Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 340836 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #75 : 25 Eylül 2020, 13:46:33 »
Perotti'yi Sevilla döneminde özellikle inanılmaz beğeniyordum ama dediğin gibi sağlık durumu biraz soru işareti. 20-25 maç bile Perotti gibi oynayacaksa kesinlikle alınsın. Yokluğu Ferdi ile tolere edilebilir
bu sene 40 maç olacak, o yüzden 20 maçlık oyuncuya para verilmez diyeceğim ama öyle bir durumdayız ki, 2 maç oynayıp kazandıracak adama bile para verilir..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #76 : 25 Eylül 2020, 22:35:37 »
Basaksehirden bu sene bisiy olmayacagi belli oldu. Visca da miadını doldurdu orada. Cok inat etmemeleri lazim. Oyuncu da orada kalmak istemiyor zaten.

Altay
Gokhan-lemos-tisserand-caner
Visca-sosa-gustavo-perotti
Samatta-ze luis

Baya üst duzey bir takim olur bence.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #77 : 25 Eylül 2020, 22:54:41 »
Okan Buruk, Karagümrük mağlubiyetinden sonra "Hedefi olmayan oyuncularla devam etmeyeceğiz." demiş.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #78 : 25 Eylül 2020, 23:02:53 »
Bugün Samatta'ya karşı yapılan şaklabanlığa, orospu çocukluğuna laf edecek kimse yok mu koca kulüpte? Bir Allah'ın kulu yok mu çıkıp siz hayırdır lan diyecek?? Adamın görünüşü ile dalga geçiyor götverenler alenen. Medya algısı falan da değil. Bu Caner, Sinan, Mert Hakan falan neşe ile yavşaklık arasındaki çizgiyi aşıyorlar. Biri dırzo Almancı, biri 2 yıl önceye kadar Menemen falan takılıyordu, diğerine pop dünyasından bir girerim feleği şaşar. Aşırı uyuz oldum amk ya. Adam da bunları insan sanıp gülüyor falan onlara. Rezil köpekler. 9 kişilik Hatay'ı yenemeyen köpekler açın da kıçınıza gülün.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #79 : 25 Eylül 2020, 23:38:19 »
Bugün Samatta'ya karşı yapılan şaklabanlığa, orospu çocukluğuna laf edecek kimse yok mu koca kulüpte? Bir Allah'ın kulu yok mu çıkıp siz hayırdır lan diyecek?? Adamın görünüşü ile dalga geçiyor götverenler alenen. Medya algısı falan da değil. Bu Caner, Sinan, Mert Hakan falan neşe ile yavşaklık arasındaki çizgiyi aşıyorlar. Biri dırzo Almancı, biri 2 yıl önceye kadar Menemen falan takılıyordu, diğerine pop dünyasından bir girerim feleği şaşar. Aşırı uyuz oldum amk ya. Adam da bunları insan sanıp gülüyor falan onlara. Rezil köpekler. 9 kişilik Hatay'ı yenemeyen köpekler açın da kıçınıza gülün.

Samatta orada o gruba dönüp suratıyla bir hareket yapıyor, ona gülüyorlar. Caner zaten kırık, adam her yerde her şeye gülüyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #80 : 26 Eylül 2020, 00:42:37 »
Samatta orada o gruba dönüp suratıyla bir hareket yapıyor, ona gülüyorlar. Caner zaten kırık, adam her yerde her şeye gülüyor.
Abi evet ama içlerinin söylediğim gibi olduğundan eminim diyebilirim asıl dertleri dalga geçmek yani bence

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #81 : 26 Eylül 2020, 00:53:45 »
Basaksehirden bu sene bisiy olmayacagi belli oldu. Visca da miadını doldurdu orada. Cok inat etmemeleri lazim. Oyuncu da orada kalmak istemiyor zaten.

Altay
Gokhan-lemos-tisserand-caner
Visca-sosa-gustavo-perotti
Samatta-ze luis

Baya üst duzey bir takim olur bence.

Şu kadro 2 tâne yese 5 tâne atar her maç. Perotti, Visca ve Ze Luis gelse bile nerde bize bunları oynatacak cesur yürek hoca? Erol Hatay maçıyla vizyonunu belli etti benim gözümde. Korkak bir savunmacıdan başka bir şey değil Erol ve Fenerbahçe'nin hocası hiç değil. Hatay maçının kadrosunu düşündükçe deliriyorum.

Açıkçası bir dirhem umudum yok bu sezondan ve Eroldan. Kovulduğunda ligten kopmuş oluruz ve bir sonraki senenin hayâllerine dalarız. Şu GS de bizi handikaplı yener ki 2-0 alacaklarını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2020, 00:54:07 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #82 : 26 Eylül 2020, 03:14:41 »
Şu kadro 2 tâne yese 5 tâne atar her maç. Perotti, Visca ve Ze Luis gelse bile nerde bize bunları oynatacak cesur yürek hoca? Erol Hatay maçıyla vizyonunu belli etti benim gözümde. Korkak bir savunmacıdan başka bir şey değil Erol ve Fenerbahçe'nin hocası hiç değil. Hatay maçının kadrosunu düşündükçe deliriyorum.

Açıkçası bir dirhem umudum yok bu sezondan ve Eroldan. Kovulduğunda ligten kopmuş oluruz ve bir sonraki senenin hayâllerine dalarız. Şu GS de bizi handikaplı yener ki 2-0 alacaklarını düşünüyorum.
+35555345

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #83 : 26 Eylül 2020, 23:52:03 »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #84 : 27 Eylül 2020, 01:58:41 »
Bence Novak ve Caner önlü arkalı oynamalı yarın.Hücumdayken Novak içeri koşu atar Caner çizgiden orta açar;savunmada da belki kısmen daha iyi iş yaparlar ikili olarak.Diğer tarafta Caner’in ortalarında ters kanattan içeri girmesiyle Thiam öne çıkıyor ama hızlı oyuncu da gerektiği için Valencia da olabilir.Orta saha kesinlikle böyle olmalı zaten.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #85 : 27 Eylül 2020, 08:40:52 »
gecen haftaki o rezil beraberlikte biraz golgede kaldi ama Lemos iyi sinyaller verdi.

Bu nedenle acaba 3-5-2 dener miyiz ileride diyor insan. Tabiki GS macinda degil, ama sonrasinda bence denenmeli...

Defansta; Novak(Zanka)-Tisserand(Serdar)-Lemos 3 lu defansi ...hizli, hareketli ve atletik

Ortasahada; Caner(ferdi)-Ozan-Sosa-Gustavo-Gokhan(Tiam)

ileri ikilide; Samatta-Tiam (valencia-Frey)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #86 : 27 Eylül 2020, 18:16:36 »
Deniz Türüç on birde başlıyor, hiç içime sinmedi, umarım yanıltır.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #87 : 27 Eylül 2020, 19:56:17 »
Deniz Türüç bizim açık mı, yoksa Galatasaray'ın sol beki mi? Sağdan bindirdiğimiz bütün pozisyonları o püskürttü.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #88 : 27 Eylül 2020, 21:02:34 »
Valencia'ya 90 dakika sabredebilmek için nasıl bir akıl tutlması lazım, hayret.

Hakem beraberlik için çıkmış.

Biz beraberlik için...

Bunlara karşı galibiyet yüzü görmeyeli kaç maç oldu? En son ne zaman kazandık?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #89 : 27 Eylül 2020, 21:02:44 »
Deniz Türüç bizim açık mı, yoksa Galatasaray'ın sol beki mi? Sağdan bindirdiğimiz bütün pozisyonları o püskürttü.

Hakan abi, Altay kardeşimi beğendin mi  8)

Bu sezon herhalde gol yememeyi öğrenmekle geçecek, önümüzdeki sezon gol atmayı öğrenirsek, üçüncü sezonun sonunda komple bir Fenerbahçe görür ve ligi domine ederiz.