Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372411 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1350 : 02 Şubat 2021, 23:07:35 »
bugün szalai’yi nasıl buldunuz? final sınavım sebebiyle belli bir bölümünü kaçırdım maçın merak ediyorum

Öncelikle sınavlarında başarılar dilerim.
Attila iyi duruyor şuan için daha teknik birileri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.
Mert Hakan ve Caner bugün gol yedirmek için baya uğraştı, Caner in saçma sapan özgüveni var ,ceza sahasında baskıya rağmen pas yapacağım diye saçmalıyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1351 : 02 Şubat 2021, 23:10:31 »
Mert Hakan safi zarar, G.Saray'a büyük kıyak yapmışız. Türüç'ten kurtulduk diye seviniyordum şimdi de Mert Hakan çıktı başımıza. Bir an evvel elden çıkarırız umarım. Bunlar topçuysa Boupendza ne?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1352 : 02 Şubat 2021, 23:27:20 »
Mert+lemos+cisse yi verseydik 1-2 de milyon boupendzayi isteseydik. Ne güzel olurdu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1353 : 02 Şubat 2021, 23:41:53 »
Mert Hakan safi zarar, G.Saray'a büyük kıyak yapmışız. Türüç'ten kurtulduk diye seviniyordum şimdi de Mert Hakan çıktı başımıza. Bir an evvel elden çıkarırız umarım. Bunlar topçuysa Boupendza ne?

Draft bust gibi bir şey oldu bu iş. İrfan için takasta kullanılması gerekirdi.

Mert+lemos+cisse yi verseydik 1-2 de milyon boupendzayi isteseydik. Ne güzel olurdu.

Böyle giderse, sezon sonunda "o tren kaçtı artık" durumu ortaya çıkacak. Konuşulan rakamlar doğruysa, zaten zordu. Alınsa da, ceza yeme riskini ortaya çıkabilirdi. Hatayspor için büyük piyango oldu.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1354 : 02 Şubat 2021, 23:43:56 »
Öncelikle sınavlarında başarılar dilerim.
Attila iyi duruyor şuan için daha teknik birileri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.
Mert Hakan ve Caner bugün gol yedirmek için baya uğraştı, Caner in saçma sapan özgüveni var ,ceza sahasında baskıya rağmen pas yapacağım diye saçmalıyor.
çok teşekkürler abi:)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1355 : 02 Şubat 2021, 23:45:12 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1356 : 02 Şubat 2021, 23:51:21 »
Gökhan Gönül aranıyor.Duyan bilenlerin kayıp ilan bürosuna başvurmaları rica olunur.En son Denizli maçında forma giydi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1357 : 03 Şubat 2021, 00:51:04 »
Bugün ciddi anlamda hayalkırıklığı yaşadım ve lig için umutsuzluğa kapıldım. Moral bozmak gibi olmasına ama... Oyun zekamız çok düşük. Daha düzgün paslaşma bile yapamıyoruz. Koşu yapan oyunculara ya pas hiç gitmiyor ya da saçma sapan yerlere atılıyor. Forvet desen zaten forvet namına ortada bir şey yok. Garip bir biçimde Tanrıya emanet gidiyoruz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1358 : 03 Şubat 2021, 00:58:14 »
Şu andaki dışarıdaki ortalama oranlar:

Fenerbahçe  -  Galatasaray
   2.40        3.70      2.80

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1359 : 03 Şubat 2021, 01:26:10 »
Şu andaki dışarıdaki ortalama oranlar:

Fenerbahçe  -  Galatasaray
   2.40        3.70      2.80

Yakın oranlar.4 senedir yenemiyormuşuz Galatasarayı.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 01:31:03 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1360 : 03 Şubat 2021, 01:38:44 »
Altaaaay! Sikini taşağını gezdirenler sağolsun Altay!
İpten aldı adeta Popov'un ilk yarıdaki şutunu inanılmaz çıkardı. Boupendza kaleciyle karşı karşıya kaldığında inanılmaz güzel açıyı kapattı ve golü önledi. Ardından kafa vuruşunda devleşti ve daha niceleri.. Açık ara maçın adamıydı. İşte şampiyon olabilecek takım kalecisi böyle olmalı ama bu kadar devleşmesene gerek kalması da üzücü
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 01:41:05 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1361 : 03 Şubat 2021, 01:44:40 »
bugün szalai’yi nasıl buldunuz? final sınavım sebebiyle belli bir bölümünü kaçırdım maçın merak ediyorum
Ben de bu maçtaki performansını merak ediyordum bence bu kadar pozisyon yediğimiz bu kadar geride kaldığımız bi maç için baya iyi oynadı ilk yarıda bi tane arkasına atılan top vardı Boupendza'yı fark edemedi  etse de kesebilir miydi bilmiyorum bi de yediğimiz golde çalım yedi ama o da biraz Bopuendza'nın becerisiydi ilk yarıda rakip 2 ye 1 mi 3 e 1 mi ne geliyodu pası kesti 2 3 dakika sonra da golü attık orda ipten aldı takımı.Rakip çok pozisyon bulmuş olabilir ancak burda bence en az suç savunma ikilisinin en büyük kabahatli de oyun planıyla, yaptığı değişiklerle bu kadro kalitesine yakışmayan hocamız Erol Bulut'ta

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1362 : 03 Şubat 2021, 01:48:18 »
Çok çok kötü top oynadık. Erol Bulut başımıza gelmiş geçmiş en en en kötü hoca. Bu Adama rağmen şampiyon olursak, bütün rakipler kafayı yer adeta. Atl. Madrid gibi falan oynadığımız yok. 10 tane pozisyon verdik neredeyse. Ozan malının ve MHY denen Menemen topçusunun yükünü Gustavo çekiyor bu bariz görülüyor ve sakatlanınca Samatta ile değişiyor. Bunu Fatih Terim yapmaz bir maçlığına başımıza geçse, o kadar da değil ya maçı sattığım çok belli olur der.
Elle tutulur tek doğrun yok Erol. O kadar sinirliyim ki ligin belki de en zor deplasmanında alınan 3 puana sevinemiyorum.
Önde oluruz mal orta sahayı düşürür Samatta alıp, geride olsak da gidip Sadığı alırdı. Şöyle de bir gerçek var: Ne kadar hücumcu = Gol şansı demek değil. Savunmada koridor oldu orta saha. Hücum zaten yapabilme şansın yok o formasyonla.
Ama yoooo! Erol bitti demeden bitmez. Takımda kontra yapabilecek tek oyuncu Osayi ya hani gider onu çıkarır!
Ezel Cevat'a sen bir bok değilsin. Kafa da yürek de tam takır diyordu.
Bu da o hesap. Erol da futbola dair her şey tam takır

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1363 : 03 Şubat 2021, 01:48:59 »
Altaaaay! Sikini taşağını gezdirenler sağolsun Altay!
İpten aldı adeta Popov'un ilk yarıdaki şutunu inanılmaz çıkardı. Boupendza kaleciyle karşı karşıya kaldığında inanılmaz güzel açıyı kapattı ve golü önledi. Ardından kafa vuruşunda devleşti ve daha niceleri.. Açık ara maçın adamıydı. İşte şampiyon olabilecek takım kalecisi böyle olmalı ama bu kadar devleşmesene gerek kalması da üzücü
Ozanin çizgiden çıkardığı topta da topu elinden kaçırıp gol yediriyordu bize.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1364 : 03 Şubat 2021, 01:58:46 »
son dönemlerde gs derbileri öncesi taraftarın modu,umudu,konstrasyonu hep dağınık,düşük ve bu geçtiğimiz 3 sezonda sonuçlara da yansıdı.ligin lideriyiz,kazanırsak gs yi 6 puan altımıza almış olacağız.bugün 2.yarı kötü oynadık evet peki neden? gustavo çıkınca samatta’nın girmesi eleştirilmiş yahu kulübede orta saha yok orta saha.ozan da sakatlandığında devam edemeseydi lemos sadık orta saha oynayacaktı.hoca sonuç odaklı pragmatik düşünüyor ve bence böyle bi fikstürde oyun oyun diye tutturmamız çok sağlıklı değil neden çünkü bi yerden sonra takımların kadro çıkarması bile çok zor hale geliyor.irfan ve mesutun girmesi ile tabiki kalite,pas oyunu artacak ama şu an sağlıklı ya da uygun olanlarla en pragmatik tablo ve sonuç bu.şu hiçbir şey beğenmezliği ,memnuniyetsizliği bırakalım gözünüzü seveyim.