Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 163301 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko - Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1005 : 08 Şubat 2021, 16:34:52 »
bu hafta normalde türkiye kupası oynanacaktı kulüpler yoğun takvim,pandemi vs istemediler iptal oldu.yahu madem kulüpler bu hafta içinde ekstra maç oynamak istemedi neden hafta içi hafta sonu maç koyuyosunuz,ne değişti şimdi? aynı tas aynı hamam

hafta sonu maç yokmuş federasyonumuzdan özür diliyorum :D
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2021, 16:39:23 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1006 : 08 Şubat 2021, 19:21:27 »
Keşke oynansaydı Türkiye Kupası hazır formdayken

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko-Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1007 : 09 Şubat 2021, 00:37:07 »
Takım antrenmanında, 'Vesely oynarsa şöyle faul yapın ki daha da sinirlensin ve ortalık gerilsin' üstüne çalışma yaptıracak kadar düşük kadar karakterde bir adam Hakan Demir. Muhtemelen maç esnasında da her zamanki gibi hakemlerin üzerine oynayacaktır.

Temiz bir maç beklemiyorum, kasıtlı sertlik yapacaklardır. Berk Uğurlu haricinde de ana rotasyonda iyi niyetle hareket edecek oyuncuları olmayacak. Bu takımın benchi de sadece Fenerbahçe maçlarında kuduruyor. Bu maçta da değişen bir şey olmayacak.

Biz ne kadar yazarsak yazalım yazdığımızla kalırız. Sertaç Bey'in artık olay olduktan sonra gaz almak için açıklama yapması yerine kalan bölümde bu tür çirkefliklerin olmamasını sağlaması lazım.

Dyshawn Pierre, Gaziantep maçında rakip oyuncuların kasıtlı sertlik uyguladığını söylüyor (yakın çevresine diyelim) ki niye yalan söyleyesin? Üst üste 2-3 pozisyonunda bilinçli şekilde vurmuşlar. Bizim oyuncularımız deneme tahtası değil arkadaş, çıkıp buna lafla değil, doğrudan etki edecek şekilde bir müdahale yapılması şart.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2021, 00:39:09 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1008 : 09 Şubat 2021, 00:48:20 »
Çok çok sert oynuyorlar bize.Bu basketbol sertliği normları içinde kalan sertlik değil.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1009 : 09 Şubat 2021, 10:37:58 »
Takım antrenmanında, 'Vesely oynarsa şöyle faul yapın ki daha da sinirlensin ve ortalık gerilsin' üstüne çalışma yaptıracak kadar düşük kadar karakterde bir adam Hakan Demir. Muhtemelen maç esnasında da her zamanki gibi hakemlerin üzerine oynayacaktır.

Temiz bir maç beklemiyorum, kasıtlı sertlik yapacaklardır. Berk Uğurlu haricinde de ana rotasyonda iyi niyetle hareket edecek oyuncuları olmayacak. Bu takımın benchi de sadece Fenerbahçe maçlarında kuduruyor. Bu maçta da değişen bir şey olmayacak.

Biz ne kadar yazarsak yazalım yazdığımızla kalırız. Sertaç Bey'in artık olay olduktan sonra gaz almak için açıklama yapması yerine kalan bölümde bu tür çirkefliklerin olmamasını sağlaması lazım.

Dyshawn Pierre, Gaziantep maçında rakip oyuncuların kasıtlı sertlik uyguladığını söylüyor (yakın çevresine diyelim) ki niye yalan söyleyesin? Üst üste 2-3 pozisyonunda bilinçli şekilde vurmuşlar. Bizim oyuncularımız deneme tahtası değil arkadaş, çıkıp buna lafla değil, doğrudan etki edecek şekilde bir müdahale yapılması şart.

aylardır söylüyorum testi kirilmadan müdahele edilmesi şart igor bey buna uyandı Petkim maçı başında hemen müdahale etti hakem sürüsüne ama bunu yönetim bazında ve yüksek dozda yapılması şart

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1010 : 09 Şubat 2021, 11:45:16 »
Reyizler (De Colo,Guduric,Vesely,Pierre) oynamasın bence. Hatta normal sezonun geri kalanında hiç oynamasınlar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1011 : 09 Şubat 2021, 14:39:54 »
Bence hem mali anlamda, hem de takim sağlığı anlamında turkiye liginde kalmanın artisi eksisi yeniden değerlendirilmeli. Eger kazançlar arttirilamiyorsa, en azından normal sezonda (ana takimin antrenman gereken oyuncuları disinda) rotasyonu koruyacak bir çözüm aranmalı. Belki bir pilot (ikinci ligden olabilir) bir takimla ortaklığa giderek, ya da genç takim kurularak playyoff lara kadar euroleage takımı ayrılabilir... başka lig konusunu yazan arkadaslar var ama bu turk basketboluna cok zarar verir...

Bu en kotu federasyona mesaj olur...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1012 : 09 Şubat 2021, 14:43:53 »
Bence hem mali anlamda, hem de takim sağlığı anlamında turkiye liginde kalmanın artisi eksisi yeniden değerlendirilmeli. Eger kazançlar arttirilamiyorsa, en azından normal sezonda (ana takimin antrenman gereken oyuncuları disinda) rotasyonu koruyacak bir çözüm aranmalı. Belki bir pilot (ikinci ligden olabilir) bir takimla ortaklığa giderek, ya da genç takim kurularak playyoff lara kadar euroleage takımı ayrılabilir... başka lig konusunu yazan arkadaslar var ama bu turk basketboluna cok zarar verir...

Bu en kotu federasyona mesaj olur...

olympiacos, 2.ligde dediğin şekilde genç takımı ile mücadele ediyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1013 : 10 Şubat 2021, 11:58:17 »
Vesely, De Colo ve Bogdanovic'in Efes ve Galatasaray maçı dışında, play-off'lara değin hiçbir TBSL maçında forma giymesini istemiyorum.Doğru da bulmuyorum. Kalan kontenjanda diğerleri sırayla dinlenme rotasyonuna girsin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1014 : 10 Şubat 2021, 11:59:40 »
Guduriç olmasın :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1015 : 10 Şubat 2021, 12:51:05 »
aylardır söylüyorum testi kirilmadan müdahele edilmesi şart igor bey buna uyandı Petkim maçı başında hemen müdahale etti hakem sürüsüne ama bunu yönetim bazında ve yüksek dozda yapılması şart

Abi, bizim genlerimize işlemiş testinin kırılmasını beklemek. Maalesef, burası için demiyorum, genel olarak taraftarımız da fazlaca ılımlı hale geldi bazı konularda. Eskiden bir oyuncu, Fenerbahçe'ye karşı bir şey yaparken iki kere düşünürdü. Şimdi taraftar tepkisi bazında da o sertlik kalmadı.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1016 : 10 Şubat 2021, 12:51:23 »
en kıymetlilerimiz oynamasın, 20 sayı fark yiyelim, umurumuzda da olmasın. akoon 30+ atar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1017 : 10 Şubat 2021, 13:13:26 »
Abi, bizim genlerimize işlemiş testinin kırılmasını beklemek. Maalesef, burası için demiyorum, genel olarak taraftarımız da fazlaca ılımlı hale geldi bazı konularda. Eskiden bir oyuncu, Fenerbahçe'ye karşı bir şey yaparken iki kere düşünürdü. Şimdi taraftar tepkisi bazında da o sertlik kalmadı.

Seyirci de olmadigindan iyice costular.... kimsenin sahaya girmesinden korkulari yok.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1018 : 10 Şubat 2021, 13:21:46 »
Vesely, De Colo ve Bogdanovic'in Efes ve Galatasaray maçı dışında, play-off'lara değin hiçbir TBSL maçında forma giymesini istemiyorum.Doğru da bulmuyorum. Kalan kontenjanda diğerleri sırayla dinlenme rotasyonuna girsin.

demek artık guduric o aşamaya gelmiş bogdanovic mertebesi :) freud sürçmesi.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1019 : 10 Şubat 2021, 15:03:32 »
tivibu go uygulamasından izliyorum lig maçlarını,bilgisayardan nası izleyebilirim kullanan var mı?