Öyle bir maç ki, beni 3 - 1 bile kesmedi. Adamlar 2. yarı grogi pozisiyona düştü, 4, 5 falan olabilirdi ama nihayetinde güzel bir galibiyet aldık.
Ozan ve Pelkas'ın oynadığı mevkiler sebebiyle hocaya kızdım ama teşhisi hemen koyup gereken hamleleri ivedilikle yapması takdiri hakediyor.
Bu arada, bizim stoper ikilisi kornerlerde epey etkili. Tisserand'ın genel performansı gayet iyi.
Sosa sahada kalırsa bu maçı kazanma şansının sıfır olduğunu görüp, soyunma odasında hamle yapan, 60. dakikaları beklemeyen Erol hoca, bu değişikliği ile takdirimi aldı. Beklemiyordum. Şaşırdım. Takdir ettim.
İlk yarıda kötü oynayan Sosa'yı çıkarıp Cisse'yi alması ve Ozan'ı ait olmadığı pozisyondan çekip kendi mevkisine koyması çok iyi oldu.
Bak. Yemin ederim kabahat benim değil. Ajan olsa bu kadar göstere göstere rakip lehine oynayamazdı; o da bir bakış tabii... Ama resmen 10'a 12 oynadık ilk devre... Pasları bizim hücum oyuncularının önüne atacak yerde ya ayaklarına, ya bir metre arkalarına atmalar... Tolga Ciğerci olsa anlarım, ama bu yapınca iyi niyet düşünemem yani... Resmen el freniydi. Başkan olsam soyunma odasına iner ve döverdim.
Abi, kesinlikle kötüydü ama robot değil nihayetinde, insan bu

Ara sıra olur böyle durumlar.