Fenerbahçe tarihi çok kötü hocalar gördü, çok kötü planlamalar gördü ama istim üzerinde bu kadro yapısına istinaden bu derece rezalet tercihlere sahip olan bir takım hocası daha görmedi ve sanıyorum göremezde...BIRAKAYIM FB'Yİ DE Bİ KENARA, HAYATIMDA BİR MAÇTA GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİYLE BİR TAKIM HERALDE ANCAK BU DERECE SABOTE EDİLİRDİ, NE AKIL NE MANTIKEN HİÇBİR DEĞİŞİKLİĞİN EN UFAK TUTARLI YANI YOK TEK TEK YAZARSAM SÖVE SÖVE BİTİREMEM HERALDE... Kenarda oyuncu yok defansif orta saha olarak kimi alsaydı falan denecek şimdi de BARİ İLERİDE TEK TOP TUTABİLEN ADAMIMIZ OSAYİYİ ÇIKARMASAYDI YANİ... Adam sürekli ezbere değişiklik yapıyor, hataya topu vermeyi falan bile neyse anlarım da bu kadar aptal bir oyun kurgusunu sindirmek gerçekten çok çok zor, Cisse'yle mi Mesutla mı çıkacaktın baskıdan, bu adamlarla mı verdiğin orta sahayı geçtim top tutmayı planladın ne planladın be adam, sinirden çatlayarak bütün tırnaklarımı yiyerek bitirdim maçı heralde, resmen ilahlar kurtardı ve tabiki bir de ALTAYIN İNSAN ÜSTÜ ÇABASI..
Gustavo'ya iğne miğne bütün tıbbi çare ne varsa kullansın bir şey yapsın artık şu lanet sağlık ekibi, giden adam dönmez oldu her maç ayrı bir sakatlık sıkıntısı noluyor o ekipte belli değil yani, Gustavo yoksa orta sahadan eser kalmıyor belli ki, Mert Hakan'a zaten şu maça bakan futbolcu demeye falan utanır, Ozan ilk kez bi sezon top oynuyor dedik 3 maçtır sahada görebilene aşk olsun yani, bir top kes, bir takımı atağa çıkar be adam, anca çarpışırsın Gustavo'yu sakatlarsın el insaf yani, İrfan'ı iyi ki aldık umarım top oynar diyeceğim de yani Gustavo'ya sezonluk güvenip yedek manada defansif oynayabilen hiçbir orta sahamızın olmamasını ve Tolga'nın sözleşmesinin neden apar topar fesh edildiğini anlamam da imkansız gerçekten, bugün kurtardık ama maalesef bu iş böyle gitmez yani ayan beyan ortada vaziyet (ki bunu maç fazlasıyla bjknin 4, gsnin 6 puan fazlamız varken yazdığım hususu not düşülsün) acil bu orta sahaya bir çare lazım ama Erol'dan beklersek çareyi daha çok bekleriz gibi o yüzden Gustavo'ya dua edicez heralde tüm hafta boyu.. Sosa nerdeydi niye yine yoktu zaten hiç anlayamadım bütün takımlara üst düzey katkı verdi herif biz liderimiz ol dedik bizi pas geçip gidecek belli ki.
Son olarak şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor evet, bugün hem ligin belkide en kritik deplasmanını hatayın en formda olduğu dönemde kayıpsız geçtik çok şükür, rakipleri de maçları öncesi baskı altına aldık ama umarım gerekli dersler çıkarılır buradan yoksa maalesef kafamızı çok duvarlara vururuz yine :/