Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55377 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turski Grobar

• Üye
  • Yer: Beograd
    • @sahinovic_12
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #165 : 08 Mayıs 2021, 17:56:03 »
Gheardini ile sorun yaşadığını yazmışlar. Sebebi ise CSKA eşleşmesinin son maçından evvel Kokoskov'un testinin negatif çıkmasına rağmen maça çıkmak istememesiymiş. Açıkçası gerçekçi gelmedi ama bilemiyorum.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #166 : 08 Mayıs 2021, 18:06:00 »
Gheardini ile sorun yaşadığını yazmışlar. Sebebi ise CSKA eşleşmesinin son maçından evvel Kokoskov'un testinin negatif çıkmasına rağmen maça çıkmak istememesiymiş. Açıkçası gerçekçi gelmedi ama bilemiyorum.
bence de yalan ama umarım gherardini kokoskov’u sevmediği için böyle bir haber sızdırmamıştır.aralık ayında da aslında biz saras’ı istemiştik tarzı bi açıklama yapmıştı.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #167 : 08 Mayıs 2021, 18:55:13 »
Zakkas sallamaz pek ama.
Bilemiyorum Koç mutlu mu değil mi pek renk veren biri değil.Adama ne vaad ediyorlar proje sunuyorlar mı?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #168 : 08 Mayıs 2021, 18:57:21 »
Jan Vesely'nin Misko'ya geçmesinden sonra Rasko'ya yakınlığıyla bilinen bir sitenin haberi. Olayları sadece koç üzerinden değil de, bu tip kritik hamlelerden sonra yapılış şekliyle okumak daha sağlıklı bir yorum imkanı verebilir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #169 : 20 Mayıs 2021, 21:49:08 »
Bobby dururken maç sonunu Kenan'la oynayan basketbol dahisi...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #170 : 22 Mayıs 2021, 18:38:35 »
Ben giderek güvenimi kaybediyorum. Ergin Ataman mola almıyor uyuyor diye dalga geçiyorduk, bu da aynı yolda gidiyor. 3-4 dakika karşılıklı saçmalarken hiç bir müdahalesi olmadı.. Oyuncu tercihleri zaten enteresan. Guduric deki düşüşü de ona bağlayacağım neredeyse. Nba den geldikten sonra oradaki antremanların etkisiyle mi oynuyordu acaba ? Her geçen gün daha da geriye gitmeye başladı.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #171 : 22 Mayıs 2021, 20:11:31 »
İgor ile ilgili iki cümle de ben kurayım
Sezon başı rezalet bir 3 ay geçirdi çok sövdüm, hocalık yapmadı sadece kenarda izledi, neyse Aralık sonu gibi dibe vurmuşken çok iyi toparladı, rolleri iyii dağıttı ve çok güzel 3 ay geçirdi, geçirdik.
Hakan abi isyan ediyor ama hocanın tarzı bu ben kabullendim.
Fenerbahçe İgor hoca ile herhangi maçı 10 20 sayı geride götürürken oradan döndürüp kazanamaz. Ya maça başladığımız A planı güzel işleyecek ve o maçı alacağız ya da maçı kaybedeceğiz. Ksk maçının 5
 Dakikasında kaybedeceğimiz belliydi.
Ne yenerken ne de kaybederken maçın önüne bir türlü geçmiyor, tam Nba kafası oyuncular ne yaparsa o sonuç gelecek, iyi işler yaparlar ise maçı alacağız veya kaybedeceğiz.
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #172 : 22 Mayıs 2021, 21:14:39 »
Takımı Barselona maçına çıkarkenki yüksek form düzeyine ve saha içi organizasyonuna getirdi...

Bu, Kokoşkov için bendeki referans noktası.

Sonraki süreçte oluşan dağılmada ne kadar etkisi var kestiremiyorum. F8 öncesi ABD’ye gitmesi bence hataydı mesela.

Oyuncu tercihleri falan bunlar zaman zaman iyi sonuç vermeyebilir. Çok üzerinde durmamak, ligin sonuna bakmak lazım.

Asıl sorun takım tekrar düzene girme yolundayken Nando ve Pierre’in sakatlığı... Umarım ciddi şeyler değildir.

Bu yıl başımıza gelmedik kalmadı...

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #173 : 22 Mayıs 2021, 21:19:25 »
Takımı Barselona maçına çıkarkenki yüksek form düzeyine ve saha içi organizasyonuna getirdi...

Bu, Kokoşkov için bendeki referans noktası.

Sonraki süreçte oluşan dağılmada ne kadar etkisi var kestiremiyorum. F8 öncesi ABD’ye gitmesi bence hataydı mesela.

Oyuncu tercihleri falan bunlar zaman zaman iyi sonuç vermeyebilir. Çok üzerinde durmamak, ligin sonuna bakmak lazım.

Asıl sorun takım tekrar düzene girme yolundayken Nando ve Pierre’in sakatlığı... Umarım ciddi şeyler değildir.

Bu yıl başımıza gelmedik kalmadı...
Gitmedi ki nereye gidiyor 15 gün cpvid oldu yattı İstanbulda nu nerden çıktı
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #174 : 22 Mayıs 2021, 22:01:21 »
Gitmedi ki nereye gidiyor 15 gün cpvid oldu yattı İstanbulda nu nerden çıktı
Real maçından hemen sonra özel işleri için ABD’ye gitti diye okumuştum. Vardır nette haberi, bakarsan bulursun. Covid pozitif çıkması Real maçından on gün sonra falan zaten.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #175 : 03 Haziran 2021, 17:41:25 »
Kenan Sipahi adlı kişiyi oynatmak zorunda değilsin.
Yahu bu ezbere oyun aklını biraz değiştir hocam.
Burası NBA değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #176 : 03 Haziran 2021, 18:48:26 »
Oklahoma City Thunder’ı mı çalıştırıyorsun kardeşim sen? Geldiğin takımın ağırlığının farkında değil misin?
Bu adam nasıl bu kadar rahat olabiliyor?
Küfür etmek istemem ama defol git bu takımdan.Senin kaybeden ruhuna ihtiyacı yok bu takımın.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #177 : 03 Haziran 2021, 19:01:52 »
Koca sezon boyunca işler kötü giderken devreye sokup akışı değiştirdiği tek bir B planı görmedim. Kenardan bostan korkuluğu gibi seyretti.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #178 : 03 Haziran 2021, 23:13:57 »
kokoskov 20 yıl amerika’da kalmanın sonucunda her şeye sonuç odaklı bakıyor.süreçte nelerin yaşandığı önemli değil genel tablonun son halini düşünüyor.sezon içinde 30-40 fark yemesinin bi önemi yok sezon sonunda hedefe ulaşayım yeter diyor.klasik nba koçu.kasım-aralık dönemindeki mağlubiyetler o yüzden normaldi,ilk zamanlarıydı yeni öğreniyordu vs. ama bugünkü şu sonuç kabul edilemez.1 yıl geçmiş sen max olabilecek olan el’de playoffa ligde finale ulaşmış olsan dahi avrupa’da bu tarz mağlubiyetleri almaman gerektiğini nası öğrenemezsin? ben sezon boyunca devam etmesi gerektiğini söyledim hala da öyle ama şu kafadan çıkması gerektiğini birilerinin zorla öğretmesi lazım kendi öğrenemiyor çünkü.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #179 : 03 Haziran 2021, 23:24:37 »
kokoskov budur adamın değişecek hali yok oyuncular için illa kırbaç gerekecekse onu başkası yapsın bu kişi igor olamaz.