Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague Kadınlar 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 103338 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Euroleague Kadınlar 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #690 : 19 Mart 2021, 20:21:50 »
Thomasin o kaçırdığı turnikeyi ibreti alem diye izletmek lazim herkese. Wnbade final oynayan takimin guardi bu. O.turnikeyi kaçıran oyuncuyu falakaya yatırıp eşek sudan gelene kadar döveceksin.

Buna mı taktınız.Kadınlarda en çok kaçan şey boş turnikedir.Esas tuğçe 10 sayı olacakken 2 faul kaçırdı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #691 : 19 Mart 2021, 20:24:25 »
Koç takımı sakladı gibi geldi bana underdog olayı.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #692 : 19 Mart 2021, 20:24:55 »

Buna mı taktınız.Kadınlarda en çok kaçan şey boş turnikedir.Esas tuğçe 10 sayı olacakken 2 faul kaçırdı.
abi bomboş turnike ya.2017 de böyle bi şeyden canımız yanmışken takılmak buna doğal.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #693 : 19 Mart 2021, 20:33:06 »
Sadece son çeyreği izlemek için zamanım oldu. 4 sayı attık  :) İlk maçtaki farkın verdiği konsantrasyon kaybı diye düşünüyorum.

Diğer taraftan Victor Lapena İngilizce’si: Taktik tahtasına bir şeyler çizerken; “This, you, ok?” Sonra da diyor ki “Do you understand??” Telaffuzu da berbat. Jasmine Thomas boş boş bakıyor etrafa. Anlamadığı besbelli. Tercüman kullanması için kimse bir şey söylemedi mi acaba.

Bu adam FIBA yılın koçu seçilmiş. Demek İngilizce bilse Woman NBA yapacak.

Eka’yı takip etmedim bu sezon. Ancak konuşulanlardan anladığım Alina, Michael Jordan performansı sergilemezse işimiz zor.
Katılıyorum özellikle bu hoca getirldiğinde Euroleleague tecrübesinden getirildiği söylendi tercüme eksikliğide varsa bunu biz değil takımı kuranlar düşünmesi gerekir.
Menejer demek hoca taktik verirken ellerini kalçasına kavuşturup takıma sırtını dönmek değildir. Gerekirse o taktiğin içinde sende olacaksın hocanın anlatımındaki eksikleri tamamlayacaksın. Didemden kurtulduk derken daha kötüsünü nerden buluyoruz.
Sen final foura kalacaksın onun için yararlı transferle takviye yapacağına Laura Nicholls u getiriyorsun Eka nın karşısında ne bekleniyor anlamıyorım. Biri bize açıklamalı. Utanmadan eski oyuncumuz bize güç katacak diyorlar. Gördük yine gördük bedavayamı aldılar hiç almayın

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #694 : 19 Mart 2021, 20:34:11 »
Seyircisiz zaten gerek yok Rusyada olur.Maçı saldık çünkü sana savunma yapma imkanı vermeyen 3'lü vardı sahada.Bir yerde bende olsam bırakırım ben ekranda onlarca inen baltaları gördüm.

Bu arada koçun az oturması lazım çok geriyor takımı ayakta sürekli geziyor Obra bile otururdu.

Rusya'da olursa seyircili olur, her maça seyirci alıyorlar.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #695 : 19 Mart 2021, 20:36:51 »
Bu takımın kapasitesi lig şampiyonluğu+Euroleague final four'u, bunları yaptıkları zaman kadro kalitesinin gereği yerine geldi derim. UMMC maçına gelince bu maçı 30 sayıyla kazansaydık yine favori biz olmayacaktık, ama ne olursa olsun onları yenecek bir takım olacaksa da o biziz. Ne diyelim inşallah bizim iyi günümüze onların kötü gününe denk gelir.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #696 : 19 Mart 2021, 20:38:07 »
Ben başka maç izledim sanırım bütün oyuncular eleştiriliyor ama Kia Vaughn  hakkında bir yorum bile görmedim.
Bu takımın pota altı sıfır.
Maçın kaybedilmesinin sebebi   Kia Vaugh'un bu kadar kötü oynaması buna rağmen sahada kalması ve karşında oynayan Mercedesin bu sayade yıldızlaşması.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 20:39:29 Gönderen: ayhançınar »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #697 : 19 Mart 2021, 20:40:47 »
Kadın maçlarında biz erkekler testestoron gömleğini çıkarmalı empati yapmalıyız.Kadın sporcuların ruh dünyası ile erkeklerin ayrı.Iagupova bile garipti bugün.Tebrik ediyorum takımı.

Ezeli rakibin iyi kadrosu var kendi çapında boş hanımlar değil.Pelin ilk maçtan hırs yapmış çok etkili oynadı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #698 : 19 Mart 2021, 20:41:57 »
Ben başka maç izledim sanırım bütün oyuncular eleştiriliyor ama Kia Vaughn  hakkında bir yorum bile görmedim.
Bu takımın pota altı sıfır.
Maçın kaybedilmesinin sebebi   Kia Vaugh'un bu kadar kötü oynaması buna rağmen sahada kalması ve karşında oynayan Mercedesin bu sayade yıldızlaşması.

Çıkan ucuz fauller düşürdü ilk maçta iyiydi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #699 : 19 Mart 2021, 20:47:26 »
Benim bu mactan sonra şevkim kırıldı. Ozellikle mcbride'i izledikten sonra. Bir oyuncu kotu oynayabilir, şutları gitmeyebilir ama kotu tercih yapma hakkı yok. Butun takimi oyundan düşürme hakki yok. Ilk yarıda kaçırdığı turnike de kafasının macta olmadığının kanıtı. Cok özel kişisel bir nedeni yoksa  İmkanım olsa biraz olsun umudumu yeşertecekse ve yerine de birisini alabileceksem hemen gönderirim. Cok ciddiyim. F4te de aynısını yaparsa bu kadın tarihe geçen bir skor aliriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #700 : 19 Mart 2021, 20:51:09 »
Benim bu mactan sonra şevkim kırıldı. Ozellikle mcbride'i izledikten sonra. Bir oyuncu kotu oynayabilir, şutları gitmeyebilir ama kotu tercih yapma hakkı yok. Butun takimi oyundan düşürme hakki yok. Ilk yarıda kaçırdığı turnike de kafasının macta olmadığının kanıtı. Cok özel kişisel bir nedeni yoksa  İmkanım olsa biraz olsun umudumu yeşertecekse ve yerine de birisini alabileceksem hemen gönderirim. Cok ciddiyim. F4te de aynısını yaparsa bu kadın tarihe geçen bir skor aliriz.

Öteden beri sıkıntılı oyuncu denir giremedi oyuna bence.Ama kötü inişli çıkışlı oyunu tek ona bağlamakta haksızlık.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #701 : 19 Mart 2021, 20:53:29 »
Bu arada macin son 6 dakika 45 saniyesi 17-0 bitti. Evet saka degil, gercek. Tek bir basket atamadan 17-0. Bunu da yapan takim gs
Kadinlar fark da yeseler asla bizden az mucadele etmiyorlar. Su gsnin ruhunun yarisi yok bizde. Bizdeki kadro ve imkan onlarda olsa %90 Avrupa şampiyonu olurlar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #702 : 19 Mart 2021, 20:56:53 »

Öteden beri sıkıntılı oyuncu denir giremedi oyuna bence.Ama kötü inişli çıkışlı oyunu tek ona bağlamakta haksızlık.
Ben tek ona bağlamiyorum. Thomas da onla yarisirdi bugun. Koc ise tam felaket. Iste bu korkunc üçlü elbirligi ile 2 dk daha olsa spor tarihinin en utanç verici sonucunu alıp takimi elendirecekti. Şaka maka 17 sayi ilk mac avantaji varken ve son çeyreğe de  7 sayi önde girmisken elendireceklerdi bizi. Simdi gidip kutlama yapsınlar turu gectik diye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #703 : 19 Mart 2021, 20:57:10 »
Bu arada macin son 6 dakika 45 saniyesi 17-0 bitti. Evet saka degil, gercek. Tek bir basket atamadan 17-0. Bunu da yapan takim gs
Kadinlar fark da yeseler asla bizden az mucadele etmiyorlar. Su gsnin ruhunun yarisi yok bizde. Bizdeki kadro ve imkan onlarda olsa %90 Avrupa şampiyonu olurlar.

Oldular zaten.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #704 : 19 Mart 2021, 20:57:34 »
Katılıyorum. Bütçeleri bizden çok daha az , kadroları bu sene içinde gelen giden oyuncular ile yeniden kuruldu .Bunlara rağmen bu oyun,bu mücadele ve bu skor geçekten izahı yok
« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 20:58:01 Gönderen: ayhançınar »