Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55379 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #120 : 29 Ocak 2021, 18:13:02 »
Kaunas sonrasi takima guduric dahil oldu. Tek bir oyuncu bu kadar farkeder mi yaaawww diyebilirsinjz ama farketti. Gudu geldikten sonra takim ici tüm kartlar tekrar dağıldı. De colo ve brownun performans aldıkları rol dağılımına gore cok değişti. Vesely kendisi açıkladı, tam olarak iyileşmeden döndüğüm için sakatlığim tekrar tekrar nuksetti, şu anda iki ayağım da iyi diye. Zaten vesely ve de colo yükselince takim da yükseldi. Gudu piyango gibi vurdu bize. Kocun da elini rahatlattı. Yoksa 8-0'dan once 1-7 yaparken de bu koc vardi takimda.

Daha ötesi, Guduric in kontrat 3 yıllık. Yeri geliyor sağlam sıvıyoruz ama bu önemli bir yönetim başarısı. Vesely, Pierre, Barthel, savunma yapan Eddie ve Guduric çatısına iyi bir playmaker ekleyebilirsek önümüzdeki 2 yıl tadından yenmez.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #121 : 29 Ocak 2021, 21:53:32 »
Siz de haklısınız, henüz somut bir şey veremedi koç...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #122 : 05 Şubat 2021, 15:31:23 »
Igor Kokoškov: "Bu uzun sezonda, film'in türünü sezon sonunda göreceğiz"...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #123 : 06 Şubat 2021, 13:27:04 »
coach nazar değmesin çok iyi gidiyor ama iki nokta da gene büyük riske girdi. birincisi melih ve o Quinn in beraber oynadığı farkın kapandığı sekans,(gerçi 5 sayıdan  melihle döndük ama tersi olabilirdi)  birisi de maçın sonu. obra, orada sorun olacağını anlayıp hemen 3 garda dönerdi, edie yerine lorenzoyu alsa sahada 3 gardla hiç sorun yaşamazdık. gereksiz kalbimizi sıkıştırmanın ne alemi var.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #124 : 06 Şubat 2021, 13:41:34 »
Takım 9/9 yaptıktan sonra ve takımdaki beraberlik ruhunu gördükten sonra koç için de bir kaç kelam etmek lazım. Yeni geldiği bir ülke, yeni basketbol tarzı olan bir lig, daha önce beraber oynamamış bir çok oyuncudan oluşan bir kadro, seyircisiz salonlar falan derken bir sürü haklı başarısızlık bahanesi içinde iyi iş çıkardığını kabul etmek lazım. Ben şahsen bu grafiği Koç’tan beklemiyordum ve ciddi endişelerim vardı kendisiyle ilgili. Takımı gördükten sonra ve röportajlarını biraz takip edince hakkaten aklı başında bir kişilik olduğunu düşünmeye başladım. Biz koçu tanıyıp anlıyoruz o da Avrupa basketbolunu ve beklentileri tanıyıp anlıyor. Umarım uzun yıllar buralarda iddialı takımlarla sahne alır. Her şey bir yana koç kesinlikle itici bir karakter değil, rakip için de kendi takımı için de bir saygınlık edinecektir. Olumlu yönde beni mahçup ettiği için müteşekkirim
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #125 : 06 Şubat 2021, 13:51:18 »
Takım 9/9 yaptıktan sonra ve takımdaki beraberlik ruhunu gördükten sonra koç için de bir kaç kelam etmek lazım. Yeni geldiği bir ülke, yeni basketbol tarzı olan bir lig, daha önce beraber oynamamış bir çok oyuncudan oluşan bir kadro, seyircisiz salonlar falan derken bir sürü haklı başarısızlık bahanesi içinde iyi iş çıkardığını kabul etmek lazım. Ben şahsen bu grafiği Koç’tan beklemiyordum ve ciddi endişelerim vardı kendisiyle ilgili. Takımı gördükten sonra ve röportajlarını biraz takip edince hakkaten aklı başında bir kişilik olduğunu düşünmeye başladım. Biz koçu tanıyıp anlıyoruz o da Avrupa basketbolunu ve beklentileri tanıyıp anlıyor. Umarım uzun yıllar buralarda iddialı takımlarla sahne alır. Her şey bir yana koç kesinlikle itici bir karakter değil, rakip için de kendi takımı için de bir saygınlık edinecektir. Olumlu yönde beni mahçup ettiği için müteşekkirim

aynı şekilde düşünüyorum, sezon başı etkisi cok iyiydi beklentim bu sene Rolanti şeklinde ligi tanıması olarak geçmesini bekliyordum ama ondan sonra takım olarak inanılmaz bir düşüşe geçtik

benim kendisinden vazgeçme eşiğim orasıydı olmayacak artık diye düşünmeye başladım kasım ayıydı sanırım.

ancak bunun sebebi vesely sakatlığı ve decolo desteksiz olmasi sebebiyle olduğunu gözardı etmiştim amerikalılar kendi kafalarına göre takılıyordu guduric gelmesi vesely ve kafaca decolo dönmesi ile bambaşka bir takim izlemeye başladık koçun dokunuşlarını da daha net görüyoruz artık.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #126 : 06 Şubat 2021, 14:20:14 »
https://youtu.be/H8ZqcbSE6QU

Volkan Günak’ın çok yerinde sorularına koç da çok güzel yanıtlar vermiş, ortaya kaliteli bir röportaj çıkmış. İzlemenizi öneririm.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #127 : 06 Şubat 2021, 17:12:39 »
https://youtu.be/H8ZqcbSE6QU

Volkan Günak’ın çok yerinde sorularına koç da çok güzel yanıtlar vermiş, ortaya kaliteli bir röportaj çıkmış. İzlemenizi öneririm.

Izledim. Verdiği cevaplar nasıl bir insan olduğunu gösterdi. Yanıtlarındaki içtenlik, dünyaya bakış açısı çok hoşuma gitti. Umarım uzun yıllar bizimle olur. Belki de Obradovic sonrası dönem için en uygun isimdi.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #128 : 14 Şubat 2021, 13:25:43 »
Ben yazdığım şeyleri paylaşmayı çok sevmiyorum ama kankama paslayınca buraya da koyayım dedim:
https://baskettr.com/igor-kokoskov-kazanmak-icin-karakterini-kaybetmiyor.html

Teknik, taktik bir yazı değil. O niyetle okumak isteyenler hiç tıklamasınlar. Tamamen koçun ve bazı koçların tavırları üzerine kısa bir değerlendirme o kadar.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #129 : 14 Şubat 2021, 16:05:13 »
Ben yazdığım şeyleri paylaşmayı çok sevmiyorum ama kankama paslayınca buraya da koyayım dedim:

Teknik, taktik bir yazı değil. O niyetle okumak isteyenler hiç tıklamasınlar. Tamamen koçun ve bazı koçların tavırları üzerine kısa bir değerlendirme o kadar.

igor çok zor bir şeyi başarıyor, bizim gibi tek adam liderleri ve maganda tavirli teknik adamların, karizmatik liderlerin, sesini en çok yukseltenlerin bağırıp cagiranlarin hakli baskın gözüktügü bir ülkede sessiz devrim yapıyor.

bu tavır sevilmez benim de dahil.olduğum büyük bir grup bir süre sonunda olmayacak demek demiştik hiddink gibi low gibi cocu gibi sademe işini yapan adamlar sevilmez yumruğunu masaya vurması beklenir.

avrupa açısından dahi böyle igor bu sekilde tük yapıya da etki edebilecek bir karakter yazı da gayet güzel olmus eline sağlık kemal.

bu arada bir noktadan sonra olmayacağını düşündüğüm icin ufuk sarica ile kiyas etmek curetine girdigin icin igor beyden şahsen  özür dilerim.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #130 : 14 Şubat 2021, 18:28:19 »

Elinize sağlık, güzel bir yazı olmuş. Kesinlikle çok iyi bir karakter, takıma da yansıyor inşallah uzun yıllar bizimle olur.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #131 : 14 Şubat 2021, 19:01:47 »

Kemal bey kaleminize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Sondaki temenninize katılmakla beraber, ülkemizdeki spor iklimini ve Fenerbahçeye karşı tutumu da göz önüne alınca maalesef yakın zamandan pek gerçekleşebilecek bir temenni olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #132 : 14 Şubat 2021, 19:34:56 »
Lig maçlarına Erdem Can çıksın,Kokoş hocam sadece EL maçlarına konsantre olsun...
Kokoskov ilginç bir karakter ama bir Amerikalı için tam istediği tipte bir hoca.
Kenan Sipahi’yi 100 bin kere bile denese yine de hoca bu geçiş dönemini fena geçmedi.Tek sıkıntı Kenan Sipahi ve sezon başlangıcı oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #133 : 15 Şubat 2021, 07:48:56 »

"...............
Gerçi bu tip kirli oyunlara giren koçlar da, Euroleague seviyesine asla çıkamayıp anca birilerinin ayağı kaydırılırsa ya da istifa ederse/ettirilirse iş bulabilen, son yıllarda ‘nöbetçi koç’ gibi hareket eden isimler.
...............
"
ilgili yerlere geçirmeyi de ihmal etmemişin :)
Eline sağlık..

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : 27 Mart 2021, 10:18:57 »
Hocaya en baştan beri sıcağım. Bence rüştünü belirli derecede ispatladı ve gelecek için ümit veriyor.

Yan rollerdeki oyuncular hakkındaki ilginç kararları tek sorunu gibi gözüküyor. Şu kadroda Bobby ve Eddie'nin EL'de dakika almaması bana ilginç geliyor. Sezon ortasında getirdiği Perez oynamayacaksa niye buy-out verdik ? Sanırım NBA'deki gibi al olmadı bırak mantığı güdüyor ama Avrupa'da işler öyle yürümüyor. Diğer yandan Litvanyalı salatalığa verdiği sonsuz kredi de başka bir anlayamadığım nokta...