Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 174732 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko:99 Türk Telekom:77 | BSL 23. Hafta
« Yanıtla #1155 : 07 Mart 2021, 22:15:22 »
Melih... Sen dinlen abi biraz daha yaaa. 

Melihsiz Fenerbahçe, her yeni gün yeniden açan gül kokulu bir çiçek gibi. Melih'in olmadığı maçlarda rotasyon kendine geldi, ben bunu Kenan açısından falan söylemiyorum. Onu oynatalım derdi olmadığı için dişliler yerine oturuyor.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1156 : 07 Mart 2021, 22:15:46 »
Wiltjer zamanında Olympiacos'ta EL oynadı. Orada yapamayan, bizde hiç olmaz. Denenmiş olmamış bir adamdan cevher gibi bahsetmeyi anlamıyorum. Eurocup oyuncusundan EL oyuncusu olmaz.

Maça gelirsek, yıldız oyuncumuz Ulanovas'ı dinlendirmemiz önemliydi. Böylece ilk EL maçında 0 sayı çekecek enerjiyi elde etmiş oldu.

Haftaiçindeki sakatlığının izleri devam ediyorsa o nedenle kadroya alınmamıştır diye tahmin ediyorum. Pierre yerine ben de Ulanovas'ı beklerdim kadroda. Böyle maçlarda Pierre rakiple her atraksiyona girdiğinde ödüm kopuyor ters mers düşecek diye, malum fazla cengaver bir arkadaş.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1157 : 07 Mart 2021, 22:22:14 »
Melihsiz Fenerbahçe, her yeni gün yeniden açan gül kokulu bir çiçek gibi. Melih'in olmadığı maçlarda rotasyon kendine geldi, ben bunu Kenan açısından falan söylemiyorum. Onu oynatalım derdi olmadığı için dişliler yerine oturuyor.
Öyle bir derdimiz mi var bizim?
Kendisinin formayı hakederek alması gerekmez mi? Kim bu adam? Sembolik simgeler bu tür aksiyonlar mı gerektiriyor?
Kenan hakediyorsa oynasın ve bunda sorun yok.Herhangi bir oyuncu formayı hakediyorsa oynar.

@CanCan,bu nasıl bir mantık abi.Basketbolda gelişme diye bir şey var.Adam çok net Eurolig seviyesinde katkı verecek oyuncu.Eddie oynuyorsa,Wiljter’de oynar.

Bence Wiljter gibi patlayıcı bir uzun skoreri kenardan getirmek avantaj her zaman için.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1158 : 07 Mart 2021, 22:24:32 »
Öyle bir derdimiz mi var bizim?
Kendisinin formayı hakederek alması gerekmez mi? Kim bu adam? Sembolik simgeler bu tür aksiyonlar mı gerektiriyor?
Kenan hakediyorsa oynasın ve bunda sorun yok.Herhangi bir oyuncu formayı hakediyorsa oynar.

Galatasaray'da Göksenin, Fenerbahçe'de Melih.. Bu ikili, taraftara oynayıp sembol oyuncuyum ayağına her şartta süresini bir şekilde garanti ediyor. Ha Göksenin ve Galatasaray bizim umrumuzda değil, halleri ortada ama Fenerbahçe'nin bu sapkınlıktan kurtulması lazım.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1159 : 07 Mart 2021, 22:27:40 »
Valla Melih sezon sonuna kadar kadroya girmese, hatırlayıp da "ah be Melih bu maçta olsa bu kadar zorlanmazdık" diyecek bir kimsenin olduğunu hiç sanmıyorum. Tamamen kayboldu gitti ve artık bu saatten sonra anlamlı katkı vermesi de pek kolay değil.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1160 : 07 Mart 2021, 22:28:45 »
Galatasaray'da Göksenin, Fenerbahçe'de Melih.. Bu ikili, taraftara oynayıp sembol oyuncuyum ayağına her şartta süresini bir şekilde garanti ediyor. Ha Göksenin ve Galatasaray bizim umrumuzda değil, halleri ortada ama Fenerbahçe'nin bu sapkınlıktan kurtulması lazım.
Ki bir şekilde Türkiye’de spor kulüpleri arasında en profesyonel olduğu bir ekip bunları yapmamalı.

Telekom maçı çok iyiydi.Kenan’da Türkiye liginde katkı verecek ve böylece rotasyon yapabilelim.

Kokoskov hocamdan beklemezdim böyle sapkınlıklar... Casey hocam gibi adalet dağıtamıyor sanırım :(
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1161 : 07 Mart 2021, 22:30:34 »

Konu maçtan çok alakasız bi noktaya geldi ama göksenin isimli oyuncu gs nin kaptanı olmasa bırak milli takıma girmeyi antrenmanını izlemeye bile giremez. Ama gs li abileri sağolsun onu bi şekilde 12kişilik a milli takım kadrosuna aldırıyo...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1162 : 07 Mart 2021, 22:41:01 »

@CanCan[/url],bu nasıl bir mantık abi.Basketbolda gelişme diye bir şey var.Adam çok net Eurolig seviyesinde katkı verecek oyuncu.Eddie oynuyorsa,Wiljter’de oynar.

Bence Wiljter gibi patlayıcı bir uzun skoreri kenardan getirmek avantaj her zaman için.

Pardon kardeşim, nasıl bir mantık benimki haklısın, sen 23 senenin tecrübesi ile uyarınca kendime geldim bir anda...

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1163 : 07 Mart 2021, 22:46:15 »
Pardon kardeşim, nasıl bir mantık benimki haklısın, sen 23 senenin tecrübesi ile uyarınca kendime geldim bir anda...
Seneye Eurolig’te görünce Wiljter’ı tekrar kendine gelirsin.

Avrupa basketbolu değişime gidiyor ve atıcı uzunların değeri gittikçe artacak.Wiljter NBA’de bile bu şutuyla bile iş yapacak adam.Ver Casey’in eline en az 10 sayı ortalama tutturur.
Adam temiz şutör olduğu için her takımda iş yapar.Shaq McKissic,Jekiri,muhtemelen Jaiteh,Birch,Purchell,Harrison,Higgins ve adını sayamadığım nice oyuncu.Hepsi ben EL oyuncusuyum diyordu ve Wiljter’de çok net EL oyuncusu.
Ergin elindeki hurdalık olunca hemen çöker merak etme.
FENERBAHÇE

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1164 : 07 Mart 2021, 22:52:16 »
Seneye Eurolig’te görünce Wiljter’ı tekrar kendine gelirsin.

Avrupa basketbolu değişime gidiyor ve atıcı uzunların değeri gittikçe artacak.Wiljter NBA’de bile bu şutuyla bile iş yapacak adam.Ver Casey’in eline en az 10 sayı ortalama tutturur.
Adam temiz şutör olduğu için her takımda iş yapar.Shaq McKissic,Jekiri,muhtemelen Jaiteh,Birch,Purchell,Harrison,Higgins ve adını sayamadığım nice oyuncu.Hepsi ben EL oyuncusuyum diyordu ve Wiljter’de çok net EL oyuncusu.
Ergin elindeki hurdalık olunca hemen çöker merak etme.

Wiltjer   : Bir zamanlar fakir ama gururlu bir Eurocup oyuncusu vardı hatırladın mı ? Bak şimdi EL'de oynuyorum.
CanCan : Ben sana EL'de oynayamazsın demedim Wiltjer, ben sana EL oyuncusu olamazsın dedim...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1165 : 07 Mart 2021, 23:22:16 »
Euroleague topçusu diye bir deyim çıktı son dönemlerde neyse bu eurolague topçusu. Euroleaguede oynayan 18 takımın yaklaşık 200 oyuncusu farklı bir evrende mi geliyor. Görüyoruz işte her hafta izliyoruz. CSKA çıkıp telekomdaki eriki direkt alabiliyor. Wiljters şu anda eurolaguede oynayan çoğu forvetten daha iyi durumda.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1166 : 07 Mart 2021, 23:23:57 »
Euroleague topçusu diye bir deyim çıktı son dönemlerde neyse bu eurolague topçusu. Euroleaguede oynayan 18 takımın yaklaşık 200 oyuncusu farklı bir evrende mi geliyor. Görüyoruz işte her hafta izliyoruz. CSKA çıkıp telekomdaki eriki direkt alabiliyor. Wiljters şu anda eurolaguede oynayan çoğu forvetten daha iyi durumda.

Eric gibi molozu alanin aklina sasayim ne diyeyim ki...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1167 : 07 Mart 2021, 23:34:12 »
Wiltjer bana, EL sahnesine Cska ile çıkan, Ergin ile tutturamayan, şimdide Baskonya ile devam eden Alec Petersı andırıyor. Hatta bir iki tık altı Brock Motumu...

Bu adamların isimlerini aynı küfede anmamın sebebi: Hepsi iyi atıcı, pozisyon hazırla sana dünyaları atarlar. İş biraz sertliğe geldi mi pek ortalarda görünmezler.

Eddie nin takımda kalmak için savunmada nasıl yırtındığını görünce, yerine bakılan adamdan ne beklendiği çok açık...

PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1168 : 08 Mart 2021, 12:00:41 »
Eric gibi molozu alanin aklina sasayim ne diyeyim ki...
o gene iyi, bir de Tyus gibisi alan var :)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1169 : 08 Mart 2021, 12:10:01 »
Oyuncu yetenekli ve karakterli olsun da gerisi halledilir bence. Wiljter'in karakterini bilmem ama yetenekli olduğu açık. Savunması,sertliği zayıf ise halledilir. Eddie dört numarada sürekli kendinden sert ve uzun rakiplere karşı paralanıyor resmen. Ulanovas zaten kazma. Wiljter eldekilere kıyasla daha iyi duruyor.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2021, 12:10:24 Gönderen: Zoltan Gera »