Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 07 Kasım 2020, 02:12:16 »
Muriç, Lazio ile çıktığı 6 maçta gol atamadı. Dünkü ŞL maçında Zenit'e karşı performansı İtalyan medyasında sert şekilde eleştirildi.

Demiştim demeyi sevmiyorum dersem yalan olur. Dediğim Fenerbahçe lehine olduğu zaman tabiii... Yönetime de bu sesi duyduğu için teşekkür ediyorum diye biraz abartıp, kekini kabartsam mı?  ;D

Hakikaten demiştim defalarca... Bunlar sadece ikisi:

Vedat Şubat ayından beri olduğu gibi yine sapır sapır dökülüyor. Hele pandemi sonrası üç maçın üçünde de takımın en kötü ve en güçsüzü idi...

HAZIR İYİ KÖTÜ BİR PİYASASI VARKEN SATMAKTA YARAR VAR. Yoksa elimizde patlar. Gelecek sezon bu vakitler ona teklif getirecek kulüpleri mumla ararız.

Kasımpaşa maçının da en kötüsü Vedat... Tıpkı Trabzon'la oynanan kupa maçı gibi... Her topu eziyor, tek bir olumlu hareketi yok. Şut yeteneğini bile yitirmiş. Slimani gibi olmuş.

Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart bir kere daha işaretledi ki, Vedat adam değil. Net.

Yönetimde akıl varsa iyi bir paraya elden çıkarsın. Emenike'nin Yugoslav versiyonu... Bildiğin öküz...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #211 : 07 Kasım 2020, 02:15:59 »
Demiştim demeyi sevmiyorum dersem yalan olur. Dediğim Fenerbahçe lehine olduğu zaman tabiii... Yönetime de bu sesi duyduğu için teşekkür ediyorum diye biraz abartıp, kekini kabartsam mı?  ;D

Hakikaten demiştim defalarca... Bunlar sadece ikisi:

Lazio'nun Sport. Dir. İgli Tare "ucuza kaptık" demişti ama 6 maçta gol atamayınca ve son maçta Zenit'e karşı etkisiz kalınca "kazık yedik" diyenler olmuş.  :D

Bu arada, Hasan Can Aksu'ya (@7reporter) göre Konyaspor maçı ilk 11'i:

Samatta
       Thiam, Pelkas, Valencia           
              Gustavo, Ozan
Caner, Tisserand, Serdar, Gökhan
                      Altay
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2020, 02:17:52 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #212 : 07 Kasım 2020, 17:55:04 »
Konyaspor maçı ilk 11'imiz:

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #213 : 07 Kasım 2020, 18:44:20 »
Bu hafta, sonuçlar bakımından bizim için gayet iyi geçiyor. Beşiktaş, Gaziantep'e 3-1 yenildi. Alanyaspor, Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak puan kaybetti.

Galatasaray yarın Sivasspor deplasmanında. Sivasspor'un geçen seneki gibi olmadığı ortada, yine de nispeten iyi bir takım denilebilir lakin evinde oynadığı 3 maçta galibiyeti ve hatta golü olmaması soru işareti.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #214 : 07 Kasım 2020, 19:26:41 »
Kaç haftadır Caner'in ortaları dışında hiçbir hücum organizasyonumuz yok ve ne yazık ki kimse bunu göremiyor. Erol Bulut bizim hocamız olacak kapasitede değil, adam akıllı bir hücum organizasyonu yok bu takımın. Şu an GS ve BJK ortalıkta olmadığı için çok başarılıymışız gibi görüyor herkes, oysa ki değil. Caner bi kart cezâlısı olsa hücumda tek pozisyona giremeyiz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #215 : 07 Kasım 2020, 19:31:35 »
Kaç haftadır Caner'in ortaları dışında hiçbir hücum organizasyonumuz yok ve ne yazık ki kimse bunu göremiyor. Erol Bulut bizim hocamız olacak kapasitede değil, adam akıllı bir hücum organizasyonu yok bu takımın. Şu an GS ve BJK ortalıkta olmadığı için çok başarılıymışız gibi görüyor herkes, oysa ki değil. Caner bi kart cezâlısı olsa hücumda tek pozisyona giremeyiz.

Sana cevap geldi abi  :D

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #216 : 07 Kasım 2020, 19:55:24 »
Yine piç edilen bir ilk yari, umutlarin ikinci devreye kaldigi, tek devrelik bir mac daha. Bakalim nereye kadar pilav yiyeceğiz böyle böyle.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #217 : 07 Kasım 2020, 20:01:53 »
Golün iptal edilme sebebi olan pozisyona bak...

İlk yarıda orta açma hastalığından muzdarip olma durumu vardı. İkinici yarı için gene Cisse ve Perotti'ye ihtiyaç ortaya çıktı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #218 : 07 Kasım 2020, 20:06:39 »
Caner ve Gökhan gerçekten bütün topları orta açın talimatı aldı mı yoksa onlar mı her topu şişiriyor acaba.Biraz suyunu çıkardık.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #219 : 07 Kasım 2020, 20:13:57 »
Caner ve Gökhan gerçekten bütün topları orta açın talimatı aldı mı yoksa onlar mı her topu şişiriyor acaba.Biraz suyunu çıkardık.

Forvette Cisse & Samatta olsa tamam da, pivot bile olmayan tek forvet varken zırt pırt orta açmanın mantığını anlayamıyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #220 : 07 Kasım 2020, 20:29:14 »
Çok önemli pozisyonları bozuk para gibi harcadık. Aramayız umarım...

----

Geçmiş olsun... 2. yarının ilk 15 dakikasında kaçırdığımız goller pahalıya mâl oldu.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2020, 20:57:23 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #221 : 07 Kasım 2020, 20:57:12 »
Caner iyi ortalar açabiliyor ok,ama hala kendini beşiktaş’ta sanıyor.İstisnasız her topu şişirmek nedir ya? sosa olmayınca mantıksız bir futbol çıktı ortaya.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #222 : 07 Kasım 2020, 21:09:17 »
Yine piç edilen bir ilk yari, umutlarin ikinci devreye kaldigi, tek devrelik bir mac daha. Bakalim nereye kadar pilav yiyeceğiz böyle böyle.
Yiyemezsin iste. Her zaman pilav yiyemezsin. Dünya üzerinde istisnasiz her oynadigi macin ilk yarısında göt kıvırıp koca bir yariyi es geçip ikinci yarilarda bir tarafını yırtarak kazanmaya çalışan  başka takim yoktur.  Yersin bir tane çıkaramazsın gider mac. 40 yaşımı geçtim. Hala aynı köhne zihniyet. Iyi diyoruz heyecan duyuyoruz ama rahat değiliz arkadaş. Kazanirken de rahat değiliz. Bu takimin maçlarında Kapat ilk yarıyı izleme daha iyi. Ikinci yari da yirtina yirtina kazanmaya calis.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #223 : 07 Kasım 2020, 21:15:54 »
Orta sahada yaratıcı adam yok. Kontraya çıkıyoruz şu çekemeden atak bitiyor. Sahada adam bomboş görse gol olacak kart olacak illa sonuna kadar topu sürüp sonra da yanındakine veriyor. Sosa olmayınca Pelkas çıkınca bütün etkimiz bitti, maçta gitti..

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #224 : 07 Kasım 2020, 21:22:13 »
Yiyemezsin iste. Her zaman pilav yiyemezsin. Dünya üzerinde istisnasiz her oynadigi macin ilk yarısında göt kıvırıp koca bir yariyi es geçip ikinci yarilarda bir tarafını yırtarak kazanmaya çalışan  başka takim yoktur.  Yersin bir tane çıkaramazsın gider mac. 40 yaşımı geçtim. Hala aynı köhne zihniyet. Iyi diyoruz heyecan duyuyoruz ama rahat değiliz arkadaş. Kazanirken de rahat değiliz. Bu takimin maçlarında Kapat ilk yarıyı izleme daha iyi. Ikinci yari da yirtina yirtina kazanmaya calis.
Benimde çıldırdığım şey.
Beyinsizliğin daniskası.Yahu çık ilk yarı asıl maça. Atabiliyorsan 1-2 at.
2.yarıda atacağını garantisi mi var.
Koca maçta ahh çektiğimiz pozisyon yok.
Pelkas'ın golü onun becerisi.
Onu da o.ç. hakem çetesi yedi.
Buz gibi golü yediler.
Hakemler üzerinde kesinlikle Fenerbahçe lehine düdük çalmama baskısı var.
Yıllardır var ama öyle bir hava yaratılıyorki federasyon Fener'li, mhk Fener'li.
Türkiye'de Fenerbahçe ve ötekiler diye 2 gurup var.
Sadece rakibinle değil hakemlerle medyayla hepsiyle mücadele edeceğiz.
Başka türlü mümkün değil.