : 26 Aralık 2020, 18:36:32 »
Antu futbola küçülmek yetmedi dahada ufalalım isteniyor.Beşiktaş gibi oluşum isteniyor.Gençler vasat daha vasat isimler yabancı.

Seneye içimden bir ses Kaliniç tekrar bize dönecek diyor. Ayrılmak istememiş kalmak istemiş.Datome Sloukasın aksine.His.
pierre varken gerek yok bence kalinice.üstelik ulanovas da seneye sözleşmeli.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #341 : 26 Aralık 2020, 19:02:23 »

Başarısızlık bağlamında kapatılacak bir şube var ise o da futbol şubesidir. Küme düşmemeye oynuyordu 2 sene öncesine kadar. İyi o zaman, bu dallamaların "siyaset destekli" Galatasaray kompleksleri yüzünden "spor kulübü" ibaresini kaldıralım, olsun bitsin. FFK olsun kulübün ismi. Cehalet her yerde başa bela, önce ülkenin içine sıçtı bu kafa şimdi de Fenerbahçe'nin canına okuyor...

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #342 : 26 Aralık 2020, 23:37:51 »
Obradovic hocamı ben de özlüyorum ve keşke geri gelse diyorum ama o başka bir konu.
Bura bazı arkadaşlar hakemler hep aynıydı ama Obradovic zamanında hakemi de yeniyorduk yazmışlar. Ben açıkçası pek öyle hatırlamıyorum.
Adi hakemler çetesi hep aynıydı ama özellikle Efes'e karşı hakemleri felan yendiğimiz yoktu çünkü hakemleri yenemezsin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #343 : 27 Aralık 2020, 00:52:33 »
Obradovic hocamı ben de özlüyorum ve keşke geri gelse diyorum ama o başka bir konu.
Bura bazı arkadaşlar hakemler hep aynıydı ama Obradovic zamanında hakemi de yeniyorduk yazmışlar. Ben açıkçası pek öyle hatırlamıyorum.
Adi hakemler çetesi hep aynıydı ama özellikle Efes'e karşı hakemleri felan yendiğimiz yoktu çünkü hakemleri yenemezsin.

Hakem çetesi aynıydı demek ibaresinden geçmişte de aynı haltları yedikleri sonucunu çıkarıyorum. Biz Efesi Türkiye'de Avrupa'da yeniyorduk Obra döneminde. Birincisi itiraz ettiğiniz şeyi anlamadım. İkincisi ise sen maç başından itibaren vurup geçersen 3 4 düdüğe bırakmazsın işi. Kastettiğim şey buydu. Daha net bir örnekle anlatmaya çalışayım. Son çeyrek başında 18 sayı farkı yakalarsan Olympiakos maçında Avrupa şampiyonu olursun. Yoksa Berlin ve Belgrad finallerinde olduğu gibi yerler adamı...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #344 : 27 Aralık 2020, 01:34:50 »
Ulan mecazi anlamda Efese mağlup oluyoruz hakem hatalarıda var diyoruz,Ahmet Ercanların cevap bölümünde bir sürü Galatasaraylı.Efes yeniyor her Efes yenilgisi ezeli rakibimizin taraftarları çıkıyor tek oyuncağınız baskette gitti diye gevrek gevrek mesajlar ilginç.Hakeme sığınmayınmış Efes ile uçurum varmış eee bla bla.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 01:36:19 Gönderen: Tom Hanks »