Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1140 : 30 Ocak 2021, 21:58:46 »
İrfan Yöneticimizin dediğine göre Galatasaraya gidiyor.
Salliyorsun yine. Fenerbahce isterse alir dedi. Geçmişte cok örnek var. Simdi saymiyim dedi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1141 : 30 Ocak 2021, 22:08:22 »
Hangi yönetici ne dedi ki??

Fatih Terimi kıramadığı için söz verdiği için İrfan oraya gidiyor.Yöneticimiz Galatasarayı oyuncuyu ayartmakla suçladı.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 22:08:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1142 : 30 Ocak 2021, 22:09:38 »
Salliyorsun yine. Fenerbahce isterse alir dedi. Geçmişte cok örnek var. Simdi saymiyim dedi.

Ayartma lafı var.Biz nefret ediyoruz Terimden ama yerli oyuncular çok seviyor onu.Dinledim.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 22:10:13 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1143 : 30 Ocak 2021, 22:15:58 »

Antuya bakın derim.Moraller yerlerde.Onyekuruyu keşke alsaydık diyenlerde var.Bizim Nijeryalıda iyi çıkar umarım.O zaman olmaz 17/16 olayı.

Onlar onyekuru aldıysa biz de mesut, szalai ve osayi aldik ....

Bana ne gs dan ... Biz maçlarımızı alip yolumuza bakicaz ...

O BEGENDIGIN GS KADROSUNDA MESUT PELKAS VE SOSA NIN BIRAK USTUNDE, DENGI OLACAK OYUNCU YOK
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1144 : 30 Ocak 2021, 22:18:56 »
Onlar onyekuru aldıysa biz de mesut, szalai ve osayi aldik ....

Bana ne gs dan ... Biz maçlarımızı alip yolumuza bakicaz ...

O BEGENDIGIN GS KADROSUNDA MESUT PELKAS VE SOSA NIN BIRAK USTUNDE, DENGI OLACAK OYUNCU YOK

Galatasaray psikolojik olarak rahat kollanıyorlar.Mesut bu gün olmalıydı kadroda 19 hafta kaldı.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1145 : 30 Ocak 2021, 22:25:50 »
Son 8 mac 7 galibiyet 1 beraberlik. Bizim acimizdan karamsarliga kapilmayi gerektirecek bir sorun yok.
Daha iyi oynadigimiz maclar da olacak onemli olan boyle maclarda skoru degistirecek adamlarimizin ortaya cikmasi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1146 : 30 Ocak 2021, 22:27:47 »
Hatay mevcut stadı yıkıyor ondan garip baraka görüntüleri olacak.Park yapacaklarmış bitince yeni stada taşınıyorlar.Zemin çok güzel ama.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1147 : 30 Ocak 2021, 22:30:29 »
BJK - TS tahminim: 2-2

Son 8 mac 7 galibiyet 1 beraberlik. Bizim acimizdan karamsarliga kapilmayi gerektirecek bir sorun yok.
Daha iyi oynadigimiz maclar da olacak onemli olan boyle maclarda skoru degistirecek adamlarimizin ortaya cikmasi

+1

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1148 : 30 Ocak 2021, 22:49:13 »
Buranın futbol forumu beni krizlere sokuyor o yüzden mümkün olduğunca ağzıma gelenleri yutup yutup yazmıyorum. Rakipler Beşiktaş'a Galatasaray'a oynadıkları oyunu oynamıyor. Bize karşı ekstra sert fiziksel bir oyun oynanıyor ama biz yapılması gerekenleri yapıp sonuca gitmesini iyi biliyoruz. Hakemler bu sertliğe müsade ettikten sonra rakip futbol oynamaya gelmedikten sonra iyi futbol beklemek camianın 6 yıllık mazisi de göz önünde bulundurulduğunda fantaziden öte değildir. Rakiplerin transferlerini övmek yerine scout ekibimiz için sonunda iyi iş çıkardılar diyorum. Biri 97 li biri 98 li toplam 2.5 milyon bonservisle iki ihtiyaç pozisyona ilk 11 oyuncusu almışlar. Her şey iyi giderken bunca baskı hali hazırda yetiyorken bir kısım taraftar birde Mesut'un sahaya atılması için tehlikeli işler yapacaklar. Daha şimdiden burada bile yazılmış.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1149 : 30 Ocak 2021, 22:52:03 »

Galatasaray psikolojik olarak rahat kollanıyorlar.Mesut bu gün olmalıydı kadroda 19 hafta kaldı.

Eeeeeeeeeee???

Bize ne onlardan... ilk kez mi kollanıyor lar?

Mac sayısı muhabbetine gelince; 10 mac kendi gibi oynasa 10 galibiyet yazar... onsuz 21 macta 14 galibiyet aldık, 9 macta da 5-6 alabiliriz yani ....

Bu ligde 19 da 19 yapacak takim yok ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1150 : 30 Ocak 2021, 22:53:57 »
Buranın futbol forumu beni krizlere sokuyor o yüzden mümkün olduğunca ağzıma gelenleri yutup yutup yazmıyorum. Rakipler Beşiktaş'a Galatasaray'a oynadıkları oyunu oynamıyor. Bize karşı ekstra sert fiziksel bir oyun oynanıyor ama biz yapılması gerekenleri yapıp sonuca gitmesini iyi biliyoruz. Hakemler bu sertliğe müsade ettikten sonra rakip futbol oynamaya gelmedikten sonra iyi futbol beklemek camianın 6 yıllık mazisi de göz önünde bulundurulduğunda fantaziden öte değildir. Rakiplerin transferlerini övmek yerine scout ekibimiz için sonunda iyi iş çıkardılar diyorum. Biri 97 li biri 98 li toplam 2.5 milyon bonservisle iki ihtiyaç pozisyona ilk 11 oyuncusu almışlar. Her şey iyi giderken bunca baskı hali hazırda yetiyorken bir kısım taraftar birde Mesut'un sahaya atılması için tehlikeli işler yapacaklar. Daha şimdiden burada bile yazılmış.

Mesutun sahada olması sapır sapır dökülse bile 2 kişiyi bağlamak demek rakiplerin tedbirli olmaları demek ve diğer oyunculara alan açılması demek.Madem binbir zahmet alındı oynamalı net.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 22:55:26 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1151 : 30 Ocak 2021, 23:23:43 »

:D

Acayip yorumlar olabiliyor bazen. (belki benim de olmuştur). Şu an enseyi karartacak bir durum ben göremiyorum. İrfan Can ara transferde gelmeyeceğine göre; golcü transferi + Mesut'la önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Savunmamız son dönemde gayet iyi gidiyor, Hatayspor maçı önemli bir test olacak bu hususta.

Samatta kötülenmiş ama yine en çok çabalayan da oydu.Hiç yoktan 2 3 tane tehlikeki yerlerden faul aldı biri de gol oldu.Oyun kötü olunca her forvet kötü gözükür.Adam Larin'den Gervinho yarattı.

Samatta'yı golcülük konusunda eleştiriyorum ama mücadelesi kesinlikle iyiydi. Thiam çok kötüydü.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1152 : 30 Ocak 2021, 23:35:43 »
Türkiye'deki futboldan ve futbol ikliminden o kadar soğudum ki, basketbol takımının sıradan bir lig maçını bugünkü rize maçından daha büyük hevesle bekliyorum, üstelik melih berkay ahmet gibi yerli oyunculara rağmen.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1153 : 30 Ocak 2021, 23:59:51 »
şu an maç fazlasıyla da olsa lideriz.bunu hatırlamamızda fayda var sanki :)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1154 : 31 Ocak 2021, 00:20:56 »
şu an maç fazlasıyla da olsa lideriz.bunu hatırlamamızda fayda var sanki :)

:D

Gerçekte:             45 puan
Forumdaki hava:  32 puan