Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372365 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 25 Ekim 2020, 21:22:05 »
Bu sene kimsenin dile getirmediği bir avantajımız var aslında. Biz Başakşehir'i takip ediyoruz, rakiplerimiz bir hafta önce Başakşehirle oynuyorlar ve ne olursa olsun Başakşehirle oynamak rakiplerimizi yıpratacak. Bu hafta Antalya 5 yedi, 1 de kırmızı kart gördü. Haftaya Antalya deplasmanı normal şartlarda rahat geçecek, geçmeli de.

Bizim tek rakibimiz Erol Bulut olacak. Ben bu herife aslâ güvenmiyorum.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #166 : 25 Ekim 2020, 21:41:03 »
Ya cok kotumser oluyoruz yada cok iyimser,

sampiyon gibi oynamak o konsantrasyon ve hirsla organize olmak iyi birsey ama erken havaya da girmemek lazim burasi turkiye tff'si, mhk'si, hakemleri her turlu seye acik. Adami 2 3 macta alasagi ediverirler

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #167 : 25 Ekim 2020, 22:24:50 »
Galiba 10 mac sonra yendik bunlari. Gecen sene 3 kez yenmislerdi bizi. Daha farklı da olabilirdi ama son 10 dk skoru koruma psikolojisi ile biraz düştük. Skor olarak bu seneki en rahat galibiyetimiz oldu. Yine de koltuguma oturup soyle keyifli keyifli rahat bir mac izlemeyeli çok uzun zaman oldu. Umarim takim oturdukca daha iyi oluruz.
Bu arada çaktırmadan bir Alanya çıkardılar başımıza. Hani diger büyüklerin durumuna göre Stepne olarak duruyor şu an için ama ilerde bela da olabilirler. Burasi Türkiye fenerbahce hiç bir zaman zirvede tek kalmaz. Bkz: bursaspor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #168 : 26 Ekim 2020, 01:01:51 »
Sosa bugün resmen takımı satmış biri gibi oynadı.. Başka açıklaması olamaz. Lemos ile çarpıştığı pozisyonda hata net Sosa'nın. O taca top atmalar atağa kalkacakken geri oynamalar falan inanılır gibi değil. Erol Hoca'nın değişikliklerini hiç beğenmedim bu maça kadar ama helal olsun devre arasındaki değişiklikleri nokta atışı hamlelerdi. Sosa bugün yaptıklarının cezasını kulübede oturarak çekmeli kesinlikle. Kimse vazgeçilmez değil. Hele de böylesi alternatifli bir takımda asla!! Gustavo, Ozan, Samatta, Cisse, Valencia ve özellikle de Pelkas'ı çok beğendim ben bugün. Sosa'nın bugünkü durumunu gördükten sonra bana kalırsa
Altay
GG
Lemos
Tisserand
Caner
Ozan
Gustavo
Pelkas
Perotti
Cisse/Valencia
Samatta

11i bizim için çok doğru olacaktır

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #169 : 26 Ekim 2020, 01:02:19 »
Erol Bulut'un hocalık performansına ne iyi ne de kötü diyordum ama  bu hafta beni biraz tavladı.Ben artık her hafta aynı dakikalarda aynı değişiklikleri yapan 2.forveti 75'den önce sokamayan adamlara o kadar alışmışım ki baya hoşuma gitti ikinci yarıya orta saha çıkarıp forvetle  başlaması.
 Büyük takımlar bu kadar kötüyken rahat bi şampiyonluk alırız diyordum ama bu Alanya beni baya korkutmaya başladı umarım bu sefer de Alanya başımıza bela olmaz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #170 : 26 Ekim 2020, 01:03:06 »
Bizim Alanya Maçı ne zaman?

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #171 : 26 Ekim 2020, 08:57:13 »
Sosa bugün resmen takımı satmış biri gibi oynadı.. Başka açıklaması olamaz. Lemos ile çarpıştığı pozisyonda hata net Sosa'nın. O taca top atmalar atağa kalkacakken geri oynamalar falan inanılır gibi değil. Erol Hoca'nın değişikliklerini hiç beğenmedim bu maça kadar ama helal olsun devre arasındaki değişiklikleri nokta atışı hamlelerdi. Sosa bugün yaptıklarının cezasını kulübede oturarak çekmeli kesinlikle. Kimse vazgeçilmez değil. Hele de böylesi alternatifli bir takımda asla!! Gustavo, Ozan, Samatta, Cisse, Valencia ve özellikle de Pelkas'ı çok beğendim ben bugün. Sosa'nın bugünkü durumunu gördükten sonra bana kalırsa
Altay
GG
Lemos
Tisserand
Caner
Ozan
Gustavo
Pelkas
Perotti
Cisse/Valencia
Samatta

11i bizim için çok doğru olacaktır
Neyse ki sana kalmıyor ;)
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #172 : 26 Ekim 2020, 09:22:44 »
Allahım sana şükürler olsun Fenerbahçe kazanınca hayat bayram oluyor. Ligin bitmesine 34 maç kaldı sanki lig yeni başlıyor :)

Antalya'da bu hafta Amilton ve Sidney Sam gibi iki tane bela futbolcu kırmızı kart cezalısı bu maçı da kayıpsız geçeceğiz inşallah.

Daha elimizde Ferdi ve Perotti gibi adamlar var. Kadromuz şampiyonluk için oldukça yeterli. Samandıra'daki ortam iyi olsun yeter ki.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #173 : 26 Ekim 2020, 15:45:26 »
İyi savunma yapıp az pozisyon veriyor gibi gözüksekte son 3 maçta 4 gol yedik. Karagümrük maçı 2-0,oyun çok rahat derken saçma sapan bir penaltı. Göztepe maçı 1-0 öndeyiz Göztepe hiç gelemiyor  derken yine saçma bir penaltı. Dünkü maç ortada sıkışmış vaziyette giderken iki oyuncu çarpışıyor, Afobe de top class bitiriyor pozisyonu. Kendi kendimize bir şekilde gol yemeyi beceriyoruz.

Samatta hakkında da kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Hareketsiz ve kayboluyor oyun içinde. Tek santraforlu sistemin oyuncusu değil izlenimi verdi bana ciddi ciddi.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #174 : 26 Ekim 2020, 19:53:42 »
Aşk olsun abi nereden bu kinin bana  ;D sıkıntılı bir kadro mu neden ki? Çok mu ofansif görünüyor?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #175 : 26 Ekim 2020, 22:04:12 »

Valla bana da kalsa ileri uç

Thiam-Samatta-Kemal-Valencia

şeklinde olur ama iyi ki bana da kalmıyor. :D

Geyik bi tarafa, Göztepe maçında oynadığımız 20 dakika ve bu maçta oynadığımız yaklaşık 25 dakika müthişti. Form seviyesi artıp takım da uyum yakaladıkça bu sürelerin artacağını düşünüyorum. Birkaç sıkıntım var sadece naçizane:

1- Özellikle maçların ilk devresinde defans bloğu ile orta saha/forvet hattı arasında 20 metrelik bir bant oluşuyor ve rakipler bu hattı çok kullanıyor. Dün Trabzon da kullandı. İleride basmayacaksak ki ilk devrelerde pek yamıyoruz, nasıl böyle bir boşluk veriliyor? Bu kompaktlık sorununu çözmemiz lazım.

2- Ozan kesinlikle 10 numara pozisyonunda oynamamalı. İdeal 8 olmak hiç her özelliğe sahip.

3- Lemos biraz sakar gibi ama dur bakalım. :)

Bunun dışında esasen epey efektif oynuyoruz iki maçtır. 20 civarı şut atıyoruz ve bu arada fizik kondüsyon olarak da 2. yarılarda eziyoruz.

Son not: Gustavo, beton yetmez!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #176 : 26 Ekim 2020, 23:31:02 »
Benim yazdığım kadro çok da ofansif değil Aslında ya ;D Gustavo defansif tarafta Ozan çift yönlü box to box Pelkas ofansif ama defans yönü çok da zayıf değil.. Perotti Samatta Cisse üçlüsü de ideal biri atletik kanat forvet biri bitirici biri de teknik kenar oyuncusu

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #177 : 27 Ekim 2020, 01:47:16 »
Sosa bugün resmen takımı satmış biri gibi oynadı.. Başka açıklaması olamaz. Lemos ile çarpıştığı pozisyonda hata net Sosa'nın. O taca top atmalar atağa kalkacakken geri oynamalar falan inanılır gibi değil. Erol Hoca'nın değişikliklerini hiç beğenmedim bu maça kadar ama helal olsun devre arasındaki değişiklikleri nokta atışı hamlelerdi. Sosa bugün yaptıklarının cezasını kulübede oturarak çekmeli kesinlikle. Kimse vazgeçilmez değil. Hele de böylesi alternatifli bir takımda asla!!
......

Sosa, öyle 45. dakikalık performansla çöpe atılacak oyuncu değil yahu. :) Kaldı ki, onun vizyonuna ve pas yeteneğine sahip oyuncumuz da yok.

Neredeyse herkesin hemfikir olduğu üzere; Ozan'ın o pozisyonda olmayacağı ortada, ısrarcı olmaz umarım. Pelkas varken, gerek de yok zaten. Pelkas'ı illa ki idareten çizgiye yakın tutacaksa, o pozisyonda Sosa oynar, Ozan değil.

Bir "ben olsam..." da ben yapayım madem :D;  kadromda Cisse ve Samatta varsa, ben olsam çift forvet oynardım. Cisse önceki maçta şanssızdı ama bu maçta oyuna girdikten sonra 1 gol, 1 asist ve üst direkten çıkan kafa vuruşuyla kalitesini konuşturdu.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #178 : 27 Ekim 2020, 11:45:28 »
Aşk olsun abi nereden bu kinin bana  ;D sıkıntılı bir kadro mu neden ki? Çok mu ofansif görünüyor?
estafirullah kardeşim ne kini :)
takılıyoruz..
45 dk kötü oynadı diye takımın en kritik adamı Sosa'yı komple takımdan atmak filan :) önce Sosa yazılır sonra kadro şekillenir :)
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #179 : 02 Kasım 2020, 08:54:56 »
Antalya son yıllarda ters gelen bir rakip: Bunlarla yaptığımız son 10 maçta: 3 G, 4 M, 3 B