Hoca korkunç değişiklikleriyle maçı veriyordu ama neyse ki olmadı. Şu ligde Anadolu takımlarına karşı oynanması gereken oyun belli. Niye hep defansif anlayışa sahip teknik direktörleri getiriyoruz, niye gelince bu tarza geçiyorlar da diyebiliriz aslında. Aykut, İsmail, Vitor futbolundan kurtulamıyoruz. Alanya'da çok daha ofansif kadrolar kuran Erol hoca burada tam tersini yapıyor ki anlamıyorum bunu.
Eğer fark 3-4 değilse Sosa çok yorulmadıkça oyundan alınacak biri değil bizim için. Biraz yorulunca forvet arkasında devam edilebilir. İlla çıkacaksa da yerine girecek kişi Ferdi veya başka bir hucümcu olur. Yerine Tolga'yı alınca da hiç top yapamazsın ve mağlubiyeti kabul etmiş olan rakibini maça sokarsın. 2-1 olduktan sonra o riskli durumda Samatta'yı çıkarmak da ayrı bir hata.
Ozan'ı 10 numara gibi oynatıp verimini düşürüyoruz. Hazırlık maçlarında fena gözükmeyen Mert Hakan sanki 2 hafta değil de 2 ay sakat kalmış gibi tutuk. Thiam ilk 11 oyuncusu kalitesinde olmadığını gösterdi. Ferdi sezona kötü başladı, Caner ile hiç anlaşamıyorlar zaten saha içinde. Onu sağ kanada adapte etmemiz lazım, Perotti ve Ferdi ikilisi yaratıcılık problemlerine bir nebze çözüm olabilir, şaka maka 4 hafta geçti ama takımın hiçbir hucüm planı yok. Biraz kaygılandırıyor bu beni.
Dün kadroda olmayanlar var bir de. Serdar böyle kolay bırakılacak bir isim değil, bana saçma geliyor bu durum. Maaşı yüksek sayılır ama daha düşük bir kura göre sabitlenmişti sanki. Lemos zaten böyle basit hatalar yapabilen savruk bir oyuncu, şu durumda Serdar'ı göndermek büyük hata olur. Rodrigues kalacaksa takıma dahil edilmeli, Thiam ve Sinan ikilisine kıyasla çok daha etkili bir kanat oyuncusu. Dirar'dan acilen kurtulmamız lazım. Zanka var bir de elde. Transferin bitmesine 1.5 gün kaldı ve yine karışıklık var kısacası.