Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #225 : 17 Temmuz 2021, 23:29:12 »
İlhan abi fazlasıyla haklısın o kadro bi zahmet F8 yapsın zaten o seriye mecbur kalması Zalgristen falan fark yemesi saçmalıktı da anlatamazsın.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #226 : 18 Temmuz 2021, 01:26:05 »
kokoskov’un yerine gelmesi için ondan daha iyi bi öneriniz,adayınız varsa buyrun yazın.o kadroyla da playoff yapsın bi zahmet cümlesi içi boş bi eleştiri malzemesi bence.sezon başında realden barcadan fark yerken nando vesely ya sakattı ya karnı ağrıyodu.alba zalgiris maçlarında ve son efes serisinde oldukça başarısızdır aksi düşünülemez bile ama kötü sonucu hocaya bağlayıp iyi sonuçları kadroya ya da guduric’in transferine bağlamak çok da objektif bi değerlendirme değil bana kalırsa.ayrıca gittiği takdirde elde edilecek gelirle bayerne teklif yapıp trinchieri’yi zorlayacaklar gibi geliyo bana hatırlarsanız 1 ay önce de adı geçmişti.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #227 : 18 Temmuz 2021, 01:36:47 »
kokoskov’un yerine gelmesi için ondan daha iyi bi öneriniz,adayınız varsa buyrun yazın.o kadroyla da playoff yapsın bi zahmet cümlesi içi boş bi eleştiri malzemesi bence.sezon başında realden barcadan fark yerken nando vesely ya sakattı ya karnı ağrıyodu.alba zalgiris maçlarında ve son efes serisinde oldukça başarısızdır aksi düşünülemez bile ama kötü sonucu hocaya bağlayıp iyi sonuçları kadroya ya da guduric’in transferine bağlamak çok da objektif bi değerlendirme değil bana kalırsa.ayrıca gittiği takdirde elde edilecek gelirle bayerne teklif yapıp trinchieri’yi zorlayacaklar gibi geliyo bana hatırlarsanız 1 ay önce de adı geçmişti.

Trincheri Bayern ile imzaladı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #228 : 18 Temmuz 2021, 01:37:11 »
Ben kalmasından yanayım zaten ama İlhan abiyle aynı düşünüyorum çok abartılıyor Koç. Kalmasını isteme sebebim de geç kalınması ve ona uygun kadro kurulması. Sene başında olsa gitmesinden yana olurdum kişisel tercihimdir tabi bu

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #229 : 18 Temmuz 2021, 01:52:51 »

Trincheri Bayern ile imzaladı.
o yüzden “bayerne teklif yapıp” dedim abi zaten

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #230 : 18 Temmuz 2021, 08:06:24 »
o yüzden “bayerne teklif yapıp” dedim abi zaten

Onlarda biz istesek diye bekliyordu....

Boşa hayal kurmayın 3-4 isim var... sent dusus de am ediyor... subeyi 8-9 sene oncesine dondurduler .... final 4 lari anlatiriz Artik
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #231 : 18 Temmuz 2021, 08:43:26 »
Igor, Sertaç'a yılın basketini atmak üzere... Giderken, ''Yerime düşünülen isimlerin önünü açtım.'' derse eğer tam olur. Adamı tazminatsız göndermek için bin dereden su getirenlerin mutlaka bir planı vardır diye düşünüyorum.

Onlarda biz istesek diye bekliyordu....

Devam eden kontratı olsa belki derdim ama adam daha yeni uzattı, o iş hayal dediğin gibi.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #232 : 18 Temmuz 2021, 09:00:47 »
Igor, Sertaç'a yılın basketini atmak üzere... Giderken, ''Yerime düşünülen isimlerin önünü açtım.'' derse eğer tam olur. Adamı tazminatsız göndermek için bin dereden su getirenlerin mutlaka bir planı vardır diye düşünüyorum.

Devam eden kontratı olsa belki derdim ama adam daha yeni uzattı, o iş hayal dediğin gibi.

Sertaç bey bu işi bile şova dökecektir. İlk kez bi koçtan böyle bi bonservis kazandık biz fenerbahçeyiz hedefimiz belli bla bla bla bla diyecektir. Çünkü Bol sıfırlı bi para vereceği söyleniyo dallasın fesih için. 2 sene öncesine kadar avrupanın en iyi yönetilen idare edilen en güçlü takımını 15 yaşındaki ergen twitter fenomen aklıyla yöneten insanlara kaldık, çok yazık...

Twittera yazmıştım buraya da yazmak istedim bu şimdi ki son cümleyi: igorun gidişi çok ama çok büyük bi satıştır ama igor nba de asistan koç olmak hayaliyle gitmiyo, fenerbahçede mutsuz olduğu için daha doğrusu mutsuz edildiği için gidiyor.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #233 : 18 Temmuz 2021, 09:17:01 »

Hoca yerine takimin basinada gecsin de, artik kendi de rahatlasın....

Bu kafayla popovic gelse neye yarar....

Ali Koç un buyuk vizyonu ....
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 09:19:49 Gönderen: ETIRYAK »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #234 : 18 Temmuz 2021, 09:30:00 »
Sertaç bey bu işi bile şova dökecektir. İlk kez bi koçtan böyle bi bonservis kazandık biz fenerbahçeyiz hedefimiz belli bla bla bla bla diyecektir. Çünkü Bol sıfırlı bi para vereceği söyleniyo dallasın fesih için. 2 sene öncesine kadar avrupanın en iyi yönetilen idare edilen en güçlü takımını 15 yaşındaki ergen twitter fenomen aklıyla yöneten insanlara kaldık, çok yazık...

Twittera yazmıştım buraya da yazmak istedim bu şimdi ki son cümleyi: igorun gidişi çok ama çok büyük bi satıştır ama igor nba de asistan koç olmak hayaliyle gitmiyo, fenerbahçede mutsuz olduğu için daha doğrusu mutsuz edildiği için gidiyor.

Bugün pazar, mutlaka bir tweet atar. Son cümlenin altına imza atarım, asistan olarak geldiği bir yere asistan olarak dönme hayali olmaz zaten bir adamın. Burada sorun yaşamasa (baş koçluk dışında) NBA'i düşünmezdi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #235 : 18 Temmuz 2021, 09:31:01 »

Kim düşünülüyor yerine.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #236 : 18 Temmuz 2021, 09:34:42 »
Ne olacak Yusuf Erboy üstünden yumuşatma mesajları verilir.Her branşta adamları var yönetimin.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #237 : 18 Temmuz 2021, 09:38:55 »

Kim düşünülüyor yerine.

Sertaç bey Obra zamanı bile Ufukla gorustuyse... tabiki listesinin en ustunde o var.

Sonra mahmudi ve ene ...

Malum artik Fenerbahce menajerlerin (ati Koç ve mirsat) yeni madeni... gerci djorjevic te o sirkete bagli sanirim... o nu gorursek sasmam...

Donduk 10 sene onceki guruplara kalir miyiz hesaplarina....
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 09:40:18 Gönderen: ETIRYAK »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #238 : 18 Temmuz 2021, 10:00:55 »
Kim düşünülüyor yerine.

İlk olarak benim duyurduğum ama daha sonra Sinan'ın da doğrulattığı üzere Oktay Mahmuti öne çıkıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #239 : 18 Temmuz 2021, 10:11:24 »
İlk olarak benim duyurduğum ama daha sonra Sinan'ın da doğrulattığı üzere Oktay Mahmuti öne çıkıyor.

Gelsin özür dilesin başlasın.Ufuk Sarıcaya tercih ederim.Yıllardır her platformda bizi çalıştırmak istediğini söyler durur.İşte fırsat.