Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #240 : 18 Temmuz 2021, 10:11:59 »
Sertaç bey Obra zamanı bile Ufukla gorustuyse... tabiki listesinin en ustunde o var.

Sonra mahmudi ve ene ...

Malum artik Fenerbahce menajerlerin (ati Koç ve mirsat) yeni madeni... gerci djorjevic te o sirkete bagli sanirim... o nu gorursek sasmam...

Donduk 10 sene onceki guruplara kalir miyiz hesaplarina....

Bilinçli yapılıyor bilinçli.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 10:12:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı afat

« Yanıtla #241 : 20 Temmuz 2021, 00:12:31 »
Başlığın Yardımcı Koç Igor Kokoskov olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Ya da adam gibi sezon sonunda ayrılmayarak önümüzdeki sezonu hiç etmiş olma ihtimaline karşı hain de denilebilir.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #242 : 20 Temmuz 2021, 01:02:40 »
Başlığın Yardımcı Koç Igor Kokoskov olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Ya da adam gibi sezon sonunda ayrılmayarak önümüzdeki sezonu hiç etmiş olma ihtimaline karşı hain de denilebilir.
Bence burada en büyük suç yönetimde.
İgor elbette Doncic’i gördün mü gidecek.
Herkes Dünyanın en iyi oyuncusu olacak kişi ile birlikte çalışmak ister ve Igor tekrar bu şansa sahip olacak.

S.K bunun hesabını vermeli.
Yerine de Mahmuti gelsin.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #243 : 20 Temmuz 2021, 05:15:05 »
Bence de Mahmudi Trincieri vb olmayacak ise daha mantıklı. Onun için de yeni bir "Challenge" olur

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #244 : 20 Temmuz 2021, 11:31:09 »
Resmi açıklama gelmiş.Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #245 : 20 Temmuz 2021, 11:38:43 »
yönetimin payı ne derece büyük olursa olsun kadroyu kurup temmuzun sonunda ay ben yapamıyorum diyip gitmek terbiyesizliktir.kokoskov’dan hiç beklemezdim bunu.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #246 : 20 Temmuz 2021, 12:13:15 »
“Değerli Taraftarlarımız,

Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov’a NBA takımlarından Dallas Mavericks‘in ilgisine yönelik bir takım haberler birkaç gün önce bazı basın organlarında yer almış ve ardından Dallas Mavericks yetkilileri kulübümüzle bu konuda irtibata geçmiştir.

Bilinmesini isteriz ki; bu süreçteki tek önceliğimiz kulübümüzün menfaatleridir ve tüm adımlarımız bu prensibe göre atılmaktadır.

Konuyla ilgili değerlendirmeler kulübümüz tarafından yapılmaktadır ve gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır.

Anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.”

https://twitter.com/AcarSertacK/status/1417396640579739652

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #247 : 20 Temmuz 2021, 12:27:26 »
Bu adam ilk teklifte geri gidecekse nbaden neden avrupaya geldi.  Klupte yaşananlar da etkili olduysa teklif gelmesini neden bunca zaman bekleyip kadro vs kurulup da kalacakmış gibi planlama yapti. Madem ki klup ici bazi sıkıntılar oldu eger erdemli birisi olsaydı çoktan giderdi. Fırsatçılık yapmazdı.

Ben hep dedim kaybi büyük kayıp falan olan bir adam degil benim gözümde. Takima da hiç bir şey verdiğini dusunmuyorum ama zamanlama ve opsiyon açısından elimizi kolumuzu bağladı. Kendisini buyuk bir takımda büyüklerin liginde kanıtlamak isteyecek bir ufuk sarıca bundan kotu olmaz. İddia ediyorum. Oktay mahmudi de olabilir ama bunca koku çıktıktan sonra ki benim anladigim kokoskov da gitmek istiyor bu saatten sonra gidebilir. Hic sorun değil.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #248 : 20 Temmuz 2021, 12:41:19 »
Bu adam ilk teklifte geri gidecekse nbaden neden avrupaya geldi.  Klupte yaşananlar da etkili olduysa teklif gelmesini neden bunca zaman bekleyip kadro vs kurulup da kalacakmış gibi planlama yapti. Madem ki klup ici bazi sıkıntılar oldu eger erdemli birisi olsaydı çoktan giderdi. Fırsatçılık yapmazdı.

Ben hep dedim kaybi büyük kayıp falan olan bir adam degil benim gözümde. Takima da hiç bir şey verdiğini dusunmuyorum ama zamanlama ve opsiyon açısından elimizi kolumuzu bağladı. Kendisini buyuk bir takımda büyüklerin liginde kanıtlamak isteyecek bir ufuk sarıca bundan kotu olmaz. İddia ediyorum. Oktay mahmudi de olabilir ama bunca koku çıktıktan sonra ki benim anladigim kokoskov da gitmek istiyor bu saatten sonra gidebilir. Hic sorun değil.
Abi altına imzamı atarım. Özellikle de madem ki kulüp içi bazı sıkıntılar oldu eğer erdemli biri olsaydı çoktan giderdi kısmına.
Ve ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; bu adamın yaptığı rotasyonları ve aynı anda parkede tuttuğu 5'leri bir yerli yapmış olsaydı linç edilirdi. Biz adamı neredeyse Obradovic > Kokoskov > Diğerleri moduna soktuk. Ben kendisini beğenmeyen biri olarak sene sonunda gitmesini tercih ederdim. Zamanlama olarak yaptığı hoş değil. Şimdi mecburen hatchback hafif araba kullanmaya alışkın Adamın aldığı arabayı Sedan suv kullanmaya alışkın herhangi birine vermek zorunda kalacağız al sür diye.
Saçmalık. NBA'de yardımcı koçluğunu yap şimdi saha ortasında bol bol muhabbet edersiniz kenardan da reaksiyon dahi vermeden bedavaya maç izlersin

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #249 : 21 Temmuz 2021, 09:41:50 »
Igor bazılarının sandığı kadar kötü koç olmayabilir. Ama kesinlikle iyi bir koç da değil. Sezon boyu onun saha içi müdahalesiyle kötü gidişin tersine döndüğü tek maç olmadı. B planı olmayana iyi koç mu denir? Hatta C planı olmayana...

Haaa, giderse bizim yönetim ne yapıp eder, daha kötüsünü bulup getirir, orasını garanti edemem. Bunu yaparlar.

Bu olaylardan çok önce, sezon biter bitmez, 45 gün evvel yazmıştım yukarıdaki mesajı. İgor'un iyi bir koç olmadığına inanıyordum. Ancak bizim yönetimin o giderse ondan daha kötüsünü getireceğine iki kat fazla inanıyordum.

Igor ile Fenerbahçe ayrılığı sağlıklı şartlarda gerçeklese de yönetim süreç sonu çuvallayacaktı, şimdi ise Igor sayesinde bir çuvallama mazeretleri oldu. El altından Igor'a teşekkür plaketi verseler yeridir.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #250 : 21 Temmuz 2021, 11:35:22 »
şimdi ise Igor sayesinde bir çuvallama mazeretleri oldu.
Kulüp açıklaması ve Sertaç Komsuoğlu’nun tweet’i bunun altını kalın çizgilerle çizmeye yönelik zaten. Topu ‘tamamıyla’ Kokoşkov’a atma açıklamaları.

...Taraftarı ve diğer paydaşları enayi yerine koymaya çalışıyorlar...

Üstelik bu bir kulüp politikası haline geldi. İşler b.ka sarınca öncelikli reflex; taraftarı kandır/gazını al...

İşin tuhafı Ali Koç gibi hiç bir menfaat beklentisi olmayacak adamın bile bu tarzı benimsemesi. Kendini ne bozuyorsun? Kime eyvallahın olabilir ki? Nerede Fenerbahçe taraftarı Ali Koç nerede başkan Ali Koç? Kendi imajını bu kadar bozabilen başka bir figür hatırlamıyorum ben...

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #251 : 21 Temmuz 2021, 12:29:24 »
Kulüp açıklaması ve Sertaç Komsuoğlu’nun tweet’i bunun altını kalın çizgilerle çizmeye yönelik zaten. Topu ‘tamamıyla’ Kokoşkov’a atma açıklamaları.

...Taraftarı ve diğer paydaşları enayi yerine koymaya çalışıyorlar...

Üstelik bu bir kulüp politikası haline geldi. İşler b.ka sarınca öncelikli reflex; taraftarı kandır/gazını al...

İşin tuhafı Ali Koç gibi hiç bir menfaat beklentisi olmayacak adamın bile bu tarzı benimsemesi. Kendini ne bozuyorsun? Kime eyvallahın olabilir ki? Nerede Fenerbahçe taraftarı Ali Koç nerede başkan Ali Koç? Kendi imajını bu kadar bozabilen başka bir figür hatırlamıyorum ben...

bu yontem bastebolda islemez cunku basket seyircisi ozelliklede salona giden taraftar, futbol maclarini takip edenler kadar mulayim ve saf degil, ne ali koc nede sertac boyle devam ederlerse mac izleyemezler salonda,
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2021, 12:30:36 Gönderen: Ugur_aus »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #252 : 21 Temmuz 2021, 14:53:05 »
Sertac istifa etmezse, istifa edene kadar her mac avaz avaz istifaya davet edilmeli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #253 : 21 Temmuz 2021, 15:26:26 »
bu yontem bastebolda islemez cunku basket seyircisi ozelliklede salona giden taraftar, futbol maclarini takip edenler kadar mulayim ve saf degil, ne ali koc nede sertac boyle devam ederlerse mac izleyemezler salonda,

Mülayim mülayim.Hele o ön tarafta oturan zengin arkadaşlar.Ayağa kalkıp baskı yapma zahmetinde bile bulunmazlar.Sarı tribün universiteliler azda Gfb afb var.

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #254 : 21 Temmuz 2021, 20:14:18 »
Obradoviç gibi bir karakterden sonra böyle bir karaktersizin şubede yeri yok. Adam olsaydı haberler çıktığında 1. gün çıkıp bu sezon takımın başındayım der söylentileri bitirirdi. bu dakikadan sonra kalacağı varsa da ben istemiyorum. İnşallah Donçiç sakatlanıp sezonu kapatır ilk maçta Kokoş efendi de kenardan maçları izler.