Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #225 : 07 Kasım 2020, 21:22:27 »
Ben bu başlığa bu sezon son kez yazıyorum, bir daha da yazmayacağım çünkü futbol bilgisi orta-kafa'dan ibâret olan erol bulut ile şampiyon olmak sapanla f-16 düşürmek gibi bir şey.

Çıkarması gereken son adam olan Pelkas'ı oyundan erkenden alan bir adamın hocalığı benim gözümde yoktur. Set oyunu nedir bilmeyen, organize atak nedir anlamayan bir hocaya sâhibiz ne yazık ki. Kendisi sâdece Anadolu takımlarının hocası olacak seviyede birisi. Eğer Başkan yarın kendisini kovmazsa, sene sonu Erolla birlikte gider.

Bize lâzım olan Alman bir hoca. Çakma Alman Erol değil.

Bu sezondan umudu olan arkadaşlara bol şans.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #226 : 07 Kasım 2020, 22:30:31 »
Sol kanat Thiam gelen her topu kontrol etmeye çalışırken 2 metre ayağından açıyor,sağ kanat basit futbol oynamamaya yemin etmiş top ezme makinesi atletik savunmaya destek veriyor diye böyle 2 yeteneksiz kanatla maça çıkılmaz. Fenerbahçe'ye yetenekli adam lazım.Bu takımın en az 1 kanatı Perotti,Ferdi,Pelkas olmak zorunda.
Samatta'da en tehlike yaratabilceğimiz pozisyonda gitti topu dikti ondan da bi cacık olmayacak bu umursamaz tavırla yerine Cisse koyulması lazım.
Caner de kötü değil bu oyun onun suçu değil bence ama orta kafa golü bırakmamız için artık Novak'a mı geçsek yavaştan.
Hocanın şu geçen 8 haftada duran top organizasyonları haricinde hiçbir şeyini göremedik umarım artık kendisine gelir yoksa Galatasaray nasıl liderken Tudor'u gönderdiyse bizim de iş işten geçmeden bi hoca değişikliğine gitmemiz gerekebilir.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #227 : 07 Kasım 2020, 22:51:05 »
Bu maç hocaya yazar. Ama en çok geliştirmemiz gereken nokta oyunu hızlandırmamız. Yoksa bu kaliteli kadro da ıkına ıkına ilerler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #228 : 08 Kasım 2020, 00:06:48 »
Psg ilk yari 2-0 onde, keza atletico ilk yarıyı 2-0 yapti. Chelsea 4 atmış, barca 5. Yahu bir tane maçımızda da ilk yarının amina koymayin. 45 dakika icin mi para alıyor bunca oyuncu teknik direktör vs.  Koskoca 45 dakika nasil heba edilir her mac. Sanki ilk yari düz koşu yapıp ısınıyoruz ikinci yari cift kaleye donuyoruz.
Saçımı başımı yolasım geliyor her mac ayni cag dışı devre futbolu. alexten sonra rahat izlediğim mac sayısı 5i geçmez. 4-5-6 atacağımız maclar gelecekmiş. Bir devrede 4-5-6 gol nasil atacaksın. Ilk yarilar yatarsan. Bir tane dikine ara pasıyla golümüz yok. Sagdan orta soldan orta. Artık rakipler de anladi teraneyi. Bir tane kafa vurdurmadi Konya. Su mac nasil böyle rahat rahat yenilirsin. Millet verdi gazi verdi gazi. Bizimkilerin de bir tarafı kalktı sanki sampiyon olduk şimdiden. Iyi bir ders oldu bu. Yani umarım olmuştur. Ayaklar yere basar.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #229 : 08 Kasım 2020, 02:25:05 »
Yiyemezsin iste. Her zaman pilav yiyemezsin. Dünya üzerinde istisnasiz her oynadigi macin ilk yarısında göt kıvırıp koca bir yariyi es geçip ikinci yarilarda bir tarafını yırtarak kazanmaya çalışan  başka takim yoktur.  Yersin bir tane çıkaramazsın gider mac. 40 yaşımı geçtim. Hala aynı köhne zihniyet. Iyi diyoruz heyecan duyuyoruz ama rahat değiliz arkadaş. Kazanirken de rahat değiliz. Bu takimin maçlarında Kapat ilk yarıyı izleme daha iyi. Ikinci yari da yirtina yirtina kazanmaya calis.
Bugün onu da yapmadılar ki yırtınmayı geçtim sanki zorla maça çıkarılmış gibiydiler. 10 gün oynansa bu maç yenilirdik. Sıfır istek ve konsantrasyon. Şu amk vitaminsiz Valencia'nın bokunda boncuk falan mı var? Pelkas'ı ne bok yemeye çıkarıyor her maç? Adam takımın en iyilerinden ve en çok isteyenlerinden. İptal olsa da golünü de atmış bırak amk sahada. Ortadan da bir şeyler yapabilmemizi sağlayabilecek tek oyuncuyu çıkarıp Caner Gökhan orta belki(!) gol taktiğine gömülmenin mantığı nedir? Samatta 3 haftadır resmen rezalet Bienvenü gibi oynuyor adam. Rahat bir maç rahat bir sezon ya da şampiyonluk haram bize amk yerinde. Şu seneyi de boş geçersek gerçekten amk ya başka bir şey demiyorum. Rakipler bu kadar rezil durumdayken yok ya illa gelin şampiyonluk yarışına ortak olun demek ancak bizim salakların yapacağı şey.
İstek arzu hırs ruh hiçbir şey yoktu bugün sahada. Adamlar paso yattı biri n'oluyor amk deyip isyan dahi etmedi. Git ortalığı ayağa kadar hakeme söyle saatini göstersin falan ama yap bir şeyler amk

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #230 : 08 Kasım 2020, 02:29:42 »
Ben bu başlığa bu sezon son kez yazıyorum, bir daha da yazmayacağım çünkü futbol bilgisi orta-kafa'dan ibâret olan erol bulut ile şampiyon olmak sapanla f-16 düşürmek gibi bir şey.

Çıkarması gereken son adam olan Pelkas'ı oyundan erkenden alan bir adamın hocalığı benim gözümde yoktur. Set oyunu nedir bilmeyen, organize atak nedir anlamayan bir hocaya sâhibiz ne yazık ki. Kendisi sâdece Anadolu takımlarının hocası olacak seviyede birisi. Eğer Başkan yarın kendisini kovmazsa, sene sonu Erolla birlikte gider.

Bize lâzım olan Alman bir hoca. Çakma Alman Erol değil.

Bu sezondan umudu olan arkadaşlara bol şans.
Katılıyorum. Trabzon maçı hariç hiçbir maçtaki ne 11i ne değişiklikleri ne de anlayışı beğenmedim. Rakiplerin bok içinde olduğu şu sezondaki güzelim kadroyu da piç edecekler elbirliğiyle. Her hafta Pelkas'ı çıkarıyor sanki Adam anasına sövmüş. Ve sürekli üretken bu adam he yanlış anlaşılmasın öyle kötü falan oynamıyor. En iyi 2-3 oyuncudan biri sürekli. Takımı ne yapar ne ederim de opsiyonsuz bırakırım yaratıcılıktan mahkum ederim diye düşünüyor herhalde

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #231 : 08 Kasım 2020, 02:32:50 »
Bu maç hocaya yazar. Ama en çok geliştirmemiz gereken nokta oyunu hızlandırmamız. Yoksa bu kaliteli kadro da ıkına ıkına ilerler.
Çok yavaş ve stabil oynuyoruz. Bu mal da oyuna hareketlilik kazandırabilme becerisi olan tek Adamı çıkarıyor. Thiam şu takımda 11 başlıyorsa biz sıçmışız. Valencia es geçiliyor ama golü yedirdi sayılır çünkü aptalca bir top kaybıyla gelmeyen Konya'yı pozisyona soktu ve sonu gol oldu

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #232 : 08 Kasım 2020, 02:36:08 »
Psg ilk yari 2-0 onde, keza atletico ilk yarıyı 2-0 yapti. Chelsea 4 atmış, barca 5. Yahu bir tane maçımızda da ilk yarının amina koymayin. 45 dakika icin mi para alıyor bunca oyuncu teknik direktör vs.  Koskoca 45 dakika nasil heba edilir her mac. Sanki ilk yari düz koşu yapıp ısınıyoruz ikinci yari cift kaleye donuyoruz.
Saçımı başımı yolasım geliyor her mac ayni cag dışı devre futbolu. alexten sonra rahat izlediğim mac sayısı 5i geçmez. 4-5-6 atacağımız maclar gelecekmiş. Bir devrede 4-5-6 gol nasil atacaksın. Ilk yarilar yatarsan. Bir tane dikine ara pasıyla golümüz yok. Sagdan orta soldan orta. Artık rakipler de anladi teraneyi. Bir tane kafa vurdurmadi Konya. Su mac nasil böyle rahat rahat yenilirsin. Millet verdi gazi verdi gazi. Bizimkilerin de bir tarafı kalktı sanki sampiyon olduk şimdiden. Iyi bir ders oldu bu. Yani umarım olmuştur. Ayaklar yere basar.
Eskiden gerçekten de ne kadar rahat olurduk o kadar eskide kaldı ki varlığını unuttum.. Alex direkt atardı topu rakibin sol kanadının kendi ceza sahasına yakın kısmından taca ve basardık ilk dakikalardan itibaren ve boğardık

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #233 : 08 Kasım 2020, 18:54:20 »
Şu aşamada Erol hoca için yapılan sert eleştirilere katılmıyorum.
Benimde kendime göre bazı eleştirilerim var.
Ama ben bugüne kadar eleştirilmeyen hoca görmedim.
Bu işin doğasında bu var.
Malatya ve Alanya'da belirli başarıları yakalamış oynattığı oyun bakımından takdir edilen biri için sert eleştiriler yapmayı kendi adıma doğru bulmuyorum.
Gönderilmesi durumunda olacakları da düşünelim.
Yerli hoca getirsen kimi getireceksin, yabancı getirsen adaptasyon süreci var. Başarısızlık halinde "Bu kadroyu ben kurmadım" hikayesi.
Bu yol çözüme değil kaosa yol açar.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #234 : 08 Kasım 2020, 20:35:01 »
Ekonomik durumdan dolayı yabancı hoca ihtimalinin neredeyse olmadığı ve olası yerli hocaların (ersun yanal,aykut kocaman vs.) da getirilmeyeceğini düşünürsek Erol Bulut’tan başka şansımız yok şuan.8 haftada “bununla olmayacak”,“göndermezlerse sene sonu kendileri de gider” vb eleştiriler bence yapıcı değil aksine yıkıcı.Uzun süredir başarı yakalamadık kabul ama her göreve gelen hocayı ilk haftadan yıpratmaya,posta koyup göndermeye çalışıyoruz.Kadro bütünüyle tamamlananı 1 ay oldu daha ve hala normal bir takımın %100 uyum sağlaması için 1 aya daha ihtiyacı var.Üstelik şu an Sosa sakat,Perotti hazır değil ve bu iki oyuncu takımın en yaratıcı,teknik isimleri.Biraz daha sabır bence.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #235 : 08 Kasım 2020, 21:31:03 »
Maç 0-1 iken, Sivasspor penaltı kaçırmış. Bize gelince jeneriklik goller atıyor yavşaklar...

Rıza Çalımbay: "Hakemler maçın sonucuna etki edince hiçbir şeyin değeri kalmıyor. Penaltıdan sonra, net bir penaltı var, vermedi. Kırmızı kartlık pozisyon vermedi. Yürekli olsunlar! Yürekli hakem görmedim daha."

..demiş. Dün bizim maçı izleseydin, görürdün. Yer mi aynı golü GS atsa iptal etmek...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #236 : 08 Kasım 2020, 22:24:11 »
Sivas penaltı kaçırır kaçırmaz bir penaltı daha vardi vermedi. Gsnin ikinci golü de ofsayt gibi geldi bana. Arda ofsayt değil ama pozisyonun içinde bir gsli var ofsayt olan. Bu var olayının iyice boku cikti. Gözünün onundekini çalmıyor gidip varda inceleyip veriyor böylece yükü üzerinden atıp istediği gibi eyyam yapiyorlar. Dun bizim buz gibi gol gitti. Ben o kadar izledim eli tespit edemedim. İyisin kötüsün ayri mesele ama bir de bunlarla bu kadar erkenden uğraşacaksak isimiz zor gerçekten.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2020, 22:24:55 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #237 : 08 Kasım 2020, 23:48:34 »
Ocak ayına kadar ittirmeye çalışıyorlar, güya ara transferde epey takviye yapacaklarmış. O zaman kadar mümkün mertebe yarıştan kopmadan potada tutma derdindeler.

---

Bu arada, ilk 11 çıktı ilk maçta coşan ve şık goller atan Samatta o maçtan sonra -Fotomaç, Fanatik vb. tipi gazetecilik/Erman Toroğlu tipi yorumculuk tabiriyle- "salata" oldu çıktı. Uzman değilim lakin vücut dilinden zihinsel olarak da düştüğü belli oluyor sanki. Umarım Gençlerbirliği maçında gol/goller bularak çıkışa geçer, ha yok geçmezse de, hocanın formayı P. Cisse'ye vermesi gerekir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #238 : 09 Kasım 2020, 00:50:13 »
Sivas penaltı kaçırır kaçırmaz bir penaltı daha vardi vermedi. Gsnin ikinci golü de ofsayt gibi geldi bana. Arda ofsayt değil ama pozisyonun içinde bir gsli var ofsayt olan. Bu var olayının iyice boku cikti. Gözünün onundekini çalmıyor gidip varda inceleyip veriyor böylece yükü üzerinden atıp istediği gibi eyyam yapiyorlar. Dun bizim buz gibi gol gitti. Ben o kadar izledim eli tespit edemedim. İyisin kötüsün ayri mesele ama bir de bunlarla bu kadar erkenden uğraşacaksak isimiz zor gerçekten.
Geçen hafta Terim bizim VARlar sağlık taraması gibi dedi,1 hafta geçti iki gündür olanlar ortada :)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #239 : 09 Kasım 2020, 10:23:57 »
Ligin rengini belli ettiler sonuna kadar çekişme olacak. Yok öyle arayı açıp gitmek hemen yapıştırdılar operasyonu. Bizim verilmeyen golümüz ve Sivas'ın verilmeyen penaltısı. Kaçan penaltı da Marcao'ya sarı çıkması lazımdı çıkmadı. Üstüne verilmeyen ikinci penaltı ve bir sarı daha çıkması lazımdı. Marcao atılmalıydı.

Karşımızda böyle bir çete varken işimiz çok zor. Valencia'nın golünü verse maç bizimdi ama vermeyerek rakibin direncini iyice arttırdı maçın gidişatını değiştirdi. Adamlar gerçekten işini biliyor. FT bir sağlık taraması muhabbeti çaktı 3 haftadır her şey lehlerine gidiyor,hakemler gözlerinin önündeki penaltıyı bile çalamıyorlar. Biz de burada Erol hoca değil, istifa etsin bilmem ne.

Bu kafayla bizi daha çok doğrarlar nasılsa Fenerbahçe taraftarı hakem çetesine cephe almak yerine hocasının kellesini alacak bunu biliyorlar.

Herkes futbol profesörü ya 16 tane yeni oyuncuyla çıkıp uçurun takımı iki ayda da görelim. Eleştirilecek hareketleri var tabiki, olmaya da devam edecek hatalar bu işin doğasında var. Bu kadar kolay kellesi alınacak ne yaptı onu merak ediyorum ?
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 10:25:23 Gönderen: Zoltan Gera »