Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372393 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #720 : 07 Ocak 2021, 23:30:55 »
Çağdaşa mı soracağız nasıl oynayacağımızı.Demi top bizde olsun topla oynama hatamızı değerlendir kazan.Bizde geniş kadro ama tüm oyuncular denk değil.Adama bak Fatih Terime Sergen Yalçına desene şu lafları.

Oda biliyor savunma yamalı bohça hızlı adamlarla arkaya sarkacaktı.Öyle oynasak ah vah ediyorduk 3-4 olurdu iyi takım çünkü bak işine Çağdaş.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 23:35:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #721 : 07 Ocak 2021, 23:33:56 »
Çağdaş evladım hayırdır bizle bir yaran var belli de bu kadar açık etme.
Son 5 deplasmanda yamulmuşsun gelip bize laf çakıp konuyu dağıtmaya çalışıyorsun. Alkış aldın rakiplerden aferin sana.

Hakem yine dilim dilim doğradı bizi.
Her maç aynı.
Kaleci net kırmızı kart görmeliydi göstermedi.
Sadık'ın penaltısı hiçte inandırıcı değil çok çok basit bir penaltı.
Bundan önce verilen faul de kesinlikle faul değil.

Çevrimdışı ozgur.solak

• Üye
  • Yer: brussel
« Yanıtla #722 : 07 Ocak 2021, 23:44:57 »
Attigimiz her gol en ince ayrintisina kadar inceleniyor. Pozisyonun oncesini de didik didik ediyorlar. Cagdas' a bu aciklamalari yapacak cesareti veren karsimizda duran her turlu suca bulasmis, kirli ittifak; senelerdir adamlarin derdi fenerbahce' yi icerden veya disardan yonlendirilebilecek, kirli duzenin parcasi olabilecek kivama getirmek. Bunun icin de her turlu yildirma taktigi deneniyor...

Çevrimdışı ozgur.solak

• Üye
  • Yer: brussel
« Yanıtla #723 : 07 Ocak 2021, 23:48:17 »
Abi Trabzon'la İzmir'de oynayıp 2-2 kaldığımız maç olması lazım. Sondan bir önceki karşılaşmaydı. Bu sonuçla şampiyon olarak çıkmıştık som hafta içerideki Ankaragücü maçına (2006-2007)
Trabzon ile berabere kalip sampiyonlugu garantilemis ve ertesi hafta gs' yi deplasmanda yenmistik. Son hafta Ankaragucu maciydi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #724 : 08 Ocak 2021, 00:00:34 »
Çağdaş evladım hayırdır bizle bir yaran var belli de bu kadar açık etme.
Son 5 deplasmanda yamulmuşsun gelip bize laf çakıp konuyu dağıtmaya çalışıyorsun. Alkış aldın rakiplerden aferin sana.

Hakem yine dilim dilim doğradı bizi.
Her maç aynı.
Kaleci net kırmızı kart görmeliydi göstermedi.
Sadık'ın penaltısı hiçte inandırıcı değil çok çok basit bir penaltı.
Bundan önce verilen faul de kesinlikle faul değil.

"BJK ve GS'yi yendikten sonra bizi de yenip 3'lü yapmak niyetindeydi ama içinde patladı" derdim ama niyeti ve derdi net şekilde başka. Bizim oynadığımız oyunla uğraşmak yerine otursun, kendi takımı niye son 8 maçta 2 galibiyet alabilmiş, onu düşünsün.

Bu, her maçta en az 1 kere olan ama çoğunluğuna penaltı çalınmayan pozisyonlar, her ne hikmetse bizim aleyhimize olunca hemen penaltı veriliyor. Öncesindeki faul kararı da çok tartışmalı. Kasımpaşa maçındaki Mame'nin itilme pozisyonu bundan çok daha netti ama tabii ki çalmadılar.

Ayrıca bu maçta Davidson'un Altay'ya yaptığı faul kırmızı kart olmalıydı. Altay topu çoktan kontrolüne almış, adam alenen topla oynama şansı olmayan durumda Altay'ı sakatlayabilecek şekilde bacağına giriyor.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #725 : 08 Ocak 2021, 00:06:13 »
Pelkas ve Mesut'u birlikte nasıl oynayacağız? Bugün alınan iki galibiyetten de çok mutluyum iki takım da asgarinin üstünde beklentilerimi karşılıyor. Ama görüyorum ki memnuniyetsizlerin sayısı çok çok fazla ve bunun camiayı yıpratmaması mümkün değil. Mesut transferinin de böyle bir ortamda yapılıyor olması kötü hislerimin kuvvetlenmesine sebep oluyor. Ben kesinlikle Mesut yerine Visca'yı tercih ederdim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #726 : 08 Ocak 2021, 00:16:35 »
Dün Hatayın kalecisi atıldı rakibine yaptı maçı verdi.Evet kırmızı baktım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #727 : 08 Ocak 2021, 00:17:21 »
Pelkas ve Mesut'u birlikte nasıl oynayacağız? Bugün alınan iki galibiyetten de çok mutluyum iki takım da asgarinin üstünde beklentilerimi karşılıyor. Ama görüyorum ki memnuniyetsizlerin sayısı çok çok fazla ve bunun camiayı yıpratmaması mümkün değil. Mesut transferinin de böyle bir ortamda yapılıyor olması kötü hislerimin kuvvetlenmesine sebep oluyor. Ben kesinlikle Mesut yerine Visca'yı tercih ederdim.

Mesutun geleceğine inanmııyorum.Basın prim kastı çok.Rota Amerika olur.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #728 : 08 Ocak 2021, 00:21:10 »
Attigimiz her gol en ince ayrintisina kadar inceleniyor. Pozisyonun oncesini de didik didik ediyorlar. Cagdas' a bu aciklamalari yapacak cesareti veren karsimizda duran her turlu suca bulasmis, kirli ittifak; senelerdir adamlarin derdi fenerbahce' yi icerden veya disardan yonlendirilebilecek, kirli duzenin parcasi olabilecek kivama getirmek. Bunun icin de her turlu yildirma taktigi deneniyor...

Erol hocadan devraldığı takımla bir kaç hafta lider kalınca, kendini nimetten saymaya başlamış.

Paçamızdan aşağı çekmek için masa başı operasyonları yapıldığını cümle alem biliyor zaten. Bunu kanıksamak yerine süreli tepki göstermek ve saha dışı mücadelesini kuvvetlendirmek şart.

Kesinlikle acilen ihtyacımız olan bir oyuncu tipi değil ama Mesut Özil gibi top-class seviye adam -oynamak maksadıyla geldiği taktirde- büyük fark yaratır. Pelkas kulübeye hapsolmaz lakin kanatlarda/çizgiye yakın oynayacağı için verimi muhtemelen düşecektir.

İrfan Can ve Visca söylentileri goygoy bence. İrfan Can'ın zaten €10M piyasa değeri var, Sevilla falan teklif yapmış. Visca için de Deniz + para isterler, o parayı verebilir miyiz soru işareti, tabi ayrılmak istiyorsa. Sağ kanada Osayi Samuel'i alınacak sanırım, Ferdi ve Valencia da varken sıkıntı çıkmaz sanırım ki Valencia epey azimli ve hırslı döndü. Rizespor maçından sonra bireysel çabasıyla bu maçta da penaltı aldırdı ama ona kullandırmamak lazım. :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #729 : 08 Ocak 2021, 00:23:27 »
Nihat Kahveci şu futbol camiasında en olgun isimlerden biri.Eski takım arkadaşı Çağdaşı güzel eleştirmiş.O İspanyada boşa forma giymedi.Aferin Nihat.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #730 : 08 Ocak 2021, 00:25:47 »
GS'lilerin açtığı twitter tagın görünce, galibiyetlerin üstüne daha da keyiflenmemek elde değil:

#YönetimSabrımızıTaşırma

Mesutun geleceğine inanmııyorum.Basın prim kastı çok.Rota Amerika olur.

Artık söylentinin ötesie geçti, bilinen bir çok gazete-tv kişisi "Fener'e transferi tamam" yazıyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #731 : 08 Ocak 2021, 01:08:57 »
Sanırım Alex ve Tümer için oluşturulan yapı kurgulanacaktır. Mesut Alex, Pelkas ise Tümer rolüne soyunacak. Bu noktada mutlaka ve mutlaka sürekli olarak Ozan ve Gustavo birlikte oynamalı devre arasında ikisi de satılmamalı. Ki zaten çok maç var bu nedenle sıkıntı olmaz bence. Mesut yokken Pelkas orada oynar varken ise kanatta oynar vs artık işin orasını da hoca düşünsün. Zaten bence Mesut bu yılı bizde geçen yılki Emre gibi tamamlar kısa süre alır ligin 30-35 haftasına kadar ve sonlarda etki yaratır umarım

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #732 : 08 Ocak 2021, 01:10:11 »
Mesut transferine tamamlandı diyebiliriz artık. Yoksa mutlaka yalanlanırdı tepki çekmemek için

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #733 : 08 Ocak 2021, 01:13:16 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #734 : 08 Ocak 2021, 01:18:56 »
Morafone topla alakası yok net Kırmızı.