Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55455 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #150 : 08 Nisan 2021, 23:14:01 »
ilk euroleague normal sezonunda 20-14.kadroyu kendi kurmadı ve avrupa’da ilk sezonunda böyle bir kadroyla ben başarılı olduğunu düşünüyorum genel tabloda.ama özellikle büyük maçlarda daha aktif olması lazım.bunun gibi birçok eksiği de var en başta da rotasyon konusunda.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2021, 23:14:28 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #151 : 18 Nisan 2021, 22:28:27 »
Koçun testi pozitif diyorlar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #152 : 19 Nisan 2021, 11:34:57 »
Geçmiş olsun Beyefendi koçumuza.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #153 : 19 Nisan 2021, 20:46:18 »
Hocaya gercekten üzüldüm ya.Takımı ilk senesinde playoffa tasıdı,bir sürü şanssızlık topluca geldi.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #154 : 20 Nisan 2021, 02:25:40 »
Hocaya gercekten üzüldüm ya.Takımı ilk senesinde playoffa tasıdı,bir sürü şanssızlık topluca geldi.
Vesely nin sakatlığı eyvallah büyük şanssızlık ama ben sezonun bu döneminde bu kadar çok covid vakasını şanssızlık diye niteleyemem. Kimse kusura bakmasın ama önlem alınabilir birşey bu. Neden bizimle aynı seviyede olan hiçbir takımda bu kadar vaka yok.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #155 : 20 Nisan 2021, 02:28:49 »
Açıkladı gayette güzel açıkladı Sertaç Komsuoğlu.Çember daralmışken hele.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #156 : 20 Nisan 2021, 09:28:02 »
Vesely nin sakatlığı eyvallah büyük şanssızlık ama ben sezonun bu döneminde bu kadar çok covid vakasını şanssızlık diye niteleyemem. Kimse kusura bakmasın ama önlem alınabilir birşey bu. Neden bizimle aynı seviyede olan hiçbir takımda bu kadar vaka yok.
Bizim haricimizde play-off oynayacak 7 takım covid pozitif oyuncu bildirilmedi. Burada büyük bir tedbirsizlik var gibi görünüyor. 

Bizdeki ilk vaka 7 Nisan’da bir staff için bildirildi. İlk oyuncu vakası 10 Nisan’da bildirildi. Bu oyuncu ile ilgili kulüp açıklamasında Real maçından önce yapılan testin sonucuna göre pozitif denmişti. Yani maç 8 Nisan olduğuna göre (testin maçtan bir gün 7 Nisan’da yapıldığını düşünüyorum) birincil bulaş kaynağı muhtemelen 7 nisanda bildirilen staff. İki vaka arasında 2-3 gün var gibi.

Türkiye’de vakalar bu kadar artmışken daha dikkatli olunmalıydı. Takım otobüsünün şoföründen, çaycısından, malzemecisine, teknik staff’a,  oyuncusuna kadar karantina şartlarına yakın önlemler uygulanabilirdi. Büyük hedefler tedbirsizlik kaldırmaz.

Burada kulüp sağlık organizasyonunun ciddi bir tedbirsizliğinin olduğu görüşündeyim.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #157 : 20 Nisan 2021, 09:32:27 »
Açıkladı gayette güzel açıkladı Sertaç Komsuoğlu.Çember daralmışken hele.

çember sadece bize mi daralıyor, efes istanbul takımı değil mi? madem cember daralıyor, hangi kafayla nişan yapıyorsunuz.

nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #158 : 20 Nisan 2021, 10:41:23 »
Sadece Ahmet katılmış.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #159 : 20 Nisan 2021, 11:40:08 »
Bizdeki vakalar Melih’in nişanından kaynaklanmıyor büyük olasılıkla.

Melih 6 Nisan’da nişanlanmış. 7 Nisan’da bildirilen ilk vaka (staff); kuluçka süresi, testin sonuç verme süresi, açıklama için geçen süreyi falan hesaba katarsak 1-4 Nisan gibi virüsü almış olmalı. Keza ilk pozitif oyuncu için de 7 Nisan test yapılma tarihi. Buradan 2-4 gün geriye gidersek 3-5 Nisan’da virüs bulaşı var. Staff ve oyuncular sürekli bir arada. Muhtemelen yayılma böyle oldu.

Yine de Melih bu dönemde nişan yapmamalıydı. EL maçları sonrasına bırakabilirdi. Kaptanlık vasfı bir çok şeyi birlikte düşünmeyi gerektirir...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #160 : 20 Nisan 2021, 21:00:09 »
Bizim haricimizde play-off oynayacak 7 takım covid pozitif oyuncu bildirilmedi. Burada büyük bir tedbirsizlik var gibi görünüyor. 

Bizdeki ilk vaka 7 Nisan’da bir staff için bildirildi. İlk oyuncu vakası 10 Nisan’da bildirildi. Bu oyuncu ile ilgili kulüp açıklamasında Real maçından önce yapılan testin sonucuna göre pozitif denmişti. Yani maç 8 Nisan olduğuna göre (testin maçtan bir gün 7 Nisan’da yapıldığını düşünüyorum) birincil bulaş kaynağı muhtemelen 7 nisanda bildirilen staff. İki vaka arasında 2-3 gün var gibi.

Türkiye’de vakalar bu kadar artmışken daha dikkatli olunmalıydı. Takım otobüsünün şoföründen, çaycısından, malzemecisine, teknik staff’a,  oyuncusuna kadar karantina şartlarına yakın önlemler uygulanabilirdi. Büyük hedefler tedbirsizlik kaldırmaz.

Burada kulüp sağlık organizasyonunun ciddi bir tedbirsizliğinin olduğu görüşündeyim.

Beni asıl üzen milyon dolarlık yatırım yapan bizim gibi dev bir kulübün ana branşlarındaki oyuncu sayısı x 2 adette aşıyı bulup getirip şu aşıları yaptıramaması oldu. Bunu anlamak mümkün değil gerçekten. Ver 2 3 kat para getirt yaptır aşıları bu kadar mı zor.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #161 : 29 Nisan 2021, 01:53:38 »
kendisi eğer takımın başında olabilseydi bence final four’a uzanan takım biz olurduk.ilk sezonunda özellikle 15-33. haftalar arasında efes’in son dönemdeki performansı hariç ligin en güzel,keyif veren basketbolunu oynayan takım bizdik.ben hocanın gayet iyi bir coaching sergilediğini düşünüyorum.rotasyon konusunda eleştirilebilir,ama o da nba’de yeni gelen bi antrenör için ilk sezonunda doğal.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #162 : 08 Mayıs 2021, 16:55:03 »
SDNA source: The relationship between Fenerbahce and Igor Kokoskov seems to be heated & some people in Fener management are disappointed in Serbian coach. Kokoskov’s COVID-19 test before Game 3 against CSKA was definitely a problem.
@SdnaGr
pek mantıklı gelmedi bana

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #163 : 08 Mayıs 2021, 16:58:43 »
Obradoviç dönebilir diye yorumlasak bu gelişmeyi çok mu abes kaçar.?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #164 : 08 Mayıs 2021, 17:34:03 »
Obradoviç dönebilir diye yorumlasak bu gelişmeyi çok mu abes kaçar.?
evet