"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İrfan Yöneticimizin dediğine göre Galatasaraya gidiyor.
Hangi yönetici ne dedi ki??
Salliyorsun yine. Fenerbahce isterse alir dedi. Geçmişte cok örnek var. Simdi saymiyim dedi.
Antuya bakın derim.Moraller yerlerde.Onyekuruyu keşke alsaydık diyenlerde var.Bizim Nijeryalıda iyi çıkar umarım.O zaman olmaz 17/16 olayı.
Onlar onyekuru aldıysa biz de mesut, szalai ve osayi aldik ....Bana ne gs dan ... Biz maçlarımızı alip yolumuza bakicaz ... O BEGENDIGIN GS KADROSUNDA MESUT PELKAS VE SOSA NIN BIRAK USTUNDE, DENGI OLACAK OYUNCU YOK
Son 8 mac 7 galibiyet 1 beraberlik. Bizim acimizdan karamsarliga kapilmayi gerektirecek bir sorun yok. Daha iyi oynadigimiz maclar da olacak onemli olan boyle maclarda skoru degistirecek adamlarimizin ortaya cikmasi
Galatasaray psikolojik olarak rahat kollanıyorlar.Mesut bu gün olmalıydı kadroda 19 hafta kaldı.
Buranın futbol forumu beni krizlere sokuyor o yüzden mümkün olduğunca ağzıma gelenleri yutup yutup yazmıyorum. Rakipler Beşiktaş'a Galatasaray'a oynadıkları oyunu oynamıyor. Bize karşı ekstra sert fiziksel bir oyun oynanıyor ama biz yapılması gerekenleri yapıp sonuca gitmesini iyi biliyoruz. Hakemler bu sertliğe müsade ettikten sonra rakip futbol oynamaya gelmedikten sonra iyi futbol beklemek camianın 6 yıllık mazisi de göz önünde bulundurulduğunda fantaziden öte değildir. Rakiplerin transferlerini övmek yerine scout ekibimiz için sonunda iyi iş çıkardılar diyorum. Biri 97 li biri 98 li toplam 2.5 milyon bonservisle iki ihtiyaç pozisyona ilk 11 oyuncusu almışlar. Her şey iyi giderken bunca baskı hali hazırda yetiyorken bir kısım taraftar birde Mesut'un sahaya atılması için tehlikeli işler yapacaklar. Daha şimdiden burada bile yazılmış.
Samatta kötülenmiş ama yine en çok çabalayan da oydu.Hiç yoktan 2 3 tane tehlikeki yerlerden faul aldı biri de gol oldu.Oyun kötü olunca her forvet kötü gözükür.Adam Larin'den Gervinho yarattı.
şu an maç fazlasıyla da olsa lideriz.bunu hatırlamamızda fayda var sanki