Egonu'nun ismini kimse bilmezken yıllar önce söylemiştim ben burada. Bana göre bayan voleybolun en dominant ismi şu an. Şimdi tabi çok zor. Ancak MAA ilk geldiği yıllar gibi bonservise basıp parayı alacak ki öyle. Tabi bundan önce MAA gelecek ki o da zannetmiyorum. Ali Koç'un devreye girip ikna etmesi lazım. Tartışmasız avrupayı kasıp kavuracakken bir şike kumpası nedeniyle takım dağıldı. Şimdiye 4-5 avrupa şampiyonluğu gelir ve Zu, Bosko, Rasic,Larson gibi isimler de bizde oynuyor olurdu. Ali Koç tüm konsantrasyonunu futbola vermiş durumda, diğer sporlar şu an ikinci planda. Zaten erkek basketbolun durumu da ortada. O nedenle Vakıf ve Eczacı dominasyonunu kırmak ancak sponsor desteği ile olur. Tabi bana göre Conegliano bunların ikisinde de iyi durumda. O da ayrı mesele. Stysiak Gui'nin de istediği bir isimdi. Zaten Gui istiyorsa boş değildir. Esasında isteyen kızar isteyen sevinir ama bence antrenör olarak Gui'yi getirmek lazım takımın başına.
Kızılacak durum ne ki abi,ben gayette isterim gelmesini şahsen,gerçi ben herkesi isterim antrenör olarak şu an,yeter ki terzic gitsin,başka da bir şey istemiyorum

.Gazetta dello sport'un bir haberine göre italya'da 400.000 euroyla en çok maaş alan oyuncu egonu.Miha'yla Vargas'ın şu an için yıllık maliyetleri 1300-1400k ya yakın civarda desek,onlardan vazgeçip oradan gelecek paranın büyük bir çoğunluğunu sadece Egonu'ya ayırsan gayet rakipsiz bir şekilde getirirsin zaten.Yani eczacı ve vakıfın ellerinin,zaten boskovic ve haak varken bir de bizimle egonu yarışına girebilecek kadar güçlü olduğunu sanmıyorum.Stysiak işide belli bir noktaya kadar gelmiş herhalde,eda stysiak'ın paylaşımlarına yorum yapıyor arada,yani bu transfer konusu geçmeden önce herhangi bir bağlantılarının olduğunuda sanmıyorum.Demek ki işler bir yere kadar ilerlemiş