Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372427 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1035 : 26 Ocak 2021, 10:31:50 »
Atilla icin konusmak erken ama aradigimiz stoperi bulduk galiba.
-Ozellikle Soldan saga attigi iki uzun pasi bizim orta sahalar zor atiyor.
-Hem sag hem sol ayagina hakim. (sonlarda iki hata yapti cikislarda, ama o da uyum sorunu olabilir)
-Guclu ve yere iyi basiyor.
-Ilk macta kademe hatasi gozukmedi.

Sol stoper belli gibi bu durumda, tabi kiminle ekuri olacagi da onemli... GS derbisi oncesi sevindirici oldu bu durum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgur.solak

• Üye
  • Yer: brussel
« Yanıtla #1036 : 26 Ocak 2021, 11:46:03 »
Atila icin konusmak erken; oyunu karsi yari alanda oynayan takimlara karsi ve hizli, pivot santroforlara karsi da gormek lazim ama genel olarak begendim. Kolarov' un gecen senen sene transferinin ehemniyetini daha iyi anladim Atila' yi dun gece izleyince. Kolarov gelseydi sol stoper oynayacakti...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1037 : 26 Ocak 2021, 13:28:35 »
Ademi,dirar,tolga ve lemos'tan bir an önce kurtulmak lazım. Kadroda gereksiz kontenjan ve siskinlik yaratıyorlar.
Hatta ikinci planda iyi bir forvet takviyesi gelirse cisse,sosa ve sakatlik durumuna göre perotti de gözden çıkarılabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1038 : 26 Ocak 2021, 13:35:33 »
Ademi,dirar,tolga ve lemos'tan bir an önce kurtulmak lazım. Kadroda gereksiz kontenjan ve siskinlik yaratıyorlar.
Hatta ikinci planda iyi bir forvet takviyesi gelirse cisse,sosa ve sakatlik durumuna göre perotti de gözden çıkarılabilir.

Bence transfer kapandı.Bak forvetler birbirini besliyor bu olumlu.Thiamın pas muazzamdı 2'inci golde.Mesutla artar bu.Lemos kalsın yedek stoper olarak sakatı var cezalısı var.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 13:36:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1039 : 26 Ocak 2021, 14:21:46 »

Perotti çoktan gözden çıkarıldı galiba..

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1040 : 26 Ocak 2021, 14:32:17 »
Osayi bir kaç gündür İrlanda'da olduğu için ve oradan Türkiye'ye geçeceği için karantinaya girmeyecekmiş. Testi de negatif çıkmış. Mesut, mutasyonlu virüsün tespit edildiği İngiltere'den geldiği için karantinaya girmiş.

Başakşehir, İrfan Can için  Glatasaray'a €12 milyon talep ettiğini iletmiş. Beyaz futbolun son bölümüne youtubedan biraz baktım, yayına bağlanan muhabir "bence ne GS'ye ne de Fenerbahçe'ye gider, Başakşehir'de kalacak" dedi. Takaslı teklif kabul etmezlerse, zaten biz de o parayı verip almayız.

Başakşehir'den Visca'yı da istemişiz. Son günlerde TS'nin epey ilgisi vardı, Avcı çok istiyormuş. Aslı varsa, Başakşehir'den ayrılmak istediği yönünde söylentiler dolaşıyor. Osayi sol kanatta da oynayabiliyor, Visca sağ kanada geçer ama bu durumda Pelkas için bir formül bulmak gerekecek.

Ekrem Konur "Fenerbahçe forvet hattını güçlendirmek istiyor ancak öncelikle Kemal Ademi veya Papiss Cisse'nin takımdan ayrılması gerekiyor." yazmış. Belli ki fovet transferi isteniyor ama forvet bölgesinde şişkinliği azaltmak ve maaş bütçesinde yer açmak lazım.

Sokratis'ten sonra stoper söylentileri bıçak gibi kesildi. Mevcut rotasyon ile devam edilecek gibi görünüyor. En son "Caulker veya S. Deli 'den birisi" haberleri çıkmıştı. Caulker'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor ama Alanyaspor ara transferde gitmesine izin vermez. Yaz transfer döneminde belki olur.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 14:40:14 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1041 : 26 Ocak 2021, 14:37:03 »
Osayi bir kaç gündür İrlanda'da olduğu için ve oradan Türkiye'ye geçeceği için karantinaya girmeyecekmiş. Testi de pozitif çıkmış.

Pozitif mi çıkmış ben göremedim böyle bir haber ?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1042 : 26 Ocak 2021, 14:37:18 »
Osayi negatif cikti, pozitif degil
Defans içinse omar colley ismi cikti bugun.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1043 : 26 Ocak 2021, 14:40:02 »
Pozitif mi çıkmış ben göremedim böyle bir haber ?

DÜzeltelim; testi negatif çıktı. Negatif yerine yanlışlıkla pozitif yazmışım.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1044 : 26 Ocak 2021, 14:44:27 »
Artık yapacak bir şey yok. Eldeki 5 stoperden doğru bir ikili bulup yola devam edeceğiz. Ki bence olması gereken de bu. Wellinton falan oynuyor adamlarda çok bir uçurum yok arada. Takım savunmasını iyi yaptıktan sonra Serdar Szalai Tisserand Sadık Lemos beşlisinden doğru ikiliyi bulup yola devam edilebilir. Orta sahadaki üçlü ve kenar oyuncuları ile ilgili de artık yeter bir zahmet. Gustavo Sosa Ozan Mert Hakan Mesut Pelkas Valencia Osayi Thiam Sinan Ferdi rotasyonu yeterli olsun bir zahmet. Ben transfer yapılacaksa eğer santrafordan yana kullanırım şahsen hakkımı. İyi hücum ettikten sonra topu rakip alanda tutup takım savunmasını yaptıktan sonra saydığım beşli stoper pozisyonunu götürür.
Gönül ister ki, Cisse ve Ademi gitsin bir santrafor alalım ve Lemos gitsin sağlam bir stoper alalım ama 20 küsür transfer yaptık ve kolay işler değil.. Ben santraforun yanlarında ve arkasında oynayacak üçlüyü bir türlü kuramadım valla.. Herkes sağlıklı ve yeterli form düzeyinde olduğunda Pelkas ve Mesut'un yeri garanti görünüyor. Üçüncü forma için ise 150 tane aday var

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1045 : 26 Ocak 2021, 15:08:58 »
Sporcu yürekli olacak hırslı olacak.
Bunlar yoksa gitsin başka iş yapsın.
Bizim Tiserand ve özellikle Lemos ile ilgili sıkıntımız, silik ve sinik , rahat, hırslı mücadeleden uzak tavırları. Olsa da olur olmasa da gibi oynuyorlar.
Defans adamı özellikle yırtıcı ve sert olacak.
Özellikle Lemos uzaktan savunma yapıyor. Adama yakın ve temaslı olacaksın. Bu yok onda.
Tiserand biraz daha iyi Lemos'a göre.
Serdar ve Sadık o konuda iyiler, hırs var, gayret var.
Sadık kalite anlamında yetersiz kalıyor.
Atilla inşallah iyi çıkarsa Serdar ile oynarlar gibime geliyor.
İkisinden biri olmazsa Tiserand sonrasında Sadık olur.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1046 : 26 Ocak 2021, 15:28:07 »
Szalai inşallah aradığımız kandır. Bu maç rakip hiç gelmediği için pek bir kanıya varamadım ancak ayakları temiz,oyun zekası var bu belli. Agresif ve hava toplarına hakimse tadından yenmez.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1047 : 26 Ocak 2021, 15:39:53 »
Szalai inşallah aradığımız kandır. Bu maç rakip hiç gelmediği için pek bir kanıya varamadım ancak ayakları temiz,oyun zekası var bu belli. Agresif ve hava toplarına hakimse tadından yenmez.

Aşağıdaki analiz videosunda göre; boy avantajı olmasına rağmen hava toplarında yeteri kadar etkili değilmiş ve kendinden kısa oyunculara hava toplarını verebiliyormuş. Wyscout'a göre G. Kıbrıs liginde hava toplarında ve genel savunma mücadelelerinde vasat performans göstermiş.

https://www.youtube.com/watch?v=I0QznnBbr9Q

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1048 : 26 Ocak 2021, 15:47:25 »
Aşağıdaki analiz videosunda göre; boy avantajı olmasına rağmen hava toplarında yeteri kadar etkili değilmiş ve kendinden kısa oyunculara hava toplarını verebiliyormuş. Wyscout'a göre G. Kıbrıs liginde hava toplarında ve genel savunma mücadelelerinde vasat performans göstermiş.

https://www.youtube.com/watch?v=I0QznnBbr9Q

Eyvah eyvah en önemli şeyler bunlar. Çıkışta olan Maacaristan milli takımının banko oyuncusu olduğu için umutlu olmak istiyorum. A ligi'ne yükseldiler sonuçta. Az takım değil bence.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1049 : 26 Ocak 2021, 16:09:51 »
Eyvah eyvah en önemli şeyler bunlar. Çıkışta olan Maacaristan milli takımının banko oyuncusu olduğu için umutlu olmak istiyorum. A ligi'ne yükseldiler sonuçta. Az takım değil bence.

Önceki takımında -stoper için en önemli ilk iki hususta- vasat istatistiklere sahip olması ürkütücü. Bakalım, burada neler yapacak. Ben beklentimi düşük seviyeye ayarladım, umarım yüzümüzü güldürür.

Hücumda gayet iyiyiz, Mesut'un da oynamaya başlamasıyla acayip bir seviyeye çıkma potansiyelimiz var lakin bu stoper işi halen kafamı kurcalıyor. Bu husus başımıza çorap örmez umarım, bu yüzden şampiyonluk kaçırmanın bedeli ağır olur. Bazıları "n'olcak yaæ, bu hücumla 2 yer 3 atarsın" goygoyu yapıyor ama oyunun gerçekleri ve dinamikleri farklı. Bazen saçma sapan şekilde gol yiyorsun ve sonra bir sürü pozisyona girsen de golü atamıyorsun.

Genel olarak; GS bence o kadar tehlikeli değil ama BJK -beklenmedik şekilde- firesiz ve sürekli üstüne koyarak gittiği için en tehlikeli rakip konumunda.